Ez is igaz. Es az is, hogy Capirex van (volt) annyira jo versenyzo, hogy ilyen hosszu palyafutas alatt 1 kiralykategorias VB kijart volna neki. Dehat ilyen az elet.
A 125-250 iskola pl. nem volt meg Michael Doohannak, legalabbis nem GP szinten. John Surtees-nek sem. Hayden VB cime viszont szamomra nem egyenerteku sok mas egyszeres vilagbajnok VB cimevel, mivel egy eleg tessek-lassek szezonnal nyerte egy nyogvenyelos bajnoksagban, ahol tkp senki nem mutatott olyan teljesitmenyt, hogy igazan megerdemelten legyen vilagbajnok. Azt a VB cimet Rossi erdemelte volna - drukkoltam is neki - de hiba az hiba. A doktor akkor ideggyenge volt.
Puig-Repsol-Pedrosa erős ellenfél, szerintem ha az évad során Stoner elé keveredett volna a spanyol, elvették volna Casey-től a technikát. Az más dolog, hogy vb-t úgy se nyert volna. A Repsol nem gyengét tolt Marquezen is technikailag. Persze tudott is élni vele ,amíg tudott.
Kigyorsitason - versenyzotarsai velemenye szerint - ot nem lehet elkapni. Ennek ellenere, mint mondom fontos momentum, hogy Spies rontotta el. Ekkora kulonbseg nem lenne a motorjaik kozott.
Spies ettol meg megerdemelte volna a gyozelmet, de ezuttal nem jott ossze. Tobbszor rontott a futam soran, de rontott Stoner is es masok is. Most Stonernek jott ki a lepes.
Szerencseje volt az utolso kanyarban, mert Spies kisodrodott. De az igazan nagy bajnokoknak szerencsejuk is kell legyen. Asszem Stoner eloszor nyert ilyen szoros befutoval palyafutasa soran.
Spies hibajat hasznalta ki Stoner,megerdemelten nyert,mivel kuzdött a vegen is.
a masodik meg mivel Stoner mar vilagbajnok volt es erezte h a gumija fogy,elkezd cseperegni minek kockaztasson feleslegesen?
Nalam itt spies volt a bena, a celegyenesbe igy leszopatni
Lehet,hogy Superbike-os beidegződések kinyírják Moto Gp-és esélyeket?
Mar latom magam elott Dani fancsali kepet, amikor a holnapi teszten kezdodik a mokuskerek elorol. Puig gondolom mar erosen kopaszodik.
jo meccs volt ez a vegere.
A hetfoi 1000cc tesztidok lesznek erdekesek.
Jó bénán kiszopatta a hondásokat.
a masodik meg mivel Stoner mar vilagbajnok volt es erezte h a gumija fogy,elkezd cseperegni minek kockaztasson feleslegesen?
Nalam itt spies volt a bena, a celegyenesbe igy leszopatni