Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Utána jönnek a többiek...
Sziasztok .

Most nézem online a GP-t és a most a 125 megy.
Azután jönnek a többiek vagy az már lement?
THX
Hát, vége az edzésnek. Jelenleg ez a papírforma. Kicsit átalakult a mezőny tavaly óta.
köszi
sziasztok.Nem tud valaki egy linket küldeni nekem hogy meg nézhessem majd a futamokat?Sajnos nincs digi tv

köszi
Sziasztok! Valaki feltudja rakni a motogp futamot, mert nem leszek gép, illetve tv közelben vasárnap. Nagyon kiváncsi vagyok az első futamra.
Előre is köszi!
Remelem oldoklo kuzdelem folyik majd a dobogo also fokaiert. Egyelore megnyugtato a 6 tized elony Pedrosa elott.

Amugy Pedrosaval lesznek problemai a mezony azon tagjainak, akik az elen kivannak motorozni. Majd figyeljetek ev kozben a futamokat, ki fog elsonek fordulni legtobbszor. Dani egy rajtologep.
Izgalmasnak ígérkezik a 3. helyen is egy ducatti Spies előrébb Lorenzónál de hát messze még vasárnap
Na mit szóltok a szabadedzéshez? Stoner 1, Rossi 5, hard gumin
Köszi már látom későbbi időpontot is.
Luxikoma, nézzed itt:
http://myp2p.eu/competition.ph...
jobb oldalon ott van az a kis tv-ikon, kattogj arra, aztán meg válogass
régen DSF most már sport 1 a német adó ott most kezdődött el a moto2 szabad edzése
Verjék telibe a jó kurva anyukat a digi tvnél akik a programot szervezik csak a GP-t adják le se a moto2 sem a 125-öt
Szia Haverok!

Van valakinek ötlete?Nekem UPC-m van,és a 259.csatornán, feltünt a
Digi Sport Plus HU .Jelerősség közepes,de adás nincs!Egyátalán,hogy kerül ez ide?Nem vágom!Ráadásul a német Sport1 meg eltünt,pedig át álltam a THOR-ra.Úgy néz ki megint csak kinlódhatunk a streem-ekkel.....csövike.
sport 1 DEUTSCHLAND , venni kell 1 parabolát egy beltérit ráállítani az atrára azt kész
Hali!Tud valaki valamilyen infót hogy ki közvetíti a versenyeket?
Mocskos digi nem adja a futamot legalábbis nem írja a műsorában, helyette van büdös mocskos foci a sörhasú szotyizabálóknak!
Koszi, hogy gondoltal ram. Mar elolvastam, gondoltam is, hogy linkelem, de mar csak a minuszokat kapnam... 10-bol 10-pont a legjobbtol, az nem rossz. Viszont Rossi megiscsak hetero lenne?
itt a link link
http://www.motogphirek.hu/hirek/6125
Azt hiszem cápának tetszeni fog amit nyilatkozik