Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még valami!Stoner egy szintén kimagasló tudású versenyző!
Befér akár a Zsoltikánk(?)anno amikor 12-en kiestek előtte!Üdv
Én is Stoner rajongó vagyok,előtte Pedrosa,csak nem szállított VB.címet!Üdv
Fehér Cápa380 hozzászólása remélem elég fricska a Ducati "hívőknek"(VB.-cím Stoner),hogy hol tart a duki?
Rossi sem"messsiás"és ő sem fogja megváltani a Ducatinál a világot!
Ez vélemény,és nem indulat!Szép napot mindenkinek!
Koszi. En Stoner rajnogo vagyok, a motor nem erdekel. Nem ertek Veled egyet abban, hogy ne tudnak a Ducatit javitani. Egyreszt annyira szar, hogy boven javithato, maserszt nagyon jol latszik minden ilyen sportban, hogy tisztan a gyartoke nem eleg. Kellenek azok a koponyak, akik evtizedek ota tudjak minden apro titkot, ami kell ahhoz, hogy futamrol futamra jobb motort csinaljanak. Jeremy ebben jo, de nem tudhatjuk, hogy ez mire lesz eleg. En meg mindig hiszek abban, hogy Stoner barkit kepes megverni a mezonyben, ha nem egy hasznalhatatlan motoron ul.
De azert egy ujonc befert az elso 4-be...
Zotyó41!Nem értem a felháborodásotok okát!A sportban sok példa van amikor valaki átigazol egy másik csapathoz az egykor kedvenc csapatukban játszó "HŐSKÉNT"ünnepelt játékost kifütyülik!
Kérdem Tőled,Tőletek!Ha Én a Honda csapat sikeréért szorítok mit nem értetek?Rossi kiváló versenyző,de tudomásul kell vennetek,hogy
legalább 7-8 hasonló képességű,vagy jobb versenyző van a "Királykategóriában"!Leírom még egyszer 1 rajongó "Honda fan"
már,csak ilyen,és fordított esetben a Rossi fanok szája habzana!
Bocs a szóhasználatokért,megértést!ÜDV
(Fehér Cápának nagyon jó a véleménye)
HRC.

Nem tudom komolyan gondolod-e amiket írsz? Ennyire nem lehet valaki elfogult. A tehetségesebb új generáció éppen ezen a versenyen lett kikerülve.
Meg a kibaszott jó mért köidői( !
Jó motoros VOLT!Elszaladt az idő felette!Mit akartok ti a Ducatival?
Mit vártok,hogy Rossi felhozza?Nevetséges egy manufakturás motorral!
Ne almodj, ha ebren vagy. Az elmult 37 evben, mindossze egyszer lett nem-japan marka vilagbajnok. Ez az egy is kizarolag annak a Casey Stonernek az erdeme, aki jelenleg egy Hondan ul (illetve az alanti kepeken az aszfalton. )
Téged az bánt, hogy még mindig kibaszotul tud motorozni? Amíg a hondánál volt a honda volt a jobb utána a Yamaha remélem az év végére ott lesz az első háromba a Ducati és versenyképessé fejlesztik, hogy mások is meg tudják ülni arról már csak álmodozok, hogy ott látom a rajtrácson a BMW-t és az Apriliát amint megszorongatják a japánokat
Végül mindegy!2 futam ment még le,majd meglátjuk!
Az miért butaság,ha valaki nem Rossi rajongó,és nem vigyorog a motoromon 46 rajtszám?Nagyon tud motorozni,de!Neki is illene tudomásul venni,hogy felnőtt mellette egy tehetségesebb fiatalabb generáció,és a Ducatijával nem sok beleszólása lehet a Yamaha-Honda párharcba!Évek óta görcsöl a Ducati,és szerintem orrolnak Stonerre.
nem vagyok Rossi rajongó de ha másért akkor az eredményeiért is ki jár a tisztelet neki Tudom ha hibázik mindenki azt mondja hogy kiöregedett de szerintem ennek az"öreg" tudásának a tizedét már elfogadnád és nem beszélnél butaságokat
és akkor ehhez mit szóltok?
http://www.origo.hu/auto/nords...
Egészségedre!Üdv
8 VB,cím után?Nézd meg Schumachert?Kiöregedett,öregednek!
Motorhazpecs!rossit azért írom kisbetűvel,mert látom tud ő is olyan amilyen lenni.Ha már a sport arról szól amit írsz az már nem sport!
Stonert azért tisztelem,mert az egyetlen versenyző aki a mediterrán versenyzőkkel fel tudja venni a versenyt!Erre kiteszik a pályáról,és a 2 spanyol máris 1-2.
pedig milyen jó lenne ha csak Baumgartner Zsoltok száguldoznának
legalább van min nevetni , nem lehet mindenki egyforma, akkor nagyon egyhangú lenne még MotoGP is...
igazad van meg lehet beszélni csak úgy nehéz hogy van egy két emberke aki olyan mint a kocsis lova (szemellenzővel lát) nem kell agyon szajkózni a dolgot a tény hogy Rossi az egyik legnagyobb versenyző a másik tény valószínű hibázott de most csak fel nagyították a dolgot ha ez a 13 ik helyért zajlik két ismeretlen versenyző között akkor meg se említik ennyi és kész
A versenyek már csak ilyenek , viszont vitatkozni azt nem , de beszélni azt igen.
Sok hozzászólást olvasva két dolgot szűrtem le 1-Rossi várhatott volna még néhány kört (bár szerintem szimpla verseny baleset volt ) 2- a Honda egy kis kicsúszás után üzemképtelen ,kár ezen vitatkozni volt és lesz is még ilyen baleset.
..érdekes hasonlat...beküldeném vénásan
Elég sűrűn elgurul a gyógyszere az biztos , mondjuk azért lassúnak nem mondanám , pedig a hajába bele tud kapni a szél...
Szerintem Simoncellinel nagyobb goreny keves van a palyan. Mondjuk eleve nem komazom a mediterran embereket, valahogy olyan ciganyosan viselkednek mindig. Szoval lehet, hogy innen bennem a ratartisag.