Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt azért nem állítom, hogy akkora nagy korrektség lett volna. De nézd meg a felvételt ismét és hátha Te sem fogod fel direkt kibaszásnak a dolgot újranézve. vALÓBAN OTT VOLT VAGY 8 BÍRÓ ÉS MIND rOSSIVAL FOGLALKOZOTT. dE MINT ÍRTAM sTONER AKKOR MÁR ÁLLT ÉS LEHET AZT HITTÉK, HOGY NEKI MÁR NEM KELL SEGÍTSÉG. aMIKOR VISZONT SZÓLT AKKOR EGYBŐL ROHANTAK HOZZÁ. nA PERSZE HA ÉN sTONER DRUKKER LENNÉK, AKKOR ELSŐRE VALÓSZÍNŰLEG ÉN IS AGYVÉRZÉST KAPTAM VOLNA AZ EGÉSZTŐL. dE HA AZ INDULATOK LECSILLAPODNAK AZ EMBERBEN, AKKOR MÁSKÉPPEN SZOKTA ÉRTELMEZNI A DOLGOKAT.
(kurva kekszklopsz)
Csak a fele? Egyaltalan nem jar ezert buntetes Rossinak, a tavaji Lorenzo-nak neki bodycheckezos (nyilvanvaloan szandekos) eset sokkal-inkabb bunti szagu volt. Node amig Marco Simoncelli nem kap buntetest, addig a mezonyben felesleges ilyesmirol beszelni, az elsot ugyis O fogja megkapni, ertelemszeruen. A harcias pulikutya ebben az osztalyban is jol hasznalja a testsulyfolenyet (es meg van pofaja a nehezebb pilotakat elonyben reszesito szabalymodositasokert kialtani.)

Nem volt itt semmi gond, Rossi a vizes palyan brillirozott a gyenge motorral, megcsak tul sem vallalta magat szerintem, egyszeruen csak megszivta ugyanazt, amit eddig Stoner is a Ducatival: "Varatlanul elment az eleje". (Szerintem lesz meg ilyen.)

De a palyabirook viselkedese szerintem sem olyan sportszeru, mint ahogy lukyzoli irja, mert szerintem azert egyertelmuel latszik, hogy majdnem a gatyajukba csoppentek, hogy minel tovabb veregethessek Rossi vallat. Azert ez nem egy gusztosos jelenetsor szerintem.
Az F1 fele arról szól, kit hogy lehetne megbüntetni
Azota megjelent a totalbike cikk, ami egesz korrekt. Jo szezon ele nezunk. A doktor nagyon tud, a valla gyogyul, a Ducatibol meg Yamahat fognak csinalni - hiaba mondjak, hogy nem. Ugyanugy az elejeben lesz vele, mint Stoner volt. Lorenzo sem veletlenul vilagbajnok, szerintem ezt iden is igazolni fogja. A vilagbajnoki cim sorsa szerintem iden is a legstabilabb versenyzoe lehet. A masik teoria, hogy megiscsak kijon a Stoner plusz es nagyon elhuz a pontversenyben. Egyelore nem tudjuk mik a pontos eroviszonyok, ez a 2 futam nem mond tul sokat. Stoner Katar meno Jerezben viszont bena, most meg ugye ki is lett utve. Egyebkent sem kifejezett eso meno Stoner, bar a szintet hozza, nem benazik vizen, mint pl. Pedrosa. 4-5. futamon lesz vilagos melyik 4 ember eselyes a vilagbajnoki cimre. A jelenlegi vilagbajnok eselyesek sorrendben (szerintem): Stoner, Lorenzo, Simoncelli, Rossi, Pedrosa, Spies
Hát igen! De a sajtó a hozzáértés(pl.:speciális jéggel hűtött zsákok ) hiánya miatt nem mindig azt írja amit kellene. Persze azt szokták mondani minden nézőpont kérdése. Kár volt ezért a malőrért, jobb verseny is lehetett volna ebből. Bár eddig csak a lyutyubon lévő epizódokat láttam belőle.
Igen, versenybaleset volt. En nem is savazom emiatt Rossit, csakhat nemileg bosszanto, ahogy a sajto (4-5 portalon olvastam el a hireket a versennyel kapcsolatban) velekedik. A hirek java arrol szol, hogy Rossi micsoda versenyt futott, hogy jott fel, sajnos pont elcsuszott, amikor gyonyoruen kifekezte az osi rivalis Stonert, bla-bla-bla nyaladzas 2 oldalon at a vegen 1 mondatban, hogy Jorge Lorenzo nyert. Ha akarnam ugy is meg tudnam fogalmazni, hogy Rossi az elso adando alkalommal, amikor kielezett helyzetben kellett kuzdenie, azonnal elesett a Ducatival. Stoner azert jobban birta 2008-bal Laguna Seca-ban. Mondjuk mit varhatok a sajtotol? Akkor is Rossi volt az aki nem tudta bevenni a dugohuzot es mikor lekenyszerult a palya menti porba, az ujsagiro szakma azota is "csodalatos elozeskent" emlegeti az esetet.
Az ilyeneket ott sem büntetik. Rossi nem fellökte kedvencedet hanem elcsúszott miután megelőzte. Tehát szándékosságot nem igazán lehet rákiabálni.
De látom Te is azon emberek táborát gyarapítod akik akkor is ragaszkodnak a gondolataikhoz ha már saját maguk is tudják, hogy túlreagálták a dolgot.
Nyugodj meg és ne gyártsál kényszerképzeteket összeesküvés elméleteket magadban.
Kifakadásod érthető, csak a stílusával volt a baj. Való igaz, nem csak Rossiról és a ducatiról szól a GP. Az "öregedő" Rossit pedig a többi versenyző sem írja még le. Szerintem Te se tedd ezt. Na persze a jogod megvan hozzá, de balgaság lenne szerintem. Egy előzésben pedig mindig benne van a kockázat. Nem hiszem, hogy szándékosan elfekteti a vasat csakhogy kiüsse Stonert. Pláne úgy, hogy esélyes volt a győzelemre is. A büntetés meg szándékos eseteknél szokott járni és nem akkor ha azt a drukkerek fájdalma indokolja . Mint az Stoner is elmondta ez egy véletlen versenybaleset volt, nem több.
Az ilyen esetekben nem szokás büntetést adni.
Inkább nyugtasd meg a lelked és kívánj több izgalmas versenyt.
Az F-I-ben az ilyen "sportbaleseteket"pontlevonással etc.sújtják nem
"díjazzák""!
Én Honda drukker vagyok!Így érthető a kifakadásom!
Nem,csak rossiról,meg az évek óta vegetáló dukatiról szól az élet!
Az öregedő dottore nem bírja elviselni,hogy a fiatalok jobbak ezért kockáztat a másik kárára!Persze sportbaleset volt,de ez a stílusából előre lehetett borítékolni!Így lehet szó szerint "elütni"a versenytársat
a pontoktól!A véleményem durva volt,de ilyenkor a vétkes versenyzőt azért illene "büntetni!
Én a következőt láttam. A két motor fekszik a földön és köztük ott van Rossi. Stoner odafut és még a pályamunkások előtt lerángatja Rossiról a motorját. Ekkor érnek oda a pályabírók és valóban Rossival foglalkoznak. Lehet azért, mert ha Stoner áll akkor ha fel akarnák segíteni, ahhoz fel kellene újra lökni. Azért meg nagyon dühös lenne Stoner. Rossi elindul és Készi fiú ekkor integet hevesen a bíróknak a segítségért. Azok abban a pillanatban futnak segíteni neki. Nem tyúklépésben nem sétálgatva lopják a távolságot, hanem futnak. Nem hallom a felvételen, hogy járna a motorja, de nekem úgy tűnik mintha a sebességet nem tudná berakni vagy esetleg éppen egy kis tolásra lenne szüksége. Vitathatatlan, hogy Rossi idézte elő a balesetet. De mentségére legyen szólva a szar rajtjai miatt igen sokszor szokott előzni és ilyen ritkán fordul vele elő. Hogy esetleg utána történt valami ami nem pályabíróhoz méltó azt nem tudom. De az általam látottak nem voltak annyira förtelmesek, hogy lehúzzam Rossiról vagy a pályabírókról a bőrt.
Úgy gondolom pártatlanul írtam le az esetről a véleményem.
Annyit jegyeznék meg nem csak a ducattinak ment el az eleje, akkor is azt mondanám . hogy sportbaleset volt ha Rossi alól ütik ki a gépet a pályamunkások viselkedése már inkább etikátlan volt, sőt bosszantó.
Kicsit önérzetes vagy. Ahogyan Te véleményt alkothatsz Rossiról más is véleményt alkothat rólad és ebből kifolyólag az irományodról is. Nem posztod meghatározni senkinek sem mibe szólhat bele és mibe nem. Ha Stoner drukker lennék engem is idegesítene a dolog. Na persze ettől függetlenül nem kívánom neki az ehhez hasonlókat. De veled ellentétben más stílusban írnám le azt amit magamban gondolok. Viszont ebből a stílusból nekem az jön le, hogy semmivel sem vagy különb azoknál akiknél a kutyádat többre tartod(de ez lehet, hogy csak érzéki csalódás). Na persze ezen hasonlatoddal abszolút egyet kell értsek. Nem szép dolog más vállszakadását kívánni az ugyanis nem egészséges.
Nem kétlem, hogy igen bátor felnőtt vagy. Gratulálok eme nagy eredményhez.
Így van, valóban Rossi hibázott. De mint azt Stoner is mondta, ez verseny baleset volt.
Rossi ugyanazt csinalta, amit eddig altalaban: "Ha beledoglok is, de megelozom" - akkor is, ha kitolom az ivrol. Ugyanerrol ment tavaj is a vita, akkor se nagyon lattak be ezt a drukkerei. Most, hogy nem Yamahan, hanem a raklap szar Ducatin ul, neki is elment az eleje ugyanugy mint Stonernek eddig. Tokeletesen igazolva latom most is, amirol mindig is beszeltem. (Ha ugyanezt Stoner csinalja, akkor most felhaborodva savazna a sajto es minden szarnak lehordanak. Bar.... Most is savazzak, mar kezdik megint benne keresni az unszimpatikus hibast. Csakhat ezt a dottore b...szta el.)
Olvass már vissza az előzményekbe,vagy ne szólj bele!
Idegesít,hogy rossi kiütötte Stonert!Elvégre nem lehet mindenki "46"-os.
Hondák-Lorenzó párharc lesz!Dukatik ott folyt.,ahol abbahagyták!
Ehhez aztán nagy bátorság kell. Tehát felnőtt létedre kurva bátor vagy a neten? Gratulálok! Csak így tovább a csúcsig!
Na most higgadtan!Én legalább le merem írni a véleményem egy szaralakról!(rossi) rossi nem tudja elviselni,hogy kiöregedett?
Én legalább felnőőt létemre le merem írni a véleményemegy szaralakról!(rossi)
De te biztos mindent értesz ............
Milyen szépen tudsz felnőtt ember létedre fogalmazni.
Én nem értek ám a géphez tesó. Belinkelnéd? Na meg az sem baj ha nem kell 40 ablakot megnyitni.
Köszi.
Citellus!Ha téged szájbavágna egy szeneslapáttal a kocsmáros,hány sört nem innál miatta?Na ezért van 5 pont különbség az idióta rossi,és STONER között!Hogy szakadt volna le a válla rossinak!