Jobban szeretem a motorozast annal, semhogy barmilyen korlatot szabjak neki. A veszely nem koncepcio, csak egy szukseges rossz. De annyira szeretek motorozni, hogy vallalom. A kovetkezo ilyen alkalom negyed ora mulva lesz! Ugyhogy mentem! Boltba....
Remélem sosem lesz semmi bajod. Bár ha ésszel motorozik az ember akkor nagyobb eséllyel kerüli el a bajt. Sokszor én is elgondolkodom, hogy ki kellene menni utcára. Néha meg is szoktam tenni és akkor mindig rájövök, hogy engem mindenki fel akar lökni.
Nekem Te ne szájalj faszmellnyak mert nem emlékszem hogy pertuztunk volna valahol.Haverokkal fröcsöghetsz ,de itt gondold át a válaszaidat,én nem fogok lemenni taktaharkányalsóba,de hidd el reggel felkelsz és az ágyad üresen fog állni a prérin te buzi-mire a tejeskávéd csinálnád már a házad tégláit fogják beépíteni a vásáros morék a viharsarokban te fasz-nem fogok oldalakat kimásolgatni hogy feljelentselek.Ne szólj hozzám mégegyszer,ne kivánd sem az én sem a másik motoros halálát.Tudom hogy gecinehéz ezt megértened de valahogy mégis próbáld meg komolyan venni. peace
de szerintem ez a Balogi ez csak simán brümmögve futkorászik motorosruhában az utcán,aztán lehet már Dobán van a dillerhuoseban
na minden jót,mindenkinek