Sziasztok.Csak a Digisporton lehet megnézni a futamokat.Mármint érdekelne hogy a neten vagy a tv-ben hool lehet megnézni mert nekem sajna nem digim van hanem t-hom.Kezd idegesíteni hogy megin nem tudom megnézni.Tavaly is csak a felét mert megszünt az élő adás a netem a digisporton.
Sajnos ebben van valami. Nem látok (és a legtöbben szintén így vannak vele) bele, hogy miért váltak külön, de én sajnos már akkor sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége. Ha egy csapat együtt jól működik akkor azon kár változtatni. Sokan nem szerették Favarót, de az kétségtelen, hogy van mit köszönni neki, mert eléggé benne volt a keze abban amit Talma elért az évek alatt. Sajnálom, hogy ideáig fajult a dolog. Gondolok itt kettejük kapcsolatára és a csapat nélküli helyzetre is.
Lehet nem lenne nagy probléma belátni azt, hogy hibázik az ember és néha az sem árt ha tudunk elnézést kérni.
Talán nem lenne baj belőle ha ők ketten leülnének beszélni egymással.
De mint azt írtam nem látok bele abba, hogy miért ment gallyra a kettőjük barátsága és üzleti kapcsolata.
LEHET, hogy(ismétlem:LEHET) valami nem megfelelő elszámolás vagy egyéb félreértés miatt rendült meg a bizalom. Azt meg ebben az esetben nem igazán lehet átlépni vagy átnézni felette.
En erre mar nem mondok semmit, ezerszer leirtam mar. Nem az a kerdes, hogy gyorsasaga alapjan Stoner hol foglal helyet a mezonyben, hanem az, hogy aki az a tobbiek kozul, aki a legkozelebb all hozza. Amugy a Honda berkein belul a jelenlegi idoeredmenyek pontosan tukrozik a pilotak kozotti tudaskulonbseget (szerintem). Jo motorral Pedrosa nagyon gyors, de Stoner nala is jobb egy hangyafasznyival, Simoncellit mindig is jobbnak tartottam Doviziosonal. Rossi viszont nem csak egy hellyel jobb Haydennel, bar szerintem nem fogja tudni ugyanazt a 4-5 helyet tartani elotte, amit Stoner tudott vele szemben. Max 2-3 helyet gondolok a doktornak Hayden elott, ha nem alakitjak at teljesen a motort.
Az esemenyek sorra csak igazoljak, hogy ezek mar a 2010-es szezon elott tudtak, hogy 2011-ben hol lesznek. Stoner leghamarabb, a mernoket mar 2010 elejen elszivta a Honda. Meg is modndtak a falak mogott mit csinaljanak a motorral, hogy jo legyen Stonernek (bar neki nagyjabol minden jo): legyen buzi eros, a tobbit megoldja a legenyke. Rossi valszeg kesobb kapcsolt, O csak 2010 majusa korul mondhatott igent. Amikor Stonernek megszelloztettek, hogy Rossi fog ulni a bringajan, akkor elkezdte foldhozcsapkodni a futamokon "valahogy varatlanul elment az eleje" cimszoval. Nyilvan nem akarta O fejleszteni a vasat. Mikor a Ducatisok is belattak, hogy Stoner szabotal, akkor inkabb visszaadtak neki a 2009-es alkatreszeket, ne az ujat csapja foldhoz. 3-4 futamot nyert ev vegen a kenguru. Masnap felult a Hondara az elso teszten es tonkreverte a mezonyt. Ezen a hetvegen is tartotta a legjobb idot. Itt tartunk most.
Sziasztok!
Elnézést, ha zavarok, de nem találtam jobb helyet érdeklődni...
Keresek egy lelkes MotoGP- és kapcsolódó motoros hírekben naprakész személyt. Egy hamarosan induló oldalhoz kellene ollózni a hírek közül a fontosabbakat, eddigi tervek szerint ebből a témából átlag heti 3-4 alkalommal. Alkalmasint egy-egy önálló gondolatsorral kiegészítve. Akit érdekelne és érez affinitást ilyen téren keressen meg az adatlapomon levő e-mail-en.
Ez a cikk milyen már? A cikk kamu, vagy kiderült a nagy barátság mivoltja!?
http://www.origo.hu/sport/2011...
Lehet nem lenne nagy probléma belátni azt, hogy hibázik az ember és néha az sem árt ha tudunk elnézést kérni.
Talán nem lenne baj belőle ha ők ketten leülnének beszélni egymással.
De mint azt írtam nem látok bele abba, hogy miért ment gallyra a kettőjük barátsága és üzleti kapcsolata.
LEHET, hogy(ismétlem:LEHET) valami nem megfelelő elszámolás vagy egyéb félreértés miatt rendült meg a bizalom. Azt meg ebben az esetben nem igazán lehet átlépni vagy átnézni felette.
http://www.motogphirek.hu/hirek/6079
Az esemenyek sorra csak igazoljak, hogy ezek mar a 2010-es szezon elott tudtak, hogy 2011-ben hol lesznek. Stoner leghamarabb, a mernoket mar 2010 elejen elszivta a Honda. Meg is modndtak a falak mogott mit csinaljanak a motorral, hogy jo legyen Stonernek (bar neki nagyjabol minden jo): legyen buzi eros, a tobbit megoldja a legenyke. Rossi valszeg kesobb kapcsolt, O csak 2010 majusa korul mondhatott igent. Amikor Stonernek megszelloztettek, hogy Rossi fog ulni a bringajan, akkor elkezdte foldhozcsapkodni a futamokon "valahogy varatlanul elment az eleje" cimszoval. Nyilvan nem akarta O fejleszteni a vasat. Mikor a Ducatisok is belattak, hogy Stoner szabotal, akkor inkabb visszaadtak neki a 2009-es alkatreszeket, ne az ujat csapja foldhoz. 3-4 futamot nyert ev vegen a kenguru. Masnap felult a Hondara az elso teszten es tonkreverte a mezonyt. Ezen a hetvegen is tartotta a legjobb idot. Itt tartunk most.
Nagyon varom a szezont!
Rossival meg nem tudom mi a tököm van, de remélem felzárkózik az első futamra
Elnézést, ha zavarok, de nem találtam jobb helyet érdeklődni...
Keresek egy lelkes MotoGP- és kapcsolódó motoros hírekben naprakész személyt. Egy hamarosan induló oldalhoz kellene ollózni a hírek közül a fontosabbakat, eddigi tervek szerint ebből a témából átlag heti 3-4 alkalommal. Alkalmasint egy-egy önálló gondolatsorral kiegészítve. Akit érdekelne és érez affinitást ilyen téren keressen meg az adatlapomon levő e-mail-en.