Luxi koma , sztem ha vár egy kicsit Rossi akkor simán megelőzi Stonert , akkor most arról menne a sóder hogy máris világbajnok motort csináltak az olaszok, így viszont arról megy a duma hogy ha nem is akarta de kiütötte a kengurust . Mondjuk érdemes azon is elgondolkodni hogy ha pl. Simoncelli csinálja ezt Rossival akkor miket mondanának...
Nekem nincs semmi bajom Rossival jó csávó + minden és amit eddig elért az utánozhatatlan, csak Stonert jobban komázom vagyis inkább a motorozási stílusát egy ááálaat......
Nem lehetett komolyan venni, de nem filoztam azon, hogy viccelsz-e vagy nem. Akar vicc akar nem, folytatni nem igazan van ertelme ilyenkor. Nekem akkor is az en kepem tetszik jobban, az olyan muveszi.
Remélem nem vetted komolyan csak szívóztam egy kicsit
Viszont amit lentebb írtál, hogy ne lehessen segíteni a pilótáknak az nem lenne hülyeség igen sokan kint maradnának a kavicságyban ha nem tolnák őket vissza az aszfaltra.
ha őszinte akarok lenni Stoner ment nek hátulról azért esett el Rossi nem csoda, hogy nem segítettek neki a pályamunkások ha nem megy neki onnan még a Doki vissza tudta volna hozni
Nezd... Lehet, hogy en vagyok egy nyafogo Stonerbuzi, de szerintem eleg kozel all a valosaghoz a "Rossi kiutotte Stonert" megfogalmazas. Vagy en latok rosszul?
A sajtó visszhangról annyit, azt írja az egyik portál Rossi kiütötte Stoner alól a gépet attól függetlenül, hogy ő volt a hibás előtte volt már mikor elesett, írnak ezt is azt is ne egy oldalról olvasd.
Hál istennek ő még akar küzdeni 8Vb után is.
Sőt ennél tovább megyek a hondák mellet ne lehessen elmenni mert az annyira fasza csapat bár én láttam a hondától házon belül is olyat kitették egymást a pályáról. Ha valaki motorozott már pályán az tudaj ha nincs nagy különbség a pilóták és versenygépük között, csak kockáztatva lehet elmenni a másik mellett. Hondáék meg
Rossi...nagybetűvel írandó...ha már nem utálod...bár, visszaolvasva a hozzászólásaidat, ez nehezen hihető. De, persze, ehhez joga van mindenkinek, és nincs is vele semmi bajom. Csak ennyit szeretem volna.
Nagy tévedésben vagy,hogy rossit utálom!Ő is volt Hondás akkor őt szerettem N.Hayden is volt Hondával pár éve VB.Én a Honda csapatnak drukkolok évek óta!Az,hogy te pályázol a magánügyed!De hidd el a sakknál is sokszor a "kibic"jobban látja mit kellene lépni!
Szóval két ilyen vb.győzelemre esélyes s.baleseténél igenis van visszhang!Tudod a mezőny végén kullogó Suzukik a kutyát nem érdekelnék Bautistástól XYZ.-ig!Itt a Honda csapatért,és mivel Stoner Hondás lett érte,Pedrosa-ért,Dovisio-ért szorítok!Egy drukker már,csak ilyen akár a futballban!Szóval félre ismersz,mert tisztelem az összes versenyzőt,de mégis a kedvenceim a Honda,és versenyzői!Köszi a megértést,és üdv
Igen, ez nyilvanvalo. Eppen azert beszelgetek en is errol, mert magat a futamot nem lattam, az esetet viszont mar N-szer, mivel a sajto ezt ragadta ki. Stonert es Rossit "nagy rivalisokkent" kezeli mindenki. Ugy is mondhatnam, hogy Rossi vasarnap egy Stoneri butasagot kovetett el, vagy inkabb azon is tultett 1 lapattal - de ezuttal a szandekossag nyilvanvaloan kizarhato. De az is ketsegtelen, hogy ha netan Stoner utotte volna ki Rossit, akkor annak a visszhangja egesz mas lenne, holott............ Dottore! 8VB-hez melto versenyzest kerek szepen!
Lehet az lenne korrekt ha minden versenyző külön menne a pályán és csak az idejük számítana. Lehet eltartana 1-2 hétig mire a végére érnének, de akkor legalább nem történne ilyen eset . Vagy mindenki alapból kapna két boxutca áthajtásos büntit előre évadonként és akkor nem bántaná egy drukker lelkét sem az "igazságtalanság". Szerintem Stoner is csinált már ilyen általad szándékosnak mondható balesetet. Mivel motorozom pályán ezért lehet kicsit jobban látom a dolgokat mint Te. Én nem gondolom, hogy ez tuti csúszásos esés kellett, hogy legyen. Na persze az lett, de már sokszor csinált ilyet és 99%-ban bejött neki. Akkor meg mindenki, még a többi versenyző társa is csak elismerően nyilatkozik róla. Nem várom el tőled, hogy átlépjél a dolgon mert megismertelek annyira, hogy tudjam hosszú ideig fogja égetni lelkedet a Rossi iránti gyűlölet. Na nem irigylem tőled ezt a mentalitást.
Nehéz olyan szabályokat hozni ami mindenkinek megfelel. Pláne nehéz minden ehetőségre felkészülni és azt szabályozni. Nem beszélve azok korrekt betartásáról. Én tényleg úgy gondolom, hogy itt egy olyan eset történt, amin nem kellene vitázni(nem a kettőnk társalgására értem ezt).
Minden versenyen történik szinte ilyen eset. Most szerintem azért van ekkora vízhangja mert ezzel a két versenyzővel történt. Remélhetőleg nem fog mostanában előfordulni hasonló.
Az összes "sportbalesetet emlegetőnek"!Jó lenne itt is olyan szabály,akár sok labdajátékban!(foci)Becsúszó szerelés a labdára nem jól kiszámított lépes a támadó felrúgásával befejezve 11-es,és a vétkes kiállítása!Itt lehetne egy kötelező box utca áthajtás!De nehogy már valaki kockáztat,és a vétlent kib@ssza a pályáról azátn felpattan,mintha mi sem történt volna!Ez így nem "Fair"!
Most,hogy Stoner a Hondához került lett 1 nagyon frankó csapata!
Erre jön a "bohém"azzal az évek óta vegetáló dukátival,és "kitessékeli"!Azért ilyen esetekre ,meg másra is szabályt kellene hozni!Rossi a képen is látható,hogy akkora sebességgel ment bele
amiből egyetlen motoros sem jött volna ki!tkp.ez szándékosnak is tekinthető!Egyébként kár,hogy nem a Stoner tudott tovább menni,mert akkor nem lett volna vita!
Mondjuk az erre vonatkozo szabalyozast szigoritanam valamilyen modon. Ha maskepp nem lehet igazsagot tenni, akkor a legradikalisabban tennem: Tilos a versenyzonek segiteni, kizarolag csak a testi epsege megovasara iranyulo mozzanat elfogadott. Igy nincs vita, nincs spekulacio, nincs "figyelmetlen" ellendrukker.
Ott a pont, csak míg az egyik versenyző melett vannak 4-5en addig a másik meg csak ott vár persze itt nem lehet tudni esetleg a versenyzőknek olyan meg nyilvánulásairól ami miatt nem igyekeznek segíteni neki mint pl a kiintegetés a nézőtérre.
A motogpben az én meglátásom szerint a Honda vezetősége viselkedik a leg gusztustalanabbul hogy váltak el Rossitól utána Haidentnel szemben is gusztustalanul viselkedtek.....
Bevallom en sem lattam, csak a kivagott jelenetsorokat es a cikkeket. Szerencsere motorozassal toltottem a vasarnapot. Megnezhetnek par MX versenyt, de mar nem nezek semmit. A MotoGP az egyetlen, ami odakot a kepernyohoz, a tobbi helyett inkabb mast csinalok. Tavaj ugyanez volt. Csak hebe-hoba kaptam el a futamokat. Aztan a szezon vegen letoltottem az ev osszes futamat mondvan, hogy majd telen megnezem oket. Meg jo, hogy nem beszeltem meg magammal, hogy melyik telen...
Jaaa, érdemes egyébként megnézni pár mx, sx versenyt, azt hiszem a büntetés nem itt kezdődik
Viccet félretéve, kárt hogy nem láttam, marha jó futam lehetett.
En sem allitom, hogy szandekos sporszerutlenseg. Csak egyreszt megertem azokat, akik felboszultek rajta, maserszt tenyleg nem volt egy szerencses jelenetsor. En Stoner drukkere vagyok, de azt mondom, nem kell nyavogni most. Ha ezen mulik majd Stoner vilagbajnoki cime es elbukja, nem is erdemelte meg. A Hondaval most sima ugy kell legyen a cim. Gondolom a vegere mar Stoner is helyrejott idegileg (meg szoltak neki, hogy jojjon helyre gondolom) es vegre volt esze. Megprobalta mentalisan Rossi ellen forditani a hibajat. Stoner nem lassult es egyre okosabb, ami nem a legszerencesebb csomag a tobbi versenyzo gyozelmi eselyere nezve.
Nekem nincs semmi bajom Rossival jó csávó + minden és amit eddig elért az utánozhatatlan, csak Stonert jobban komázom vagyis inkább a motorozási stílusát egy ááálaat......