Én is így láttam... Szerintem Rossi mikor eltalálta, már nem volt a fején a bukósisak. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy miként eshetett le a sisakja.
A youtube on már vannak fönt videók. Van lassítás is!
A sisak ott gurult a fűben... Hatalmasat esett szegény és ketten mentek át rajta :(
Csak élje túl!
simoncelli elcsuszott a második körben és becsuszott Edwards elé, és nekem ugy tünik hogy a sisakja leesett már edwards első kerekétől és mintha utána a sisak nélküli feje alákerülhetett legalább egy motornak
nem is nagyon merik megmutatni a lassitást.....
Plane dombnak lefele (H-ring). Nekem volt supermoto es sportmotor egy idoben. A sportmotorhoz kepest a supermotoval idegesitoen keson lehet fekezni. Sportmotor erzesrol atulve az ember beengedi az supermotot a fektavra, kivar, meg kivar aztan mikor azt hiszi, hogy mar reg bekesett es el fog esni, akkor olyan siman lefekez, hogy utana meg azon bosszankodik az ember, hogy a csudaba megint lassan fordulok. Egesz mas vilag a ketto. A supermoto a kisebb tomege es kisebb sebessege miatt sokkal puhabb gumival is felszerelheto, igy sokszor a kanyart is gyorsabban veszi. A tomeg miatt van az egesz. Konnyebb vele gyorsan menni, igy nem lehetetlen, hogy egy trukkos palyan supermotoval az ember korrol korre jobban fejlodik es hamar ott a jo ido.
http://youtu.be/joTXzq6RUjo