Mivel 3 napból 2 és félen szakadt az eső 4 kört tudott menni a motorral. Ez is elég volt neki ahhoz, hogy a velük egy pályán gyakorló gyári kawához képest meg tudja ítélni mennyire gyenge ez a kawa. Így hát megköszönte a lehetőséget és kijelentette, hogy nem szerződik hozzájuk és az utolsó napon hagyta Rolfot körözni. Ennek ellenére a napokban még olvastam egy nyilatkozatot, hogy a kawa azért még vár rá pár napot mert szükségük lenne Talmára. Én megértem, hogy nem akar a SBK leggyengébb csapatával szenvedni egy évet. Mert ugye ez nem a gyári kawa.
(raktam én is egy pár emotikont, mert tőled eltanultam és nagyon de nagyon jópofának tartom .)
Azzal a Ducatival, amivel Hayden 4-5-6, Rossi 1-2-3 lesz (mar irtam). Egyebkent is kutyakotelessege jol menni vele, hiszen mint tudjuk az egy nagyon jo motor. Annyira, h Stoner - mint azt a Rossi-rajongoktol tudjuk - csak emiatt ment olyan jol. Azt viszont nem ertem, amit a hirekben olvasok: Ducatinal az elektronikat feljesztettek a hetvegen. Minek? Rossinak kell elektronika? Azt hittem az csak a puhapocs Sztoncsikanak kell...
lehetne már valami hír az emberünkről, hogy hazatért, vagy elveszett, aláírt, így már télleg megint csak azt halljuk megint hogy nem volt idő ...............................
"- Van ajánlatom a holland Ten Kate csapattól a Supersport kategóriára. Ennél az alakulatnál versenyképes lehetnék. Bízom benne, hogy vagy ide, vagy egy Moto2-es csapathoz sikerül elszerződnöm "- mondja Talma.
Sajna Ten Kate csapatnál megvan a két versenyző! Talán 3 pilótát indít a csapat? Volt már erre példa!
Remény hal meg utoljára!
Nem fog ez válaszolni semmire sem.Csak fossa a szót mint a Győzike.Nincs mögötte semmi.Egy igazi elmeroggyant.Beleőrült abba hogy Nikike nem viszonozza érzelmeit.Én a nikike tarolt cikkben kérdeztem tőle hogy mitől FULL GYÁRI a nikike motorja? Mert ugye volt olyan tudatlan azt állítani hogy FULL GYÁRI.
Ez egy idióóóóta.
Én csak atyafingnak hívom.
Azért mert egy fingban több mondanivaló van, mint amit atyafing valaha is képes lesz elmondani.
Talmácsi G. pályafutása (akárcsak ez a vita)-azóta mióta "elegánsan" kilépett Aspartól- olyan mint egy szappanopera. Szépen lassan elérkezünk az utolsó részhez. Az hogy ilyen vége lett/lesz azt én Gábor számlájára írom. Jó lett volna még pár évig az elitben látni. Na de az aki megkérdőjelezi a tudását az se nóóórmális.
Na megnéztem Talma 9 futamgyőzelmét. 1.Mugello: 2-en kiestek előle az utolsó kanyarban 3-ik helyett első lett. 2. Assen: mögüle estek ki vagy 5-en. 3.Qatar: Kalliot lenyomta a célegyenesben. 4.Jerez: Peseket óriási csatában győzte le, egyébként végig vezetett senki nem eshetett ki előle. 5.Sachsenring:Rajt-cél győzelem. 6.Sepang:7mp adott a másodiknak. 7.Assen:újrarajtoltatott verseny, senki nem esett ki az élről. 8.Misano:5mp adott Smithnek. 9. Sepang: mondhatni rajt-cél győzelem. 4mp adott a 2-nak.
Összefoglalva a 9 győzelméből 1X estek ki előle a többit önerőből szerezte. A dobogós helyezéseit nem néztem meg de gondolom hasonló lehet az arány.
En a foldturasbol mentem az aszfaltra, valoban mas a ket mufaj. (Bar igaz a supermoto csak egy kiserlet volt, mar azelott is aszfaltmotoroztam.) Szamomra leginkabb kondicios problemak vannak a terepezessel, ami Neked szerintem nem problema! 14 eve ez lesz az elso olyan tavaszom, hogy nincs krosszmotor a garazsban. Oregszem.
Amelyiken csak akarja. Ha atyafi azt mondja akkor úgy is van Tibikém. Soha senki elől nem szoktak kiesni csak Talma elől. Atyafi nem szereti Talmát, mert elvette a szerelme elől a sponzorokat.
Mond már, hogy mikor is volt ilyen? Mert olyan valóban volt (sőt az első győzelmét az utolsó kanyarban történt előzésének és egy kettős bukásnak köszönhette), hogy az utolsó körben elestek és ő ezzel előrébb került de a 13-18-ik helyről többször is feljönni a dobogóra 3 kör alatt az szerintem minimum költői túlzás.
Légy szíves pontosítsd, hogy mely futamokon történ ez meg.
(raktam én is egy pár emotikont, mert tőled eltanultam és nagyon de nagyon jópofának tartom .)
Sajna Ten Kate csapatnál megvan a két versenyző! Talán 3 pilótát indít a csapat? Volt már erre példa!
Remény hal meg utoljára!
Mégis csak lenyelted?
Fognád be a pofádat és ne okoskodnál bele a nagyok dolgába.
Egy igazi irigy faszjancsi vagy.
Nehogy már ne legyen igaza Atyafinak.
Ha ő azt mondja sokszor volt olyan, akkor sokszor volt.
Ez egy idióóóóta.
Én csak atyafingnak hívom.
Azért mert egy fingban több mondanivaló van, mint amit atyafing valaha is képes lesz elmondani.
Összefoglalva a 9 győzelméből 1X estek ki előle a többit önerőből szerezte. A dobogós helyezéseit nem néztem meg de gondolom hasonló lehet az arány.
Úgy hogy csak a földet túróm, hát nem könnyű. Ég és föld a supermotohoz képest
Légy szíves pontosítsd, hogy mely futamokon történ ez meg.