Mindig erre az alapvetően igaz tényre hivatkozol ami a ducatinál a versenyzők közti különbség. Az én véleményem viszont az, hogy Melandri vagy akár Hayden sem annyival rosszabb versenyző, mint amit a köztük lévő idő mutat. Vitathatatlan az, hogy Stoner igen jól meg tudta ülni a ducatit. Valahogy megfejtette a motor titkait. Ami viszont valójában a tudását mutatja. Szerintem van olyan jó motoros Melandri mint Dovi, még sincs most Stoner és Dovi közt akkora eltérés mint anno Stoner és Melandri közt. A honda egy kezesbárány a Ducatihoz képest.
Lehet, hogy nincs igazam, de nekem viszont ez a véleményem.
Csodálkoznék ha idén nem Stoner lesz a világbajnok. Ha ez nem jön neki össze, akkor viszont az őt fogja minősíteni.
Bar felvezeto kort tekintve az is 110%-volt, hiszen Stoner driftelgetos technikaval szokta melegiteni a gumit. Ez jol be is jon neki, ugyanis ha figyeltetek eddig, akkor Stoner a kovetkezokeppen megy a versenyeken. Rajt olyan amilyen, a tulekedesben valahol helyet foglal. Az elso 5 korben elore jon akar 4-5 helyet javitva - mert neki melegebb a gumija a driftelgetes miatt. Utana a tobbi is bemelegszik, Stoner elvesziti ezt az elonyt, jobb motorok vagy jobb motorosok (nincs) esetleg visszaelozik, utolerik. A verseny utolso harmadaban - amikor mar romlanak a korulmenyek - megint elkezd feljonni/elhuzni. Ez csak a "rejtelyes" betegseg idejen nem volt igy.
A memoriad nem csal, szepen betanultad a sajtoszoveget. Csak rohadtul nem figyelsz, vagy nem latsz. Nezd mar meg a 800-as Ducatik eredmenyeit am-blokk (statisztikailag a szatelittel egyutt) es nezd ugyanezt pl. a Yamahara. A Ducatik a mezony utolso harmadaban, a Yamahak az elso harmadban. Leirtam, hogy Melandri hogyan ment a Ducatival. Vagy olvasni nem tudsz, vagy tenyleg a memoriad rossz...
Kérlek nyugtass meg, hogy nem a memóriám hagyott cserben, de én úgy emlékszem abban az évben, de különösen azon a futamon a Ducati volt a legjobb gép messze-messze a mezőnyben, ezért is volt csoda, h Rossi elnáspángolta. Amúgy a lényeg, hogy a Hondának csak első blikkre van nagy előnye, legalábbis szerintem. Az időmérőn rohadt jók, ez nem kétség, de a versenytempó már nem az igazi, Pedrózsi el is fogyott a végére rendesen. Ha még azt is hozzávesszük, hogy ezen a pályán Stoner a király, és ős is megszenvedett a győzelemért a várttal ellentétben, akkor nem biztos, hogy úgy le van futva az ügy, mint pl tavaly volt. Az elős néhány futam választ ad ezekre a kérdésekre. Nekem amúgy mindegy ki nyeri az ide vébét, csak ne Stoner vagy Lorenzo, hanem Rossi. Na, de tényleg, remélem, hogy nem lesz szarrá verés, hanem borzasztó izgalmas év, és nyerjen a legjobb! (azt meg mindenki tudta, ha nem is sejtette: Rossi borzasztóan szívni fog a Ducatin...) Amúgy a vb-t nehéz lesz elveszteni a Hondának mikor 128 motorjuk van.
Benne van ez is. Kedvenced viszont szépen ment(furcsa lett volna ha nem). Rossi számomra meglepően jól ment a várakozásaimmal ellentétben. Jó verseny volt ez. Nyalókás is odaröffentett, megmutatva ezzel ki is a regnáló világbajnok. Spies viszont nem hozta azt amit vártam tőle. Elbíbelődött a Dokival mire sikerült elmenni mellette. Osztom véleményedet, szerintem is jobb lett volna Stoner ezzel a Ducatival. Viszont ha Rossi Yamahán ül akkor nem biztos, hogy ez a vége. Na de túl sok a ha. Jó kis szezon lesz ez ha jobban összekapja magát a yamaha és a ducati.
Mert egy házi VB-ra én nem vagyok kíváncsi.
Ezt a szar dumat... "Rossi a kanyarban ovatosan jart el, nem kockaztatott". Inkabb ugy mondanam, hogy kisodrodott a p...ba, mert nem tudta bevenni a kanyart, mivel eszarta a fektavot.
En ezt a mentalis mizeriat hulyesegnek tartom az O eseteben. Valoban kikapott Rossitol 2008-ban Laguna Seca-ban, illetve rontott. Valoban alul maradt a vilagbajonik elszamolasnal is. Csak akkor O ult ezen a szaron, amin most Rossi. A rossz motorral kuzdott a jo ellen. Es ennek ellenere a tipli utan siman bejott a 2. helyre, akkora elonyuk volt kettejuknek, mikozben Marco Melandri utolso elotti lett a masik szarral. Szerintem most eleg jo a motorja ahhoz, hogy Casey-nek ne kelljen 110%-on mennie, igy viszont nem fog allandoan elesni.
Remélem Lorenzóval kapcsolatban nem lesz igazad, és amit még nem lehet tudni biztosan, hogy a Ducatti menyire vesz komolyan ezt az évet vagy a jövő évre tesztelget lásd Hayden másik vázzal ment mindenesetre hosszú még a szezon Stoner nem biztos, hogy mentálisan olyan erős mint a többiek láttunk már tőle olyan vereséget ami után nehezen állt talpra.
Kizárt hogy Rossinak ez egész szezonra szüksége lenne.
szerintem pár verseny allatt versenyképessé szabják a dukit, és a vállának amugy is kell az az idő, szerintem nem a mai felállás lesz a jellemző, biztos vagyok benne hogy Rossiban idén is lesz jonéhány dobogós helyezés, néhány győzelem is. Mivel a szezonkezdet láthatóan nehezebb mint a Yamahára üléskor igy az idén nem lesz Rossiból VB, de hogy kezelhető nyerő motort farag a Dukiból akár már a szezon közepére, abban elég biztos vagyok.
Ez tokeletesen igaz. En szoritok azert, hogy sikeruljon szepen tavoznia ebbol a sportbol. Azt viszont nem tudom, tud-e Jeremy szarbol varat epiteni...
Kicsit azert heccellek Titeket. Ha Karel Abrahamot nem vesszuk a listara - rola egyszeruen nem talaltam eleg adatot - akkor igaz a kovetkezo allitas (legalabbis igaznak tunik, jol korul neztem):
A jelenlegi MotoGP mezonynek Casey Stoner az egyetlen olyan tagja, aki palyafutasa soran (ertsd gyorsasagi motoros vilagbajnoksag) soha nem kapott ki egyetlen csapattarstol sem a vilagbajnoki osszesitesben, meg akkor sem, amikor szabadkartyaval indult - akkor ugyanis csapaton kivul ment egy masik szabadkartyassal, akinel elolrebb vegzett. Ha a szabadkartyat nem nezzuk, akkor Ben Spies is elmondhatja ugyanezt magarol, bar az O esete iden valszeg valtozni fog, mert Lorenzo elveri.
Jöttek, mentek nagy motorosok, akik megszorították, vagy meg is verték, de Ő még mindig a top motorosok közt van. És nagyon motivált versenyző, drótkötél idegei vannak! A ducati a legerősebb a mezőnyben, a többi megoldja majd Jeremy Burgess ...
Az is lehet, hogy a sóderágyba Rossinak még rossz a válla mikor Stonernak voltak hasi problémái még idáig sem jutott no meg a hondánál úgy néz ki el is találtak valamit de remélem a doktor hamarosan ott lesz és csatázik az élbolyban
Stonertől és Pedrosától várható volt ez az eredmény viszont arra számítottam a könyök közelebb lesz a nyalókáshoz de remélem ami késik nem múlik
Rossi az akkori mezőny legjobb motorjáról átült a yamahára, és világbajnok lett. Most a helyzet majd ugyan ez! Ebben az évben nem lesz világbajnok, de fog ő mér borsot törni Lorenzo, Stoner és Pedrosa orra alá:)
Mar ult ezen a Hondan, akkor elment toluk, mert kihivasokat keresett. Most itt a kihivas. Szerintem az is lehet, hogy Rossi 2009-ben volt utoljara vilagbajnok.
Lehet, hogy nincs igazam, de nekem viszont ez a véleményem.
Csodálkoznék ha idén nem Stoner lesz a világbajnok. Ha ez nem jön neki össze, akkor viszont az őt fogja minősíteni.