Kivancsi vagyok Rossinak meg mindig van-e kedve Troy Baylissel meccselni a "foldkeregseg legjobb motorversenyzoje" cimert. (Egyebkent mar leirtam, hogy ez a megmerettetes eleg keteselyes, de ha muszaj lenne penzt tennem valakire, en Rossira tennem).
Eleg regota tarto vitara lehetett volna rendezni tegnap, ha odaadjak Stonernak Rossi Ducatijat mondjuk 8 korre.
Elnezve az elmult par futamon latott "hanyatlast", siman lehet, hogy "elbukja a VB"-t. Csak annyiban erosodott a pozicioja, hogy az ot lenyomni kepes ellenfelek szama leredukalodott egyre. Lorenzo lehet egyedul kepes erre, ami megfelel a normal ugymenetnek, ha tekintjuk, hogy o a cimvedo vilagbajnok. Ez a szezon is kezd ugy alakulni Stonernek, mint a tobbi. Az elejen jo, a kozepen gyenge, a vegen jo (de mar keso). Ha megnezed a historiat, ez tavaj, tavajelott, de meg 2008-ban is igy volt. Ennek 3 oka is van szerintem:
- Casey idegbajos, nem birja a nyomast. (bar iden meg nem perecelt onhibabol)
- Casey gyorsabban tanul a tarsainal es a szezon elejen, amig a tobbiek az uj motorral szopnak, O nyomja a gyozelmeket. Ev kozepere eltunik a nagy elonye.
- A szezon kozepen vannak az europai palyak, amiket az ellenfelei jobban ismernek, mint a tengerentuliakat, igy Casey elonye megintcsak kisebb a szezon kozepen.
Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo nagyon fogja mogyorozni a kovetkezo futamokon.
Te marha.
Rossi valóban nem a legjobb ducatis, hanem a legjobb motoros a világon . Dovi biztosan nem nyomná le ugyanolyan motoron. Hogy Stonernek mennyi köze van a honda fejlesztéséhez azt nem tudom, de az a sejtésem, hogy nem sok(nem a gonosz beszél belőlem). Simoncelli meg pont olyan ostoba mint amilyennek kinéz. De fejlesztés ide vagy oda, meglepődnék ha nem a kedvenced lenne a VB.
Tudod, akinek van legalább 80-as iq-ja, az rájött, hogy hozzád intéztem nem túl becses szavaim, és lusta voltam a válasz erre gombra nyomni. Vagy ezt, te is tudod, csak kerülöd a válaszadást?
Rossi esete sokban hasonlít Sumijéra. Egy esélytelen verdát próbálnak világbajnokká gyúrni. Mennyi időt fognak elpocsékolni csodában reménykedve. Én mindkettejük helyében venném a kalapom mintsem végleg lejáratnám magam a silány középmezőnyben. "Ezt még a MOL sem támogatná"
Én se értek igazán hozzá, de azt meséld már el, hogy mitől akkora bunkó, hogy mammautot lehetne vele ütni? Egyszer majd valaki jól szájbakufircolja , és akkor visszavonul a box sarkába sírdogálni...
sok okot fel lehetne sorolni ha másért nem is akkor a tapasztalata miatt de ezért írtam hogy biztos nagy balhé lehetett köztük, de még olyat is el tudok képzelni hogy a csaj meg vette a lehetőséget a mai pénztelenségben ez is egy lehetőség
A vilag legjobb motorosanak meg kellett elegednie a 3. hellyel. En mar annak is orulok, hogy nem esett el, amikor megelozte Dovizioso.
Mivel Stoner ezen a hetvegen nem adott lehetoseget arra, hogy kieljem a csodalatomat, kenytelen vagyok furkalodassal jollakni. Vegyunk sorra nehany dolgot, ami kezd korvonalazodni.
Ime:
- Rossi nem a legjobb Ducatis (de legalabbis ez nem mondhato el egyertelmuen). Amiota Jeremyvel jobban belevetettek magukat a fejlesztesbe, a gyari Ducati megrosszabb, mint eddig. - Lehet, hogy megiscsak Stoner a jo fejleszto es nem Rossi?
- Ugy fest Lorenzo boldogul Rossi nelkul is, igeretehez hiven az erosebbnek kikialtott Hondakkal szemben is abszolut VB-cim eselyes.
- Ugy fest, hogy a sokak altal sokra tartott hudekemeny Simoncellitol, nem hogy nem szart be a mezony, hanem lassan a VB mazsolaja lesz belole. Gyari motoron 100 pontos hatranyban van az elejevel szemben es nagyjabol mindenki ki van ra akadva, akit nem Fausto Gresininek hivnak. Ezen a futamon es gyonyoruen szivatta Spies.
Az biztos, hogy en, a hulyegyerek a kis pilisi falu vegeron nem ertek a MotoGP-hez. De hogy a felszolalok 99%-anak sincs tobb fogalma errol az tuti. Tisztelet a SzabiCBR es hasnolo magassagokba eljutott kolegaknak...
mondjuk ha Pedjózsi csinálná ugyan azt akkor őt istenítené , vagy mégse de az biztos...
lényeg hogy Stoner
Eleg regota tarto vitara lehetett volna rendezni tegnap, ha odaadjak Stonernak Rossi Ducatijat mondjuk 8 korre.
Először ment GP-motorral, 1:49,38-at ért el.
Rossi legjobb köre vasárnap 1:49,30 volt...
- Casey idegbajos, nem birja a nyomast. (bar iden meg nem perecelt onhibabol)
- Casey gyorsabban tanul a tarsainal es a szezon elejen, amig a tobbiek az uj motorral szopnak, O nyomja a gyozelmeket. Ev kozepere eltunik a nagy elonye.
- A szezon kozepen vannak az europai palyak, amiket az ellenfelei jobban ismernek, mint a tengerentuliakat, igy Casey elonye megintcsak kisebb a szezon kozepen.
Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo nagyon fogja mogyorozni a kovetkezo futamokon.
Rossi valóban nem a legjobb ducatis, hanem a legjobb motoros a világon . Dovi biztosan nem nyomná le ugyanolyan motoron. Hogy Stonernek mennyi köze van a honda fejlesztéséhez azt nem tudom, de az a sejtésem, hogy nem sok(nem a gonosz beszél belőlem). Simoncelli meg pont olyan ostoba mint amilyennek kinéz. De fejlesztés ide vagy oda, meglepődnék ha nem a kedvenced lenne a VB.
Mivel Stoner ezen a hetvegen nem adott lehetoseget arra, hogy kieljem a csodalatomat, kenytelen vagyok furkalodassal jollakni. Vegyunk sorra nehany dolgot, ami kezd korvonalazodni.
Ime:
- Rossi nem a legjobb Ducatis (de legalabbis ez nem mondhato el egyertelmuen). Amiota Jeremyvel jobban belevetettek magukat a fejlesztesbe, a gyari Ducati megrosszabb, mint eddig. - Lehet, hogy megiscsak Stoner a jo fejleszto es nem Rossi?
- Ugy fest Lorenzo boldogul Rossi nelkul is, igeretehez hiven az erosebbnek kikialtott Hondakkal szemben is abszolut VB-cim eselyes.
- Ugy fest, hogy a sokak altal sokra tartott hudekemeny Simoncellitol, nem hogy nem szart be a mezony, hanem lassan a VB mazsolaja lesz belole. Gyari motoron 100 pontos hatranyban van az elejevel szemben es nagyjabol mindenki ki van ra akadva, akit nem Fausto Gresininek hivnak. Ezen a futamon es gyonyoruen szivatta Spies.
Az biztos, hogy en, a hulyegyerek a kis pilisi falu vegeron nem ertek a MotoGP-hez. De hogy a felszolalok 99%-anak sincs tobb fogalma errol az tuti. Tisztelet a SzabiCBR es hasnolo magassagokba eljutott kolegaknak...
Meg mi az hogy a menedzsere?
megint van neki?