Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unatkozol tacskó?Verd ki a farkad,ha van!
A hülye 5 levelet írt!Nézd már a meccset büdös zsidó!
Mit szólsz, milyen az élet? Az a fontos, az a fontos ...................!
De abban igaza van ennek a jóembernek, hogy az MV egy szar.
Nem hát. Menjél csak nyugodtan . Utána meg irány a terasz.
Na így nem csodálom ha olvasás után neked más szűrődik le te taknyos. Értelmezd újra mert nem csak kizavartatlak a kutyáddal a teraszra de le is térdeltetlek vele.
Utána meg jöhetsz könyörögni, hogy légyszi neeeeeeee Zolibácsi.
Látod fajankó? Tudtam, hogy írni fogsz.
Pont olyan vagy mint leírtalak.
Azzal meg végképp nem szeretnék nagyképűsködni, hogy eddig mivel jártam "misére". Az öcsi néven csak az ilyen béna stílustalan fazonok szoktak hívni mint te. Na hervadj le és húzzál rá a veled egykorúra mert lehet azzal lesz a baj.Bár szerintem nálad fejben vannak a szervi problémák.
Hogy néha használjak egy kis emotikont is, persze csak azért mert lehet máshogy nem fogod fel:
Ha nem baj megyek meccset nézni te ökör!
Na látod te már be is soroltad magad a kutyám mögé alaposan leszakadva!
Ó a megtestesült értelmiség kulturáltan írja:szaralak!
Az adatlapod magáért beszél kisfiam!Ott írd át gyorsan,mert lebuksz
mekkora lófasz vagy!A kettő ellentmond egymásnak prosztó!
Dehogynem! Pont olyan vagy.
Az előbb azt írtad nem írsz többet. Aztán ezt követően rögtön írtál még kettőt, meg most még egyet. Meg még ezek után is fogsz mert önteltséged és értelmi fogyatékosságod miatt nem tudsz ellenállni a vágynak, hogy még jobban kiröhögtesd magad.
De nem bánom mert én bírom az ilyen fajtákat osztani. Na persze amíg meg nem unom . Na akkor jön az, hogy nem tudok majd olyan magasra nézni mint amilyen magasról leszarlak.
Na addig is usgyi befelé mert a kutya még kizavar a teraszra aztán kint alhatsz.
Abban az esetben ha nem érteném amit írsz az nem az én értelmi képességeim miatt lenne . Számodra lehetetlen feladatot jelent a nyugalmad megőrzése és egy pártatlan elfogadható vélemény leírása. Te aki egy szar alak vagy és vélhetőleg valakibe beleszakadt az intelligenciád nagy része ez elérhetetlen. Valamelyik topikban olvastam mikor Crazyjoe nevű fórumozóval folytattál vitát akit egyébként nem szívlelek. Először azt hittem vele van a baj. De aztán beleolvasva láttam, hogy igencsak elmentek neked otthonról. De az is lehet, hogy meg sem jöttek soha.
Mindenesetre szánalmas produkciót sikerült összehoznod.
Lucfazoltán!Te akkora tahó paraszt vagy,hogy a vasárnapi misére is traktorral jársz!
Öcsike!Lehet neked kuss a neved,de véletlen sem vagyok olyan amilyennek leírsz gondolsz!
Nézd meg az e havi Superbike újság vicc oldalát sügér!
Hát sok nagy tahót láttam már életemben de.....
Na nézd már megint!
Magadban beszélgetsz?
Jáááááj, hát gondoltam, hogy ez lesz . Nem vitát kezdtem hanem beszélgetést annak ellenére, hogy pontosan tudtam az első pillanatban, hogy a kutyád sokkal többet ér mint te. Többen is megszólítottak téged. Bár pökhendi okostojás stílusod miatt ez lehet elkerülte a figyelmedet . Nem vagyok Rossifóbiás. Ennek is köszönhető, hogy nem láttam a futamot élőben mivel a hétvégén versenyek voltak a H.Ringen és a barátom is indult rajta. Mind azt írtam ezt a mutogató emotikont otthon a családodban mutogasd. Már ha mered? Mert kinézem belőled, hogy otthon nem Zoli a neved hanem kuss.
Baráti, sportársi szeretettel ölellek és üdvözöllek.
Ne felejtsd el, hogy ezennel befejezted az írogatást nekem.
Légy férfi egyszer az életedben és tartsd be amit leírva ígértél.(te ostoba)
Sziasztok, meg próbálok kulturáltan írni eddig azt hittem ez a topic arról szó hogy egy mást és minden motoros társunkat elismerve és tisztelve beszélgetünk ,kommunikálunk de úgy látom hogy némelyik kolegánál elszakad a madzag. És akkor a leg nagyobb tisztelettel ,Zolehrc kolegától egy kérdés amellett hogy jó pár topicban olvastam hozzászólásaid (merő véletlenségből) nem vetted még észre hogy te vagy az egyetlen "motoros" aki állandóan fröcsög jó lenne ( még egyszer merő tisztelettel) ha inkább kérnél egy saját topicot mert szakmai hozzászólásaid nincsenek értelmes dolgot meg max akkor írsz amikor köszönsz.
"Nem ismerjük egymást..."
De azért leírod, hogy Lucky kicsoda-micsoda.
Fröcsögsz, alpári a stílusod.
Véleményem szerint rólad sokkal teljesebb jellemrajzot kaptunk.

Nincs mit hozzáfűznöm.
Nem beszélve:nem ismerjük egymást,és nem is akarlak megismerni,még ezen a szinten sem!Remélem érted mit akarok mondani!Ha értelmes vagy.Üdv
Ha én rossiról írok valamit nem kellene az "alter egó"-t játszani!
Engem sem érdekel mit írsz Stonerról,Pedrosáról,doviról!
Ha ezt nem tudod felfogni akkor beszélgess a "hüvelygombáról"a haveroddal!
Persze igazad van!Te egy gőgös senki szarkupac vagy aki veri a nyálát,és ráadásul te kezdted a kettőnk közötti vitát!
Próbáltam magam visszafogni!Te egy takony elkényeztetett majom vagy!Én röviden így jellemeznélek,de amennyiben úgy gondolod abba is hagyhatjuk,mert a többiek nem kíváncsiak erre!
Nem veszed észre,hogy senki nem szólított meg,csak te!nem tehetek róla,hogy te azonosulsz Rossival vakszeg rossifóbiád van!
Én ezennel befejezem a veled való írogatást szerencsétlen!
Nem szoktam sörözni. Alkoholt is csak igen ritkán szoktam inni. Nem szép dolog a részedről olyan motorosokat fajtalankodásra ajánlgatni akik a MOTOGP elitjébe tartoznak, akár szimpatikusak neked akár nem. Ha HRCZolee-val van problémád akkor azt neki címezd az általa is használt stílusban. Mert láthatod, hogy a buzulás és az agyi kapacitásának szóba hozatalára egyből ugrik.
Nem véletlenül veri oda magát!Neki már kockáztatni kell a Moto GP
2 leggyorsabb motorjai a Honda,és a Yamaha ellen!
Másképp ez nem megy!
Az általam alkalmazott személyeskedés nagyságokkal kisebb mértékű volt mint amiket te alkalmaztál Rossival szemben. Neked mégis rosszul esett és kikérted magadnak. Ha nem tetszik ezen viselkedési forma a személyed ellen akkor javaslom te se tedd mással szemben. Főleg ne olyannal szemben aki nálad többet tett le az asztalra de legalábbis többek előtt nyilvánvalót. Mi közöm van hozzá? Ha mondjuk én akkora nagy Rossi fan vagyok mint te Honda fan akkor igenis sok!
Nem kétséges számomra, hogy kikelve mindenfélét írogatnál annak aki itt most gyalázná a Honda csapatot és versenyzőit. Ennek tudatában úgy gondolom nyugodtan lehetek az aki neked megmondja a frankót.
Ha meg a "neked elmentek otthonról" jelleg sértő akkor visszavonnám és elnézésedet kérve megkövetlek . Azonban az általad is alkalmazott stílusos, társadalmilag elfogadott és általad használt interakciót alkalmazva adnám rólad a következő jellemzést: Egy szar alak vagy. És nyugodtan basszad szájba a HRC-del a nénikédet. Az sem lenne baj ha leszakadna a vállad.
Remélem ezen szavak nem sértenek téged és bízom benne, hogy nyugodtan fogsz ettől aludni. Üdv.
Nem is lehet vita, hogy ki hibázott. A hunyó egyértelműen Rossi volt. De ha valakinek összejöhetett volna az akkor tuti Ő.