Párszor visszanéztem, lassítva, meg-megállítva. Edwards valahol csípő tájékon találta el, ekkor csapódott ki a bal keze, amin Rossi ment át,ha átment... Elég durván megdobta a 200+ kilós motort, ami nem kis tempóval ment. A bukóval nem láttam a leszakadás előtt fizikai kontaktust, elképzelhető, hogy az Edwards motorja által okozott erőhatás a testet más irányba rántotta, mint amerre a sisak tartott, ennek következtében szakadt ki a csat. Ennek ellenére nem hiszem, hogy a bukó leesése végett halt meg, talán már nem is volt akkor életben.
Nem hiszem, hogy megállhatnak ilyen esetben. Úgy rémlik, hogy ha pályán esés van, menni kell tovább, ne generáljanak további balesetveszélyes helyzetet. Akinek pedig az a feladata, megy segíteni.
igen, nekem is úgy tűnt. másrészt ott, pár tizedmásodperc alatt csak ösztönös reflexre van idő, vagyis ha balról közelít valami, akkor jobbra húzódok, hogy megpróbáljam kikerülni...
nem irigylem rossit, talán Sic állt legközelebb hozzá az összes versenyző közül...
remélem nem írok nagy hülyeséget:100x kilassítottam,Sic feje,teste felsőrésze az ütközéskor túlcsúszott már Colin motorján-Rossi leszakadó sárvédője Sic kezével együtt pedig azt mutatja,hogy bukót bizony Vale első kereke tépte le.
..és frankón beszűkítették az ívet,pont elkerülték volna ha semmit nem csinálnak.észrevehető a lassításban ,hogy Rossinak mennyivel gyorsabba reflexe,míg Colin fékezett ő méginkább szűkítette az ívet,de mindenképp később látta meg Simoncellit.
R.I.P
egyetlen másodpercet sem szenvedett.Egy ilyen erőhatást nem lehet megúszni.
Szomorú,de azt kell mondanom,hogy így járt jobban......
mert ha mégis megmentették volna az életét,.
Nyaktól lefelé bénán......
Az biztos, hogy Rossinak nem lesz könnyű feldolgozni!
Sajnos egy olyan stílusú versenyzővel lesz szegényebb a moto gp mezőnye, ki valóban még élvezetesebbé tette a versenyek nézését számunkra.
gondolom a sisak egy koponyacsonton aminek a formájára gyártva van nem mozdul el olyan könnyen ,mint egy óriási hajkoronán-ha pedig elmozdul nagyobb a lehetősége a kiszakadásnak-bár fasz tudja..itt óriási erők hatottak a leggyengébb pontra :nyakra.
Rossinak szinte ő volt a legjobb barátja Uccion kivül
Neki lesz igazán nehéz feldolgozni, és elhitetni magával hogy ő nem tehetett semmit, ugy fogja érezni hogy ő ölte meg
Egy sima hétköznapi lowsiderből halál?
Bármelyik pályanapon megismétlődhetne velünk is?
Asszem csökkeni fog az AGV ázsiója. Szerintem illene nem kiszakadni egy sisakpántnak. Nincs kizárva hogy sisakkal a fején megussza élve .
nem irigylem rossit, talán Sic állt legközelebb hozzá az összes versenyző közül...
talán volt nála röntgen, vagy gyakorlott orvos?
..és frankón beszűkítették az ívet,pont elkerülték volna ha semmit nem csinálnak.észrevehető a lassításban ,hogy Rossinak mennyivel gyorsabba reflexe,míg Colin fékezett ő méginkább szűkítette az ívet,de mindenképp később látta meg Simoncellit.
NEM LENNÉK MOST A ROSSI HELYÉBEN!
egyetlen másodpercet sem szenvedett.Egy ilyen erőhatást nem lehet megúszni.
Szomorú,de azt kell mondanom,hogy így járt jobban......
mert ha mégis megmentették volna az életét,.
Nyaktól lefelé bénán......
Részvét a családnak.
Sajnos egy olyan stílusú versenyzővel lesz szegényebb a moto gp mezőnye, ki valóban még élvezetesebbé tette a versenyek nézését számunkra.
Nyugodj békében SUPER SIC!
Neki lesz igazán nehéz feldolgozni, és elhitetni magával hogy ő nem tehetett semmit, ugy fogja érezni hogy ő ölte meg
Egy sima hétköznapi lowsiderből halál?
Bármelyik pályanapon megismétlődhetne velünk is?
Asszem csökkeni fog az AGV ázsiója. Szerintem illene nem kiszakadni egy sisakpántnak. Nincs kizárva hogy sisakkal a fején megussza élve .
Edwards is elég szarul nézett ki....