Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A MOL-nak a nagyvezér focicsapatát kell pénzzel tömni.
A 20-ik helyezett DiMegliot most igazolta le a Tech 3. Az összetett 6-nak meg fizetnie kell, hogy motort kapjon. (Bár valszeg DiMeglio is fizet). Dögöljön meg a MOL.
Szerintem neki tök mindegy, ki a csapat társa. Most sem a Lorenzo a probléma hanem a Yamaha hozzáállása. Amit a Rossi tett értük azt azzal hálálták meg, hogy amikor elesett és a Lorenzo feljött akkor azonnal félretolták. Nem hiszem hogy korrekt volt. Valószínüleg ez is nagyon közre játszott abban, hogy a Ducattinál kezdi a jövő évet.
Őt a Lorenzo vagy más allűrjei nem érdeklik, csak abban az esetben ha ellene irányul lásd Gibernau. Akkor odadob egy barátságot is.
nem vagy gyp, de akkor ez a forrás nem lesz jó neked
(egyébként még nincs fent)
szerintem ncore-re gondolt
lehet én gyp vagyok de nemtudom miaz "nc"
mondom hamarosan
de te is megtalálod: nc, kérések, moto kersőszó. látva a pontok gyarapodását, hamarosan fent lesz, a moto2 és a 25 is.
az jó
belinkeled?
hamarosan fenn lesz az nc -n épp most dobtam rá pár pontot, hátha meggyorsítja a folyamatot
tegnapi 125-ös versenyt szeretném megnézni tudtok vmi linket ahová valaki feltöltötte?
Correnti hawer!Mindkét legutóbbi hozzászólásoddal megmondtad a tutit!A bbc 2-ön néztem ma,s fura volt látni a doktor nyilatkozatát,hozta jó kedélyét,s amit eddig megismerhettem belőlle,nem volt elégedett,abszolult van valami a háttérben,mert Ő nem szavatkozva szokott nyilatkozni,valamint elég meglepő számomra a 8 mp előny,bár feltehetném a boxutca interjút ez nem zsiráf!
Stoner vitathatatlanul gyors gyerek, csak a Duci nem elég gyors hozzá. Ö is és a többi Ducis is egész évben a motor első futóművével kinlódott. Próbált az idei évben bizonyítani ezért sokszor kellet pengeélen mennie, minek eredményeként sokszor letette a "könyökét" A többi Ducis még így sincs hozzá képest sem sehol.
A nyalókás gyereknek azért könnyű volt, mert már elsőra egy nyerő vasat toltak alá, a dokinak nem kis mértékben köszönhetően! (persze ő is piszkosul gyors gyerek, méltó ellenfél). Emberileg meg, hogy milyen az már más tészta, sokan nem szinpatizálnak vele. ( kösztük én sem)
Talma vb 6. örülnénk ha a fociválogatottról mondhatnánk el ugyan ezt. Ezért nem értem az őt "köpködő" egyéneket. Persze nem kell mindenkinek minden versenyzőt szeretni, de leirni sem kell őket ha már nem a legelsők! Az hyogy most igy alakult lehet, hogy azért van mert van nála 5 jobb versenyző, de lehet ezer más oka is miről fogalmunk sem lehet. Meg külömben is ne álltassuk magunkat Olasz gyerek, Olasz csapat, Olasz főszponzorok, ugyan hagynifogják hazánk fiát nyerni ellene? Fenét hagyják! Cak ASPAR mondgta, hogy győzzön a jobbik ( mi így is lett), ezért Aspar elött le a kalappal! A digók ilyet nem fognak engedni.
Talmácsi Gábor:
Nagyon érdekes verseny volt. Sajnálom, hogy a vége így alakult, én mindent megtettem, ma ennyire futotta. A motorom összességében nem volt rossz. Azok a problémák, melyek a tengerentúli versenyen hátráltattak, most egyátalán nem jelentkeztek és ez mindenképpen pozitív előrelépésnek számít. Az utolsó parabolika kanyarban és az első kanyarban féktávon voltak gondjaim, ott vesztettem a legtöbbet a többiekhez képest. A verseny hajrájában éreztem még annyi tartalékot, hogy képes legyek harcba szállni akár a dobogós helyért is, de Alex De Angelis manővere, amit nem tartok éppen a legkorrektebbnek, nagyon kizökkentett a ritmusomból és már csak annyira futotta az utolsó körben, hogy leszedjem Aegertert. A tabellán feljöttem a 6. helyre, és ezt már szeretném is megtartani a végéig. Jövő héten Valenciában zárul az idei szezon, ahol szeretnék egy szép eredménnyel búcsúzni az első Moto2-es idénytől
Nem lattam a derbit, de olvastam, hogy Stonernek megint leert a konyoke. Mit csinalt megint ez a bukfenckiraly?
Így van. Nem is szeretném az érdemeit kissebíteni. Csak azt mondtam, hogy jobban érzi magát olyan helyen ahol nem egy Lorenzó a csapattársa.
Biztos nagyo sokat köszönhetett a Doohan-nek. De a Rossit azért szeretik a csapatok, mert meg tudja mondani mit kell változtatni a motoron, hogy jobb legyen. Lsd. idén a a Superbike tesztet.
Ma jobb volt a nyalókás. Jövőre fel kell kötnie a gatyáját.
ja köszönte ,meg Biaggi-nak is!
Én nem vagyok sem Rossi sem Lorenzo szurkoló. De azt látom, hogy a Yamahától mivel nem sikerült elűznie Rossinak Így másképpen de mégiscsak elérte a célját. Mert mi is lesz jövőre?
Más szponzorokkal indul Rossi úgy, hogy nem egy Lorenzó a csapattársa. A motorról meg annyit, hogy úgyanaz a stáb követi aki a Hondától is követte. Nem változik semmi a csapattárson kívül. Más pénzből de azt a munkát folytatják a mérnököt amit eddig is.Akkor annak idelyén Doohannak Ő köszönte a motort?
talma fórumon most volt szó róla, egyelőre nincs pénz az újabb szerződésre, tehát nagyjából igaz amit egy olasz újság nemrég megszellőztetett.....
Nem akarok vitát indítani Rossi kontra Lorenzo témában, mert nincs értelme.
De. Én Rossi rajongóként tiszteletben tartom Lorenzo kvalitásait, nagyon gyors és már megbízható is. Viszont emberként néhány megnyilvánulása nagyon nem szimpatikus.
Az egyik az, hogy nincs benne alázat és tisztelet. Ezt most nem részletezném.
A másik pedig amire én az előbb utaltam, a (már valóban szánalmas) Rossi-utánzó próbálkozásai a futamok után. Ötlettelen, fantáziátlan, erőltetett és nagyon nem neki való! De nem kell ezt magyarázni, szerintem mindenkinek tökéletesen egyértelmű! Ami az egyik embernek zsigerből jön és jól áll, az nem feltétlenül van így a másik emberrel.
Abba meg nem is akarok belekezdeni, hogy Lorenzo mit köszönhet Rossinak. Tulajdonképpen azt a motort, amivel világbajnok lehetett...
Nos röviden ez az én véleményem. A gyávaságra való utalásod nem értem, viszont annak ide_J_én is sok nagy versenyzőnek beletört a bicskája Rossiba!
De jövőre minden kiderül!
Hu, mi volt itt ma? Online kozvetites?
Azért gyépés szintre nem kéne lemenni.
Szánalmas? Miatta ment el Rossi. Szerintem egyik sem az de ha már valamelyik akkor inkább a Rossi szánalmas az állandó gyávaságával. Annak idelyén Katoh most Lorenzó,stb......