Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne nyáladzál meztelencsiga!-------------------
1-2 év múlva!Nem is fogsz látni!Eszedbe sem jut miért kaptad!
Vadászidény!
jahh,csak nem értem miért fikázta a Rossit,mikor ott van az adatlapon,hogy szereti,,,,kaméleon műmotoros hajléktalan köcsög ez
?
Hmmm...kicsi a vilag...mondom en mindig.
megadjam a Zolee HRcsicska telefonszámát?mert akkor fel tudják hívni,hogy merre van,ne kelljen annyit mászkálni,hogy szétüssék,,,csak hagyjanak nekem is belőle valamit
Latod, ezert is volt kar torolni a kepeid...nincs, amit feltegyunk topik inditonak...
Bar azon is tortem a fejem, esetleg leforditom a kedves megjegyzesed Rossirol, es elkuldom a sracoknak Tavuliaba, hatha Brnoba menet lenne kedvuk szemelyesen erdeklodni az egeszsegi allapotodrol...
megmondtam,hogy a halott barátaimról szakadjál le,,,hiába gyúrsz meg futsz,egy szellemi toprongy vagy,,,,,majd meglátod,hogy mire verem magam,,,még akár verhetném is magam,mert lenne mire,de te úgy vagy beképzelt nagypofájú senki,hogy életed sincs,csak egy replika hondád amivel úgy döntesz mint egy kempig biciklivel
fhoksz:4.---
David Osborne.

Vadászidény.
Mocskoljátok!Nem mindegy!Paul
ui.. lassan kéne egy HRC FAN topik is mert összemocskoljuk itt a motogp-t
Kisfiú,én nem a konditerembe járok,mint a sok hülye,hanem a természetbe edzeni.Napi 2 órát,néha 20km futással fűszerezve!
pf... kamionnal motoros... jó párositás... csak nehogy mikor a FATER LESZ A MOTORON ő találkozzon egy kamionos kollegával aki természetesen a megszokotthoz mértan helytelenül vált sávot, vagy épp nem úgy előz ahogy kéne. De az ő poénjaihoz lealacsonyodva, biztos sok gyertya világitana neki az út szélén.
David Osborne:Vadászidény. 1-2-3év múlva!
Ajánlom e könyvet a figyelmetekbe!
Csak óvatosan mert téged is útálni fog.
Nem beszélve arról, hogy kitapossa a szemeidet a kamionjával.
hehh nem sokáig maradt távol...
kikee!Te mire vered magad?A 3 xl-s bukósisakodra?
Tedd fel nyugodtan!"Nincs abba semmi!"
Úgy látom gsrroncsmotoros neked már fóbiád van!
Hogy 40 éves korodra ekkora hülyegyerek vagy!Inkább vigyél virágot a haverjaidnak!De te még ahhoz is szellemi alultáplált vagy!
Anyádat látogatni!
Ugy-biz. Tej, zsemle, tavaszi felvagott.