Hat igen, ott nepszeru. Ugy fest nem nyomta rosszul:
He competed in his first race was when he was four years old, in an under-nine years old race at the Mike Hatcher's dirt racing track on the Gold Coast of Australia. Between his very first race win at the age of nine and the age of fourteen, Stoner won 41 dirt and long track titles and 70 state titles.
Ugy ertettem, hogy az oreg Graziano fogad(hat)na fiaul Stonert, hiszen Stoner is salakon nott fel es eleg jol alkalmazza az ott megszerzett tudast, mintha csak az oregtol tanulta volna a mesterseget.
A Stonert? A Rossi a másik pumuklit segíti. http://youtu.be/KF4W6oUzjfE
Itt egy kis ízelítő abból, hogyan gondolkodik a király. Az első 4 percben benne van.
Meg probalkoznak a dirt track kultusz europai honositasaval, ennek erdekeben utcara alkalmas foldjarot csinaltak a komaival. Az az elmelete, hogy dirt track versenyeken kell beedzeni a palyamotorosokat. Mondjuk ez nem tul eredeti otlet ez mar masnak is eszebe jutott ugyebar. De azert Stonert fiaul fogadhatna!
Cápa! http://www.youtube.com/watch?v...
A McRae Skodával ment.
A Loeb meg ha jól emlékszem nem ment 2007-ben az ROC-on.
A Rossi ment akkor, amikor még Grand Canarian volt. http://www.youtube.com/watch?v...
De az biztos hogy amennyiben megnézzük közelebről a motorosok sokkal gyorsabbak általában autóval, mint az autósok motorral.
A Rossi meg szerintem messze van attól, hogy hanyatlásnak induljon. Valamint nincs a mezőnyben senki aki a helyébe lépne.
Az előfordulhat, hogy amennyiben megnyeri a 10. VB címet akkor már elveszíti a motíváltságát és keres más kihívást magának esetleg az autósportban. A pénz szerintem már nem mozgatja abból van neki elég.
Mindent a megfelelo modon kell talalni. Iden nagy eges Schumi. De 2 eve az utolso versenyen? Eleg meggyozo volt. Nemkevesbe akkor, amikor a 2007-es ROC-on elverte Sebastien Loeb-et vizes aszfalton a Citroen WRC-vel. Sorolhatnank. Amikor lattam, hogy Rossi hogyan gyozi le a Colin McRaet a palyan, minden ketsegen elszalt affelol, mekkora zsenivel van dolgunk. McRae nagyon jol terelgette a Subarut. Rossi pedig tokeletesen.
(Felipe Massa pedig gokartgalat rendezett, amire nivos sztarokat hivott meg. Szerintem O is megbanta, hogy Stonert elhivta. Az osszes F1 pilotat megverte gokarttal. Az nem olyan kis dolog.)
Ezek persze nem mervadoak. De Rossi tobbszor ment mar az F1 autoval es megdobbentoen jo koridot ment.
Az én véleményem ezzel kapcsolatban, hogy bár maximálisan elismerem Rossit mint motor versenyzőt, de nagy égés lenne ha megpróbálkozna az F1-el. Lásd csak Schumi is mit össze szenved. Pedig szerintem volt akkora tényező mint Rossi a GP-ben.
Legyen igy. Amugy a tovabbmenetelt illetoen egy masik teoria kezdhet erdekesse valni. Most, hogy Rossi Ducati versenyzo lesz, plane ha zaros hataridon belul a Ducati vilagbajnokava lesz, akkor ujra felutheti a fejet a Forma 1-es szereples kerdese, amin regota morfondiroznak az illetekesek. A Ducati es a Ferrari csaladias kapcsolatban vannak, Rossit imadjak a Ferrarinal es Rossit imadjak mindenhol a vilagon! Raadasul nem vezet rosszul... A jelenlegi Forma 1-nek meg ugy hianyzik a verpezsdites, mint egy falat kenyer. Jo moka lenne!
Ez valóban igaz, hogy kezd az ideje a vége körül járni, dehát azt ugysem lehet hogy még az unokáink is lássák sorba vbt nyerni, a gpbe. De azért szerintem még a duxxiból kifacsarja amit lehet. Csinálja azt is egy 3-4-5 évig, ezalatt 2-3 vbvel, szerintem szép győzelem lenne, aztán meg csinál egy két csapatot, meg egy két csapatba részesedést, és boldogan él még meg nem hal, néha szerepel itt ott vendégként azt annyi, de ez mondom még sztem odébb van. LSD capirex vagy edvards, a béka segge alatt vannak, és korban ott ahol rossi lesz 4-5 év mulva.
ha mar itt tartunk, nekem ez az edwards gyerek rohattul nem szimpi, egy azért mert anno a felejthetetlen csatát ő nyerte 2002 ben sbk ban, a másik meg h átjött a gpbe, és hátul kullog, ahol meg nyerni tud, a hazai pálya. Maradt volna sbkba, habár sztem már ott se menne semmire.
Nagyon meggyozo Burgess. Szamara vilagos, hogy Casey es Niky teljesen kulonbozo beallitasokkal es geometriaval mennek. Nekem teljesen egyformanak tunik a ket motor.
Csak mostmar kezd a palyaja alkohanyoz erni. Mostmar surgeti az ido ebben a tekintetben. Az elmult 5 evben 3-szor is alulmaradt. Nem biztos, hogy ezutan kijon majd a lepes. Burgessen es a Honda mernokein mulik sokminden jovore, en igy gondolom.
az utolsó mondatot én azért nem érzem ilyen kritikusan.... lehet elsőre nem lesz az... de volt már olyan év h nem lett az... és a kezdet mindit nehéz! És ami késik nem múlik!
Minden olasz, kivetel a mernokgarda. Ha Burgess nem koveti Rossi-t, akkor a Ducati "sajat" mernokcsapata (gondolom joszerivel olaszok) szerelgethettek volna a piros paripat, node ehhez mar nem ragaszkodott Rossi. O sem teljesen hulye, pontosan tudja, hogy mire van szuksege a jo szerepleshez es hidd el, ha pl. a Shark sisak bizonyitottan jobb koridohoz juttathatna a versenyzot, akkor Rossi nem hordana AGV-t, magas ivbol tojna arra, hogy olasz cucc. Az, hogy olasz legyen addig szamit, amig a dolognak nincs jelentosege a koridot tekintve.
Jovore letre johet a digo alom. En orulnek neki egyebkent! Amugy siman benne van az is, hogy Rossi soha tobbe nem lesz vilagbajnok. Errol mit gondoltok?
Rossi régebben azt nyilatkozta, még talán a hondánál, vagy lehet előbb hogy a nagy hirnevére (ami akkor még új volt) sok ruha márka megkereste, de ő sem sisakot, sem ruhát, sem csizmát nem kivánt válltani, és mindezt azzal indokolta hogy Ő olasz a sisakja olasz, a ruhája olasz, a csizmája olasz, nem öltözik más ruhájába. (szem tapasztalatom szerint még ha az AGV egy kalap szar is). Lényeg, már ezt vártam, h olasz versenyző olasz ruhában olasz motorral! Szerintem jó helyt lesz ott Vale, és szerintem nyugdijba is innen megy, mert végül is hova menne máshová? Mindenkiből csinált már világbajnokot!
szia correnti.
Igen Mi is oda járunk. És a "legenda" is arról szól, amiről.
A lengyelek sík hülyék! Folyamatos 20-30 perces tiltások állóhelyben?!
A motor vízhőfoka verte a 120-130fokot!
De látni a másikat megmarhulni, az igencsak élvezetes dolog!
Hali!
Fehercapa380 és luckyzoli véleményével teljesen egyet tudok érteni, ezek a srácok a pályák királyai, ez nem vitás!
Akik fikázzák ezeket a srácokat köztük Talmát is, szerintem azon nagyszájúak közül valók, kik a Pálya mellet a " leghangosabb és legügyesebbek " A pályán pedig "én kis halandó" mégis minden 6. körben utolérem őket.
Persze nem kell minden versenyzőt szeretni és drukkolni neki és a jók között is van mindíg mégjobb!
Nade " JÓMAGYAR " szokás szerint minek kell fikázni mindíg!
Elmeletileg ok a vilag legjobb palyamotorosai. A gyakorlat ezt rendszerint ala is tamasztja, nagyon ritka kiveteltol eltekintve. Ok tenyleg a legjobbak. Viszont van egy urkulonitmeny. Lorenzo, Pedrosa, Rossi, Spies, Stoner. Bennuk mintha lenne valami plussz, ami miatt nem tudok foldi halandokent nezni rajuk.
He competed in his first race was when he was four years old, in an under-nine years old race at the Mike Hatcher's dirt racing track on the Gold Coast of Australia. Between his very first race win at the age of nine and the age of fourteen, Stoner won 41 dirt and long track titles and 70 state titles.
http://youtu.be/KF4W6oUzjfE
Itt egy kis ízelítő abból, hogyan gondolkodik a király. Az első 4 percben benne van.
"De az biztos hogy amennyiben megnézzük közelebről a motorosok sokkal gyorsabbak általában autóval, mint az autósok motorral."
Ez biztos.
A Rossis videoban (Grand C.) a szakalas muki nem Rossi farterja?
http://www.youtube.com/watch?v...
A McRae Skodával ment.
A Loeb meg ha jól emlékszem nem ment 2007-ben az ROC-on.
A Rossi ment akkor, amikor még Grand Canarian volt.
http://www.youtube.com/watch?v...
De az biztos hogy amennyiben megnézzük közelebről a motorosok sokkal gyorsabbak általában autóval, mint az autósok motorral.
A Rossi meg szerintem messze van attól, hogy hanyatlásnak induljon. Valamint nincs a mezőnyben senki aki a helyébe lépne.
Az előfordulhat, hogy amennyiben megnyeri a 10. VB címet akkor már elveszíti a motíváltságát és keres más kihívást magának esetleg az autósportban. A pénz szerintem már nem mozgatja abból van neki elég.
(Felipe Massa pedig gokartgalat rendezett, amire nivos sztarokat hivott meg. Szerintem O is megbanta, hogy Stonert elhivta. Az osszes F1 pilotat megverte gokarttal. Az nem olyan kis dolog.)
Ezek persze nem mervadoak. De Rossi tobbszor ment mar az F1 autoval es megdobbentoen jo koridot ment.
ha mar itt tartunk, nekem ez az edwards gyerek rohattul nem szimpi, egy azért mert anno a felejthetetlen csatát ő nyerte 2002 ben sbk ban, a másik meg h átjött a gpbe, és hátul kullog, ahol meg nyerni tud, a hazai pálya. Maradt volna sbkba, habár sztem már ott se menne semmire.
Jovore letre johet a digo alom. En orulnek neki egyebkent! Amugy siman benne van az is, hogy Rossi soha tobbe nem lesz vilagbajnok. Errol mit gondoltok?
Igen Mi is oda járunk. És a "legenda" is arról szól, amiről.
A lengyelek sík hülyék! Folyamatos 20-30 perces tiltások állóhelyben?!
A motor vízhőfoka verte a 120-130fokot!
De látni a másikat megmarhulni, az igencsak élvezetes dolog!
Fehercapa380 és luckyzoli véleményével teljesen egyet tudok érteni, ezek a srácok a pályák királyai, ez nem vitás!
Akik fikázzák ezeket a srácokat köztük Talmát is, szerintem azon nagyszájúak közül valók, kik a Pálya mellet a " leghangosabb és legügyesebbek " A pályán pedig "én kis halandó" mégis minden 6. körben utolérem őket.
Persze nem kell minden versenyzőt szeretni és drukkolni neki és a jók között is van mindíg mégjobb!
Nade " JÓMAGYAR " szokás szerint minek kell fikázni mindíg!