Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mindig a tanksapkáig döntöm,na ezt csináljátok utánam
az megvan, hogy Kallio - valószínűleg - nem kap motort ausztrália után? checa-t szeretné felültetni a ducati a gépre, a hátralévő futamokon.
Stoner azert dont nagyon melyre, hogy puhan essen
Lehet. De a Stoner amikor ennél mélyebbre dönt akkor éppen elesik.
(jár a pont! ! ! ! !)
nincs mi !.? stónernek mije ér le a füle ? bakker
És legalább az is kiderült,hogy Toni van felül
JLo és Eli néni a Kék Osztriga medencéjében
Vazelin reklám
jajj egyem azt a csepp szívüket... tiszta "fiúk a klubból" feeling
Ez sincs annyi.
Igen ezek ketten nem tudnak dönteni, még sokat kell tanulniuk amíg elérik a 69 fokot!
Bayliss azt a briliáns eredményt, a 800-as Gp-motorral nem tudná megismételni. Most egy SBK-ból érkező versenyzőnek sokkal nehezebb dolga van és több időre van szüksége, mint a 990-es korszakban. A 800-as Gp-motor precízebb vezetést és teljesen más vezetési stílust igényel, mint az SBK motor, más fékpontok stb. A 990-es GP-motor, közel volt az SBK motorhoz.
Direkt odairtam, hogy objektiv osszehasonlitasra alkalmas versenyszam kellene. Rossi felajanlotta, hogy WSBK Ducatival menjenek, azaz "Bayliss motorjaval". Tavaj nem lett belole semmi. Jovore mas lesz a helyzet, amikor mindketten a "Ducati" tulajdona lesznek. Lehet, hogy letrejon ez a megmerettetes.
A kérdést ki kellene egészíteni azzal,hogy GP800-assal vagy superbike-kal mennének!?!(Nem mindegy!Egy superbike-os verseny lehetőségét már korábban fel-, később elvetették....)
Megis a MotoGP-be jutott, pedig valszeg tenyleg volt nala joval stabilabb pilota is. Szerinted miert?
Pl a kipörgés gátló.
Ha úgy rántana rá a gázt a kanyarkimenetnél Stoner egy pár éves Gp motoron ahogy a mostanin,úgy eldobná mint ahogy a 250-ben is csinálta állandó jelleggel.
Mi van az elektronikával!?Én tök "kezdő"vagyok.....
Szeintem jellemzoen az esos versenyeken is a nagyok vannak elol esetleg beekelodik egy reg nem latott sereghajto. Meg persze van, hogy elesnek es jonnek elolre a hatsok. Rossi is elesett parszor esoben az elmult 1-1,5 evben, meg mindenki mas is. De Stoner is nyert esofutamot, es Lorenzo is, stb.
...Lasd eso: Borul a sorrend neha... - nem néha.
Elesni az szokott, aki tulhajszolja a sebesseget. Azt sosem lehet eldonteni, hogy amikor elesik, akkor nem-e 110 %-on megy-e az a motor.

Amugy masik ellenpelda: Lorenzo 2 evvel kesobb debutalt, mint Stoner. Amikor Lorenzo bejott a jatekba, akkor olyan GP 250 geprol szalt le, amiben volt elektronika es olyan MotoGP motorra ult ra, amiben volt elektronika. Megis akkorakat perecelt (es mind highslide) volt, mint ide Etyek. Azota meg nem esik el. Az elektornika nem vezet helyettuk, higyjetek el. Ugyanazok lennenek elol elektronika nelkul is, mint elektronikaval. Lasd eso: Borul a sorrend neha (elore jon Melandri a Kawaval, Vermuelen szorongat a 2. helyert), de jellemzoen ugyanazok mennek jol esoben is, mint szarazon. Mindegy ezeknek mi van alattuk.