Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban is van igazság amit most írtál. De le merném fogadni, hogy jobban örültél Te is, mikor Darnyi vagy Egerszegi felállhatott a dobogó legfelső fokára az olimpián, mint a jó hosszú ideje tengődő "mai focinak". Nem beszélve ott tapasztalható irreálisan magas fizetésekről. Asszem ha azt a pénzt odaadnák a motorsportra amennyit képzelnek magukról fityma szűkületes korai magömlésben szenvedő focistáink, akkor nem lenne gond. Ha meg fizetésképpen csak annyit kapnának mint amennyit érnek, akkor mehetne mindegyik másodállást keresni magának. Tisztelet a kivételnek
Valószínű többen úsznak mint motoroznak versenyzői szinten.
A forma1 azért rossz példa mert az az államnak igen sok pénzt hoz. Nem véletlenül adják rá a sok támogatást. Gondolj csak bele a sok elköltött euróra a szállodákban éttermekben stb-stb(ingyen országreklám világszerte). Sajnos a motorozásban nincs ekkora fantázia. Az egyetlen magyar VB.-ot sem támogatták.
Kedves Cápa! Nyilván van igazad abban amit mondasz. Anélkül, hogy lebecsülném a szintén nem támogatott sportágakat. A magyarok általában olyan sportágakban érnek el jó eredményeket amit a világon nagyon kevesen űznek. Ez alól talán az úszás az egyetlen kivétel. Az úszáshoz meg a fürdőruhán kívül egy medence és kitartás kell. Nem kell átmenni a világ másik végére edző táborozni meg minden. Még sorolhatnám. A forma 1-re ami magán tulajdonban van milliárdokat áldoz az állam. A motorosok a töredékéből el lennének.
Az én önérzetemet viszont sérti, hogy focira jut, kajakra, úszásra és a többi eredményes sportra meg nem. A focira elköltött támogatásokból rendbe lehetne rakni az összes sikeres sportot.
Foci!? Főleg a magyar foci egy rakás szart ér.
Volt lehetőségem megnézni két BL. meccset Torinóban és Milánóban. Mind a két meccsen csak 1-1 gól sikeredett de ennek ellenére nem unatkoztam. Na az ott foci volt. A hangulat és a minőség összehasonlíthatatlan a mi kis magyar focinkéval.
Magyarázhatod a parasztnak, hogy mi az a séta, mikor csak megy és jó nagyokat lép.
Ezeknek elmagyarázni bármit is képtelenség.
Szoktam olvasni ezt a topikot, de nem szoktam hozzá szólni, tegnap volt nálam Talma, " jó barátok vagyunk " ....
Elszomorító, hogy vannak emberek, akik egyszerüen csak segfejek..... és olyanról mondanak negatív dolgokat, amikről fogalmuk sincs, és csak a felszint látják. Probálna meg Magyarként külföldön érvényesülni ... egy ilyen sportban...
Ha azok a sportagak SEM(!) kapnak semmit alamizsnan kivul, amelyekben MAR(!) vilagszinten teljesitenek (kajak, uszas, vizilabda, triatlon), akkor ne is almodjon elegendo penzrol az egyebkent draga techniaki sport szfera. Megjegyzem a techniaki sportokat sehol a vilagon nem tamogatjak aranyosan annyi penzzel mint mas sportagakat, hiszen sokszorosan dragabb. Szoval az en onerzetem nem serti az, hogy technikai sportra sincs tobb penz, mint kajakra. Az zavar, hogy kajakra sincs penz. Focira mindig van, mert a foci a bunkok sportja es abbol eleg sok van. Valasztopolgarok. Es bizony igenis jellemzo, hogy sok embernek mindegy mit esznek a kolykok holnap, ha nyer a csapat, akkor nagy a bodogsag. Ezeknek az embereknek az X-jet veszik meg focival (is).
Főleg ilyen ellenszélben, ami a technikai sportok ellen fúj ebben az "országban"! A kibaszott fociban egy második vonalbeli senki milliós fizetést kap. Mindezt úgy, hogy 100 métert nem fut egy meccsen! Szerintem az összes technikai sportot nem támogatják anyival mint mondjuk a másodosztályú focit.
Jó reggelt mindenkinek!Véleményem hogy minden Magyar versenyzőre büszkék kell hogy legyetek mert nagyon nagy dolog kijutni nagy versenyekre(IDM,SBK,GP..)és ott teljesíteni, mert nekik
a kinti elismerésért kétszer annyit kell lerakni az asztalra mint a nyugati kollegináiknak,mert kint mink még mindig keletiek vagyunk a szemükben és ezért kellene összefogni és akár egy jó szóval is bátorítani a srácokat!
Az a baj, hogy szerintem nincs aki válthatná őt VB szinten.
Béla! Kb. Pont ez az oka annak, hogy a módszerváltás után 20 évvel eddig sikerült az országnak eljutnia.
Szerinted a Palik tényleg a gyerekét kúrálja Ausztráliában, vagy inkább nem akar elszámolni a honvéd rali team 150 millás költségével?
Lucky! A Főnök szólt: Én a focit szeretem. A többi már történelem.
Abban, hogy a Talma teljesítménye tiszteletet, elismerést érdemel mindenképpen egyetértek veletek. A többiről meg már nagyon régen leírtam a véleményem, és sajnálom, hogy igazam lett.
Mondhatod ennek a fattyúnak apám.
Hülye mint a segg.
Csak az élteti ha lát egy Talmáról szóló cikket és már ontja is magából a fost.
Két forintot nem ér ez a patkány.
Nagyon szomorúan olvasom az ilyen hozászolásokat!Srácok Magyarok vagytok és egy Magyar világbajnokot leszóltok!Legnagyobb szégyen a szememben!Talma történelmet írt és 300 év múlva is ö lesz az első Magyar világbajnok!Azt külön kiemelném hogy el se tudjátok képzelni hogy mekkora hátrányból ért el a bajnoki címet egy spanyol vagy olasz versenyzőhöz képest.Én büszke vagyok Talmára pedig nem vagyok Magyar csak itt élek.
abból Rossira, hetvenéves koráig
Na mondjuk a 4metrónál államilag ellopott pénzből futná pár esztendőre egy Hungary Team-es motor csapatra.
Nem kell cégekre sem kihegyezni, ld. a többi technikai sportban, pl. Visit Malaysia. Arról nem beszélve, hogy a Dakar és hasonló sztorik milyen pénzeket vittek el, gyak. nulla eredménnyel. Ha jól emlékszem, anno 3x került többe a Palik-féle váltótördelés egy tereprali versenyen, mint Gabesz egész szezonja.
Két céget mondok ami magyar és nekik aprópénz lenne egy moto2-es csapatot finanszírozni: OTP/MOL. De van több is ha jobban belegondolunk. De mint tudjuk a magyar az egy "összetartó" nép és ez itt ennek köszönhetően sajna nem megy.
Lehet pont a Scotnál lett elege a gyenge csapatokból. Annyira azért Talma sem jó, hogy egy rakat "szarral" ott legyen a top10-ben.
A GP-n se volt az, mégis csinálta. Ha most nem ül motorra, akkor nagyjából tudjuk a jövőjét... 1-2 év kihagyás után örülhet, ha tesztpilótának hívják vmi privát foshoz.
Ahhoz azért túl gyors és népszerű ő, hogy veszni hagyja az első 6-8 év Malagutis-Scothondás kőkemény munkáját.

Ahogy a Lengyelek össze tudtak kalapálni egy 10.-12. helyre jó csapatot, hogy Szkopek gyerek tudjon karistolni, úgy Gabesznek is ez lenne - szerintem - a pálya.
fIGYELJ IDE TE NAGYFEJŰ BUGRIS, TE ANYÁDMAJMA!
A Kovács Niki motorjára írtad egyszer, hogy az olyan gyári mint a tök. Tök a te fejed te Talmafikázó faszcibáló geci. Mind a futóműje mind a blokkja szét van farigcsálva. A többi kisebb dologba meg ne menjünk bele mert még lehetne sorolni tovább is.
Na nem mintha ettől a Nikinek szégyenkeznie kellene.
Te viszont jobban teszed ha befogod a nagy tudatlan pofádat és elkussolsz. Így csak tovább rontod az amúgy sem magas renomédat.
Micsoda egy aljas csíra buzi vagy te.
Nem hiszem, hogy nagy flash az uccsó helyen motorkálni.
Kedves Blályen.
Tisztában vagyok vele.
De talán ha megfelelő mennyiségű kieső van akkor azért el tudnának csípni egy-két pontot.
...és ez az egyetlen indok, amiért Talma visszautasíthatta őket. Már csak az a kérdés, hogy végigmotorozni X-edik helyen az évet, vagy TV-ből nézni ugyanazt - melyik az okosabb döntés?
Én megmondom teszt nélkül is, hogy a mezőny végén kullognának, így van évek óta és így lesz továbbra is.
Sykes negyedik időt motorozott az új ZX-10R-el... kár, hogy Tóthék nincsenek ott a WSS teszten, jó lenne látni Balut, hogy mit megy a CBR 600-al a mezőnyben.