Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motogphirek.hu/hirek/5868
Na ez a híres Pedercini meg nem érkezett meg az első hivatalos tesztre, ahol össze lehetett volna hasonlítani a többi motorral.
Pedig kíváncsi lettem volna, hogy jó vagy rossz döntés volt nem elfogadni az ajánlatukat.
na még eccer, de jól!
http://www.motogphirek.hu/hirek/5868
üdv ,ma be mondta a rádió hogy az idei versenyző között nincs Talma na akkor mi lesz?
és már a pedercini is talált pilótát.
akkor milyen rejtett szerződésre is vár a mi emberünk?
nem igazán látom foghíjasnak a ssp rajtlistát.
mivel minden versenyző relatíve nyugodtan hátra dől , talmaxi hová ír alá?
Kössz luckyzoli.itt leszek ha eljő az idő. :D napsütést mindenkinek.
Szerintem rosszul gondolod. Rossi-Stoner-Spies. A Lorenzo gyerek rossz tesztelő, lesni már nincs kiről a beállításokat.
A futamok előtt mindig ki van ide rakva egy pár link, ahol tudod nézni a futamokat. Előtte érdeklődj és biztosan lesz aki segít.
Srácok nem tudjátok hol lehet látni és nyomonkövetni a gp-t majd.tv-ben meg a neten is érdekelne.Előre is thx.
Hát lássuk be nincs nagy realitása a dolognak. Sajnos
Csak ökörködtem Zotyó.
Azért Spies-t sem kell elfelejteni! Fog még Ő idén meglepetéseket okozni... nem is keveset.
Az mekkora volna? Eltanácsolnák a dokit és talma ülne a helyére. És a sisakján lenne egy olyan matrica amin a kiscsákó a 46-ost vizelné le
Idén Stoner lesz a csampion. Szerintem. Pedig én nem vagyok elfogult iránta.
Kb. akkor is egal lenne, ahogy most. Nomeg ugye iden Rossi akkor sem nyerte volna agyon magat, ha nem serul meg. Mondjuk pont 2-vel tobbet nyert volna, mint igy es akkor lenne egal Stonerrel.
Ki tudja?
Mi lenne az állás, ha Rossi nem sérül meg?

Idén Stoner-Lorenzo csata lesz, talán Rossi bele-bele tud majd szólni, ha jó lesz a Ducati.
Na, plane! Forditva emlekeztem. Mi lenne a meccs allasa, ha Stoner nem esik ennyiszer? (pl. felvezeto korben )
Kemény
1 felvezető kör, két normális, egy levezető. Egy full idegen motorral.
De ha szar, akkor szar
Rosszul tudod.
A 800-as érában Stonernek van a legtöbb futamgyőzelme, szám szerint 23.
Rossi a második 21 futammal, Lorenzonak 14, míg Pedrosának 10 győzelme van.
Rajtuk kívül Vermeulen, Capirossi és Dovisiozo nyertek egyet-egyet.
Sokadszor tema ez. Nem jobb, mint Rossi. Eleve nincs definialva az, hogy mit jelent a jobb. Abban a tekintetben, hogy egy adott technikaval egy adott palyan gyorsabb tud-e lenni Rossinal (korlatozott szamu korben), erre a valasz szerintem egyertelmu igen es nem csak szerintem, hanem a MotoGP boxutca felol erkezo nyilatkozatok szerint is. Nyilvan nem minden esetben gyorsabb, de jocskan van eset, amikor igen. Eleg, ha a statisztikajukat nezzuk. Stonernek csak 3-mal kevesebb 800-as futamgyozelme van azthiszem (a rengeteg bukassal egyutt). Egyebkent erdekesseg, hogy szerintem a fenti osszehasonltasban Daniel Pedrosa van a vilag tetejen, ha idealis korulmenyeket teremtunk. Tokeletes allapotu palyan, tokeletes palyaismeretet alapul veve, tokeletesen beallitott motorral Pedrosa tud a legkozelebb menni a fizikai hatarhoz a mezony osszes versenyzoje kozul. Tokeletes zsoke, tokeletes technika, a legmagasabb magas szintu erzek. Csakhat neki ures palya kene.... Ilyen nem letezo idealis esetben Rossi is megelozne Stonert, de mivel a korulmenyek korantsem tokeletesek altalaban, ezert a valosagban Stoner nagyon sokszor gyorsabb Rossinal szerintem (akar a versenytav 1/3-aban is :P)

Ez most csak elvi puhatolozas, ilyen jellegu osszehasonlitasnak sosincs ertelme technikai sportban es ugye nem is ez szamit, amikor vilagbajnoki cimekrol van szo. Stabilan kell jo format hozni, el nem esni es mindig dobogora allni, lehetoleg nyerni. Ebben Rossi a legjobb, de pl. Giacomo Agostini is tudta ugyanezt. Tulzas nelkul vallalhato szerintem, hogy valahanyszor Stoner ezt kepes volt es lesz veghezvinni, vilagbajnok volt es lesz (ha lesz). Remelem lesz!
Mondjuk nem csodálkoznék rajta ha Pedjózsiba beleunt honda tényleg nyalná Stoncsi popóját . Lehet én is ezt tenném a helyükben a siker érdekében. Ha nem is szeretem Stoncsit azért bizonyított az elmúlt pár évben. De azért azt hinni, hogy jobb mint Rossi az azért egyelőre merész és kissé elfogult kijelentés lenne. Bár fiatalabb Ő sem lesz és mint tudjuk minden megkopik egy idő után.
En sem hiszem, de az "okosok" ezt szoktak mondani (nem Te!). Akkor most menjen vele a nagy matador es ne halljak panaszt! (De mar cseng a fulemben az uj szoveg: Stonernek a Honda nyalja a segget, csak a Honda miatt megy jol.) Majd meglatjuk.