Ez egy kicsit jobban sikerült sértegetőnek ható hozzád szorosan kapcsolódó hsz volt. Azért mert a mai napig putriban élsz, a kutyáddal történt társalgásra azt mondod "magunk közt" te magyarázol arról, hogy mi hogyan beszélünk egymással ahol azt nekünk szabad? Te, aki annyira ostoba vagy, hogy itt ahol az ilyen beszédnek semmi helye mégis ezt használod lelki nyomorodban, mert annyira szánalmasan ostoba vagy. Tipikus esete a hülye okoskodik közmondásnak. Na figyelj ide te taknyos , csak mert értelmi képességeid alapján lehetsz úgy -2 éves. Egyszerű egysejtűként hogyan tudtál regisztrálni ide? Lehet nem is a képeken látszó vénemberrel beszélgetek hanem azzal a jó kiállású UVPBT-el(a kutyára gondoltam az egyszerűbbek kedvéért?
Ebben az esetben elnézésedet kérem drága Vahúr, mert kutyának túl okos, embernek meg túl hülye vagy. Ha meg mégis azzal a sántikáló vénemberrel folytatnék oktató párbeszédet akkor üzennem neki, hogy kapja össze magát mert egyre szánalmasabb műsort ad elő.
Mondjuk szerintem az lenne a legjobb zolika ha befejeznéd sportmotoros pályafutásod és eltakarodnál oda, ahová való vagy.
Egyébként valóban macskajancsi vagy hozzánk képest. Néha, de csak nagyon néha mondasz valami igazat is.
Tudtam, hogy eljutsz az anyázásig te ostoba lélek. Nehogy oda vigyem anyut hozzád és leveressek neked vele egy visszakezes maflást. Akkor majd aztán vissza repítene a gyermekkorodba ahol elcseszték a neveltetésed. Valóban azt gondolom, hogy hozzád képest művelt vagyok. Na ez mondjuk nem egy nagy erény. Nem sok nálad egyszerűbb embert ismerek. Az egyszerűségben nem az emberség hanem a nagyszerűség rejlik te agytalan . Na de végtelenül egyszerű agyaddal honnan is tudhatnád ezt?
Egy hsz-ben 2 anyázás? Kínodban már nem jönnek a szavak(vagy szók, lehet így jobban érted ) a szádra?
Következő hsz-d meg még a szokásosnál is szánalmasabb. Azt csak a nagyszerű, számodra elérhetetlen képességeim jóvoltából tudom értelmezni. Na de replikára érdemtelennek találtam.
Üdv.
Te disznó LFP-s a sertéstelepről!Magunk között így hívjuk az lfp-t!
Trágár disznók ti ugattok,akik egymással úgy dumáltok akár a kondás a disznókkal!Nem bűnözők oldala ez,ha jól emlékszem?Vagy legalábbis volt bűnözők!Értem már miért akart egy tag az lfp oldalára küldeni!Macskajancsi vagyok hozzátok képest,ahogy öklendeztek egymásnak!Blööööö
Láttam egy pazar meccset!Ez a babának is hülye lukiluk,meg itt veri a nyálát!Anyádnak ugass aki 1 marék homokért kefél a sivatagban!Főköcsögfej!Apád nem oltatott be veszettség ellen?
szegény tanyasi libakergetőből városi tahó lett!
Ja,és azt gondolja művelt!Sokszor az ember egyszerűségében rejlik az embersége!Úgy látom te egy "fekete himlő"szerű képződmény vagy!Te buggyant!Hasalj anyukádra!
ez a vitától igen csak messze volt Luki csak épp ,hogy csipegette,mint veréb a szart,,,,,,Lukit még nem láttad vitázni én már igen,,,sőt,,,,ne legyél a vita másik végén vele szembe soha,,,ezt nem javaslat ez,fontolandó gondolat
Pedig utálom mint a szart
én úgy nyomok 15-6 fekvőtámaszt,hogy a lábam nem éri a földet,,,,,továbbá,ha itt mindenki a vér szerinti testvéred akkor elnézést kérek a tisztelt fórumozóktól,,,,,,hogy anyáztam,,,ellenkező esetben,meg úgy is azt csinálok,amit ki sem mondasz
Ez nem az a topik ahol illő lenne ilyen stílusban fogalmazni. Nyomjál 10 fekvőt, persze kéz nélkül mint Zohan . Valamint kérjél elnézést az itt előfordulóktól.
tényt állapítottam meg,,,,,,,mindenhol az vagy ,,,de én most mondok neked valamit Takács Zoltán,,,,,,és jó lesz ha megfogadod barátocskám,,,,,,,menj a szájpenészes csicska kurva anyádba gombát lapátolni,,,,na,csak ezt akartam volna mondani......ettől még kemény vagy...
Na de milyen érvet lehet mondani arra ha valaki olyan stílusban indít mint ez a szerencsétlen? Mondjuk én ha hirtelen felindultságomban ilyenre vetemednék, hogy egy ilyen sikeres embert így lefikázzak akkor az egyetlen helyes érvelés az az lenne ha elnézést kérnék a bunkóságom miatt. Na de ugye csak a nagyok tudnak elnézést kérni?
Nem unatkozom hála neked. Jót nevetek rajtad. Szórakoztató vagy számomra. Egyszerű de szórakoztató. Látom magam előtt, ahogyan a kutyádnak úgy neked is a kedvenc játékod ha eldobják a fát, utána rohansz és a szádban hozod vissza. Ötöt írtam volna? Lehet. De egyben is több értelem volt mind a tiédben összesen. Na meg már megint kezded a politizálást. Az előbb fideszes voltam, most meg zsidó. Ráadásul még büdös is.
Na nem mintha felhúznám magam rajtad egyszerű lelken, de velem ellentétben rossz emberismerő vagy. Ez is igazolja azt amit eddig írtam rólad.
Na meg most már kezd úgy kinézni a dolog mintha lenne létjogosultsága az alábbiakban felajánlott fajtalankodásnak. Érdeklődsz a farkam után? Perverz állat.
Nem szeretem a focit. Lehet mást néznék helyette . Persze csak ha nem sértelek meg vele?
Gondolkodtam azon vajon mi lehet a baj veled. Simán fogyatékos vagy, vagy csak nem puszilt eleget az anyád? Lehet téged a gólya helyett a kánya hozott? Vagy Apád anyu helyett téged használt arra amire az előbb biztattál engem?
Sok oka lehet a dolognak. A lényegen azonban vajmi keveset segít. Szánalmasan egyszerű és ostoba vagy.
Te komolyan abbahagyhatnád, ne is haragudj. Ez a rész nem erről szól, eszúrod a motogp-s fórumot.
Ráadásul észrevehetnéd, ha nyilvánosan bealáznak, és a helyett hogy legalább megpróbálnál inteligensen, érvekkel válaszolni, egyre jobban elásod magad Bunkó mindenki tud lenni
Ebben az esetben elnézésedet kérem drága Vahúr, mert kutyának túl okos, embernek meg túl hülye vagy. Ha meg mégis azzal a sántikáló vénemberrel folytatnék oktató párbeszédet akkor üzennem neki, hogy kapja össze magát mert egyre szánalmasabb műsort ad elő.
Mondjuk szerintem az lenne a legjobb zolika ha befejeznéd sportmotoros pályafutásod és eltakarodnál oda, ahová való vagy.
Egyébként valóban macskajancsi vagy hozzánk képest. Néha, de csak nagyon néha mondasz valami igazat is.