Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En igy inteztem el:
Ha tenyleg 1:50 a palyacsucs es nap vegere nem vagyok 2:20 alatt felgyujtom magam a motorral egyutt.
Egyebk a CZ tobbszoros Vb volt.
Tényleg nem vagyok ellendrukker, de láttunk már olyan "utcai harcosokat", "TT-menőket", akik alig találtak körbe a pályán.

Aztán simán lehet, hogy Great White Sharky odaver egy 00-át.
A Honvedbol vettem ,uj blokk,uj rugostagok,a sarvedo meg ki sem volt furva en raktam ossze.Vmi raktaron maradt darab volt.De a vaz ,futomu nagyon jo volt.A fekkel csak lassitani lehetett,az hianyossaga volt.Aztan beszippantott egy m8 as anyacskat a legszurodobozbol,de eleg jol tulelte,m egybol kupl amikor megallt,kis dugokozmetika,hfej,aztan ment is tovabb.Haat melegen csak huzasra indult,m kitort a szivo szoknyabol vagy 10mm. meg ha nem forgattad rendesen besokallt mindig
Szerintem a Viking úgy gondolta, hogy a nap végére mész 2:30-at. Én megelőlegezek neked egy 2:15-öt.
Én biztosan nem cikizlek, már csak azért sem, mert nekem aztán igazán nincs mire.

Csak láttunk már olyat, akit tátott szájjal hallgattunk, aztán én, a nagy láma majdnem fellöktem az uszodában, olyan lassú volt...

Mindettől függetlenül drukkolok Neked, hogy 2 perccel nyiss!
Es nem szerepelteted a buszkeseg listadon... Szegyeld magad. Az enyem a jotol messze allt, de arra jo volt, hogy szemleletet valtsak. A CZ volt az elso olyan motorom, amivel nem tudtam azt csinalni, amit akartam. Ha ma is meg lenne, ma sem tudnam rendesen vezetni. Kondi se nagyon lenne. Viszont semmilyen mas motor nem okozott annyi oromot, mint az. "Aztakurva" filing volt. Azota sem ereztem hasonlot.
Meg sosem kellett szegyenkeznem palyan (eppen itt az ideje ), de most ugy erzem Te cikizel. Nyilvanvaloan a lassu csoportba fognak beosztani es az elso korben szerintem lesz vagy 3 perc mire korbe megyek. Bar tudom a nyomvonalat szimulatorbol, dehat az megsi mas. Mondjuk 5 kor alatt bemegyek 2:30 ala. Talan.
A motocrosst nem vagom.Persze aki mondta neki az volt a politikai tiszt,mindig ment a versenyzokkel.Pl. a Honvedban is volt velunk mindig egy ilyen tiszt,de a Bregyo is mondta,h a Zalkasokkal is ment Kovacs elvtars,egyszer jol meg is szivattak.Kovacs bacsi bement egy zippzaros furdonadragban a Team Agostini Marlboro satorba 2 pezsgovel a hona alatt,h szeretne eladni.Persze kemeny valutaert.

Nekem is volt Cz m 380 as ,jo motor volt.
Igen, mindezek után eléggé ciki lenne, ha nyitnál egy 2:30-cal a Ringen...
Nekem valamilyen Taraszov remlik. Vagy Kavinov? Nem tudom. Kavinov talan az edzoje volt, aki mellesleg motokrossz vilagbajnok. De lehet, hogy az Gennady Moiseev volt. Mar nem tudom, akkor is kicsi voltam. Aztan 10 ev mulva vettem en is egy olyan CZ-t. Es ott dolt el minden...
Meg a két pálya tapadása is a két véglet,
80-aL megyunk a kanyarban...!
Jó kérdés, de a hetvenes évek vége max 80-as eleje lehetett, és kiskunlacházán is eljátszotta, a husquvarnák meg asszem suzukik ellen.
Nem fogod latni. Egyreszt amit mar erzek, hogy radiroz az nem feltetlenul lathato kivulrol - nem vagyok en sztoner. (Illetve sosem lattam magam kivulrol, uh. nem tudom.) Masreszt megbeszeltuk, hogy a Hungaroring joval nagyobb falat, mint az Euro-ringes jatek. E-ringen 80-an megyunk a kanyarban, az inkabb vicc mint motorverseny. H-ring kicsit mas lesz.
Ki emlekszik arra a magyar motokrossz bajnoksagban indulo (80-as evek eleje) orosz (szovjet) katnonara, aki egy eszkabalt CZ-vel ugy verte agyon a mezonyt (jugokkal, csehekkel egyutt), mintha a tobbiek rollert tolnanak a piliscsevi homokban. Allitolag azt mondtak neki a tisztek, hogy ha nem nyer, 5 evig nem mehet haza. Nyert, de ugy, hogy a az emberek fal feheren alltak a palya mellett. Amikor lecsapodott az keret raadta a csogazt es a leintesnel engedte el. Akkoriban meg nem volt divat, hogy leugratnak a feleig es lefele huzzak a gazt Piliscseven. A csavo meg igy ment. Mintha ma menne. Ot hogy hivtak?
mekkora jó volt újra látni, Szabó Bregyót és a pancsit Balassagyarmaton rendesen megállt az idő egy pillanatra, amikor gurultam a ZZR-el a depóba, ő pedig jött szembe a versenygéppel
Hát pedig remélem jövőre kitalálsz végre, mert muszáj látnom azt az elöl hátul csúszó gumit stb.
500-ban
Még Marsowszky Gyula, igaz Svájcban élt de volt vb második Agostini után.
Persze egy utcai embernek ufo volt ahogy kozlekedtek.

Sajnos nekunk ilyen tragikus hoseink vannak,ha nem ide szuletik mi lett volna.....lehet nem kellett volna ,h igy vegezze...meg atobbiek Szabo Bregyo,Harmati,de a Talma is ide sorolando
Nem ugy ertem. Lattam az utcan motorozni a sajat motorjaval, amikor kicsi voltam. Akkoriban meg odabicikliztunk a bolthoz vagy a jatszoterhez, ha tudtuk, hogy ott van. Nagy hang volt es gyorsan ment.
250-es 4t 5 hengeres honda, aztán hengerszám korlátozás a honda kiszállt egy jó időre, mindent vittek az mv agusták míg lassan be nem darálták őket a 2t yamahák. Ez volt a középkor , nincs több törióra
nem ment brutalisan,azt csinalta amit kell

persze mindig jo technikaja volt ,a szochoz kepest

akkoriban,h artista voltal a motoron ,fel tudtad venni a versenyt az jobb techn hatterrel rendelkezokkel SzaboII,Drapal,stb.

ma ,ha csak a futomuved szar,mar neha ez sem potolhato...minden kielezodott,profi lett