Rolika!
Kanyarba kicsit gyorsabban be, lapra vágod(nem úgy ahogyan szoktad) és gyorsan ki.Ahogyan te csinálod az nem az igazi.Úgy csak a guminak a 20%-át használod.Azért meg minek fizetni?Szólj ha kell gumi.Én azt a részét nem használom amit te.Simán oda adom neked ingyért.Úgy meg még lesz valami alapja is nálatok vidéken annak ha Talmát szapulod.
Feleslegesnek felesleges az biztos. Szegényes az agyad és úgysem fogod/nád fel ha mondanék valamit. Hazudozzál nyugodtan te kanyarbajnok.Az aztán az értelmes hsz.
Rolika az isten!
te vagy az isten nem a Talma. Te vagy a legvastagabb majrécsík istene.
"500km van csak a motoromban azért van ilyen csík rajta."
Menj és mondd meg apukádnak,hogy itt téged bántanak.Téged a kanyarok királyát. Előbb tanuljál meg kanyarodni és utána kritizálni.Hazudóóóóóós..............
Ha csak tizedannyitt tudnál mint ő, akkor már nagyon jó motoros lennél."
Ficak is csak ennyit írt neked. Ami szerintem még mindig állja a helyét.
Na menjél Rolika és tegyél magadnak egy szívességet.
Nem tudok rád mást mondani mint azt, hogy egy igen böszme buta végtelenül eccccerű gyerek vagy. Soha, ismétlem SOHA nem állítottam, hogy Talma az isten lenne. De még mindig Ő a legsikeresebb magyar motoros. Te miben vagy sikeres cimbora? A szád járatásában sem vagy elég jó, mert ugye olyat állítasz amit sosem mondtam. Még szerencse, hogy nem Te vagy a csapat helyében. Bár Ők még mindig örülnének Talmának. Lehet nem értenek hozzá és ezért van ez. Majd esetleg mondd meg nekik Te a tutit.
Lassan kevesebben lesztek a "Talma az isten" véleményetekkel,
Ugye-ugye, méghogy az erdőn mögötti hegyen is túl látsz, Lucky! cö-cö
Hazazavarnám Talmát a fészkes fenébe a csapat helyébe!
ő volt ott nem mi. 1db sbk motor 4 napra télleg karcsú,és ha bütykölgettek az szar ügy, még az idom is natúr fehér, lehet a melós kezéből vették ki, csak had haladjanak már. de az első nap után már ilyet kijelenteni nem bátorság, hanem nagyképűség. ha a végén azt mondja nem akkor frankó, de így. és mit mond róla a sajtó, vagy egy épp pilótát kereső alakulat?
a tavalyi vagy az az előtti szezon elején egy olasz motoros olyat ment az első versenyen egy fehér ducatival hogy a szeme kiesett a nagyérdeműnek, gyűltek is a népek, fotósok a box utcában rendesen a pali boxa előtt, ami nem volt más mint egy alu mobil sátor, és ha törölközni akart akkor felvette az asztalról a törölközőjét, nem volt kiszolgáló személyzet
Feb.28-án kezdődik a VB igaz? Az alig 6 hét és a Pedercini csapat meg odaállít 1db SBK motorral a 4 napos tesztre! (Isten ments, hogy valaki eldobja vagy kikönyököljön a blokk).
És azt az egyet sem tudják fél nap alatt összerakni. Mert tegnap délelőtt a gyári csapat nagyban tolta a köröket Talmáék meg a boxban rohadtak amíg bütykölték a motort. Amikor elkészült Rolfo ment 4 kört és leszakadt az ég.
Szerintetek ez jó benyomást keltett Talmában vagy egy újabb Scott-Hondás szenvedés sejlett fel előtte? Szerintem várjuk ki a végét. Bár az igaz, hogy kicsit kevesebbet kéne nyilatkoznia.
nem nagyképű zozo, elment oda és látta azt a szint különbséget ami a gyári támogatású és a privát csapatok között van.volt összehasonlítási alapja hisz már 125-ben is volt gyári és privát csapat, a moto2-ben viszont csak privát csapatok voltak különböző anyagi támogatással. itt viszont elárulta magát, hisz alig mondott pár észrevételt a motorokról, a hangsúly inkább oda esett hogy ezzel a csapattal nem tud eredményeket elérni, szó szerint lemondott róla.
ha nem is folyamatosan, de lesz jó eredménye a pedercini alakulatnak akkor talmánk egy kicsit húzhatja a száját.
Na erre varjatok gombot, én tisztelem Talmát de egy kicsit sokat képzel mert vb nyert 125 ben inkább becsülné hogy még időt is adnának neki a tanulásra- http://www.nemzetisport.hu/mot...
2.8 volt ha jól emlékszem és az a ferrari nem túl hosszú pályáján volt. Így hát osztottam szoroztam és ki is jött az, hogy egy normális pályán ez kb a duplája lenne. De lehet rosszul emlékszem. Dobd már fel ha tévednék.
Na!
Ez itt a lényeg. Ha te azt mondod jobb, akkor jobb is . Ki tudná jobban nálad?
Egyébként én tudok még kelet európait aki jobb nála!
Itt vannak a nevek: Ben Spies, Nicky Hayden, Noriyuki Haga, Juhász Krisztián.
Kanyarba kicsit gyorsabban be, lapra vágod(nem úgy ahogyan szoktad) és gyorsan ki.Ahogyan te csinálod az nem az igazi.Úgy csak a guminak a 20%-át használod.Azért meg minek fizetni?Szólj ha kell gumi.Én azt a részét nem használom amit te.Simán oda adom neked ingyért.Úgy meg még lesz valami alapja is nálatok vidéken annak ha Talmát szapulod.