Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen senkiházi ürge szottyant ide "Bunkófalváról(Bp).
egy műszerfal,és egy idióta képeslap!Komoly adatlap!
Téged a pap is vizipisztollyal keresztelt meg öcsike!
Erik te meg szopd le a sörtársaid,csak úgy,mert én igy gondolom te ökör!
Ez is felesleges.
Attól, hogy Rossi nagyon nagy versenyző, itt most speciel oltári nagy baromságot csinált.
Azért azt sem árt észrevenni, hogy a versenynek abban a szakaszában mindazok, akik megpróbáltak Stonernél gyorsabban menni, mind szájra hullottak (Rossi, Simoncelli).
Szóval azt kell mondanom, hogy most Casey volt a rutinos, meggondolt róka, Rossi pedig hebrencskedett.
Lucky,Zotyó vendégeim vagytok egy sörre...:D
HRC neked meg befizetek egy Pedrosára és/vagy Stonerra,aztán fajtalankodjatok egymással:)

Hajrá Vale!
Lucky!A leveledből ítélve pont te vagy aki a személyeskedéssel kezdte!Na mindegy hagyjuk te egy kivagyok én majd megmondom a frankót ember vagy!Mi közöd ahhoz,hogy mit írok Rossiról!A véleményem,csak én nyersen ki is mondom,és te jössz ennek elmentek otthonról!
Te meg ugorjál be a postára megnézni megjött-e már?(eszed)
Na én meg itt fejeztem be!Üdv Ha nem tetszik írásom ugord át,és olvasd a másokét ők finomabban fogalmazva írják le,mint én!Mégegyszer üdv!
oké
Csöndben legyél puhos.
Ha valami nem érdekel akkor ne kérdezzél. Ha meg már kérdezted akkor válaszolok: nem vagyok fideszes. Sőt politika párti sem vagyok. Abban viszont igazad van, hogy nagy félrenyúlás volt részemről egy ilyen szarkupacot venni mint az MV . Többet nem is fogom elkövetni ezt a hibát. Ellentétben veled be tudom látni ha hibázom.
Bunkóság lenne személyeskedni? Lehet. Viszont a te alpári jellemtelen jelzőid és a jókívánságaid bőven meghaladják azt a szintet amit a társadalom nagy része elfogadhatónak tart. Valamint bőven meghaladják a személyeskedés fogalmát. Ezek szerint te vagy az az öntelt pökhendi ember, akinek szabad személyeskedni de viszont már nem igazán kedveled? Ezek azok a dolgok amivel jellemzést adsz te saját magadról.
A kis emotikonodat( ) meg családi körben mutogasd otthon.
Gondolkodj, értelmezz, és ha nem nagyon muszáj akkor ne válaszolj.
azért,mert értelmezhetetlen hülye vicceid vannak,,,és ne gyere azzal,hogy az a hülye aki nem érti,,,,,,,kotródj
Cinikusnak szántam! Nem hiszem, hogy életszerű lenne azt mondani, hogy szándékos lett volna. Legalább annyira nem volt szándékos mint a mostani interakció.
(nem mindig érted a viccet )
Az ilyen embereknek a kezébe nem való motor kedves Zolee!

Nem mint ha én igen de biztos vagyok benne hogy te sem beszéltél vele még egy szót sem, így honnan a bü.. pics... ból tudnád te megmondani, hogy rossi milyen alak?!
Kicsit több kultúrát! Azért ő már megmutatta! Ennyi világbajnoki címmel a moto gp -ben senki nem büszkélkedhet! Én spec nem a dukinak szurkolok , hanem a Yamahának, de ha versenyzőről van szó akkor nálam ő az első.
Fehércápa 380!Megnéztem a nyilatkozatokat,és azt szűrtem le belőle,hogy Rossi egy kezdő motoros szintjén,akart a kanyart venni,és sejthette,hogy neki zacskó!
Pedig valoszinuleg Puig alatt minden delutan kur egy kemenyet, csakhat nem o a gorilla ugyebar...
Danika.. ehe nem rossz motoros csak neki is mentális problémái vannak vagy régen kurt egy keményet!
Igy is van. Ha a MotoGP olyan lenne, hogy tokeletesen beallitott motorral ures palyan (szarazon) kell idore menni, akkor Pedrosa annyi vilagbajnoki cimet szerzett volna, ahany evben rajthoz allt, annyira gyors motoros. De ugye nem ilyen a MotoGP szerencsere. A masik veglet Rossi, aki gyors ugyan, de meginkabb profi versenyzo, nagy csatabajnok. Rossi cimei igazoljak is, hogy nem arrol szol az MGP, amit irtam. Stoner kettejuk kozott van. Pedrosai gyorsasagra kepes, akar szar motorral is es csatakban sem mindig marad alul.
Ja!Én nem minősítettem szellemi képességed ami nálad úgy látom kezd bunkósságá fajulni,úgyhogy kerülj légy szi!
Bocs te Fideszes vagy?(nem érdekel!)Csak azok szoktak visszamutogatni!Neked meg akkor mentek el amikor az olasz manufakturális motorokat veszed!Adios nem kell válaszolni,mert kifejtettem alaposan nézetem!
Pedrosa nem tud "kakaskodni".Általában csak akkor tud nyerni,ha meg tud szökni és nem kell csatáznia.(én így vettem észre...)
Estoril,2006...kemény jelenet volt.Azzal a feszültséggel,ami akkor Haydenben volt,ki lehetett volna világítani a qatari pályát...estétől reggelig!Ja,és az a futam volt abban a szezonban az utolsó előtti.....ez sem mindegy!
Nekem majdnem mindegy ki nyer! Én a teljesítményük alapján ítélem meg a versenyzőket. És teljesítmény alapján az utóbbi 10 év motorosa Rossi. Örültem mikor Stoner remek évet futott és VB lett. Az utóbbi időkben egyedül Hayden címe volt az amit nem tartottam reálisnak.
Nekem titkos favoritom Crutchlow! Szerettem a SSP-ban, örültem a SBK győzelmeinek és jól teljesít a GP-ben is. Viszont vannak olyanok is akiknek a teljesítményét kétesnek ítélem pl: Pedrosa. Qrva gyors tud lenni, versenyt tud nyerni de valami hiányzik belőle.
Stoner nyilatkozik. A kiscsavo megkezdte a mentalis hadviseles legbenabb formajat: nevetsegesse teszi magat. Jobb lenne, ha motorozna, az legalabb megy neki. Azt neztem, hogy ha Rossi 10 cm-rel elobbre erve csuszik el, Casey talan meg is fogja, mert a mozdulatan latszik, hogy mar reagal a csuszva kozeledo Rossira. Csak eppen ido nem volt mar ugye.
Szandekosan? Mindegy. Igy is Hayden lett a vilagbajnok, mert Rossi akkorat fekudt, mint maga Hayden, csak alola nem utottek ki a motort.
Köszönjük az információt. Na nem mintha eddig nem tudtuk volna.
Pedrosa rajondó lennél/voltál?
Akkor biztosan akkor mentek el neked otthonról, mikor Pedró spanod kiütötte csapattársa Nicky srác alól a vasat. SZÁNDÉKOSAN! ELŐRE MEGFONTOLT ALJAS INDOKBÓL!
Viszonhalllás.