na...matematikailag edwards világbajnok...gyakorlatilag,meg elvileg meg máshogy meg rossi a negyedik,bautista meg a 2.milyet védett bautista,így 3.ként ért be a célba ..szép volt! rossival szépet meccselt aoyama,végre dobogón állt sztoner!izgalmas verseny volt már megint,de szinte az egész év izgalmas volt motogp tekintetében!superstock dög unalom volt ehez képest!
és asszem nem a GP lesz az izgalmas, hanem a Moto2 ben vajon Marquez mire lesz képes a legutolsó starthelyről, mert a Moto 2 ben nem 17 indulo van hanem 38
00:00-nál látszik hogy becsukta a gázt és a fékhez is hozzányúlt,sőt fel is egyenesítette egy picit a motort.a távolság viszont annyira pici hogy nem fogta fel helyesen illetve nem mérte fel helyesen a két motor közti távot vagy azt hogy a külső íven haladó is lassú.semmiképp nem a hátulról érkező a hibás szerintem jelen esetben..de ilyet egy sima nyilt napon is be lehet nézni,mert ahogy megkapja a "fézeres" a piros zászlót-átvált 50 es tempóra és felháborodik hogy mi a faszért előzöd meg piros zászlónál.....hát mert meg lehet.
A fura az egészben csak az hogy a csapat, 50 másodperccel a boxutca bezárása előtt küldte ki Marc-ot, tehát mért kört már nem tudott menni és ment egy méretlen utolsó kört, tulajdonképp tesztelés céllal. Megnéztem azota hogy ez a második kanyar a célegyenes után, és a célegyenes után veszik el legtöbben a gázt.
a második kanyar pedig vak kanyar, tehát egy púpja van, ezért nem csak egy motorost látott, a Rathaparkot vagy az első motoros vagy a pup takarta el.
Persze hogy lefujták, ez tény de egy profinak tudnia kell hogy az utolsó kört mindenki a legnagyobb sebességgel fejezi be, ezért talán nem ildomos ilyen dimbes dombos pályán ennyire elvenni a gázt, igaz avval nem vagyok tisztába hogy ez hányadik kanyar a célvonal után, de remélem hogy nem a sokadik mert akkor nehezebb megmagyarázni
Így igaz.
Talán nem kellene gyökkettővel kávézni egy ilyen gyors íven ketten egymás mellett, amikor a többiek gyors körön vannak.
Miért nem húztak ki a külső szélre?
Ez a Honda kanyar előtti gyors balosban volt, későn vette észre a belsőt, szélesítette az ívet, erre ott is talált egy mókust.
Nem Marquez a hibás szerintem.
Semmi keresnivalójuk nem volt ott egymás mellett hatvanas tempóval.
szerintem takarásban volt, a másik motort látta csak, egyszerrek 2 motort ért utol, de csak az egyiket látta és lassitás helyett kijebb huzodott, akkor meglátta hogy azon az iven is van mégegy motor és késő volt
Mi sokat beszelgettunk motoros biztonsagrol, a figyelmes es helyzeterzekeny motorvezetesrol. Most oszinten... Mekkora baki, ha belemesz az elotted levobe ugy, hogy egyertelmuen latod a motorjanak a dontottsegebol, hogy joval lassabban megy mint Te. Belemesz akkor is, ha a kulso iv iranyaba temerdek helyed van. Persze ha nem akarod elengedni a gazt, mert gyorson vagy, akkor is eleg necces centizni, ha nem tudod, hogy a masik mit fog csinalni. Pl. Gilles Villeneuve igy halt meg. A versenylaz neha nem hagy gondolkodni...
Jó sokáig tartott mire hárman össze hoztatok egy mondatot.
Pedig egyikőtök sem hülye gyerek.
Na a Cápát nem ismerem személyesen, de a bizalmat azért megelőlegezem neki.
Nem. Arra reagált, hogy Philip Island Duci pálya. A többihez hívjátok segítségül a mondatelemzés tudományát: mivel?-800as Ducatival, ki?-Stoner. És csak.
Minden olyan esetben, amikor egy 800-as Ducatit elsokent intett le a kockas zaszlo, azt Casey Stoner vezette - szerintem ezt akarta mondani Viking1, de tevedett. Van egy kivetel: 2007-ben Motegiben Loris Capirossi nyert mig Stoner csak 6. lett.
Pontosítsatok! ! ! !
Mármint Austráliáliában? ? ? ?
Mert ugye az összes futamot nem Stoncsi nyerte ! Mert ugye nyert már Rossi, Jorge, Pedro, Spies, stb.
(na tudom ám, hogy élő lexikon vagy , csak most rosszul fogalmaztál!)
köszi
Stoner meg világbajnok
a második kanyar pedig vak kanyar, tehát egy púpja van, ezért nem csak egy motorost látott, a Rathaparkot vagy az első motoros vagy a pup takarta el.
Bautista meghuzatta magát Dovival
Talán nem kellene gyökkettővel kávézni egy ilyen gyors íven ketten egymás mellett, amikor a többiek gyors körön vannak.
Miért nem húztak ki a külső szélre?
Ez a Honda kanyar előtti gyors balosban volt, későn vette észre a belsőt, szélesítette az ívet, erre ott is talált egy mókust.
Nem Marquez a hibás szerintem.
Semmi keresnivalójuk nem volt ott egymás mellett hatvanas tempóval.
solberg, medve330... legyszi!
Pedig egyikőtök sem hülye gyerek.
Na a Cápát nem ismerem személyesen, de a bizalmat azért megelőlegezem neki.
Szóval Philip Islanden 800-as GP futamot csak Stoner nyert és csak Ducatival. Ez a lényeg.
Mármint Austráliáliában? ? ? ?
Mert ugye az összes futamot nem Stoncsi nyerte ! Mert ugye nyert már Rossi, Jorge, Pedro, Spies, stb.
(na tudom ám, hogy élő lexikon vagy , csak most rosszul fogalmaztál!)