Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De úgy tűnik bajban lesz! Lehet, hogy megtréfálják a gumik őt is! Ha így lesz, akkor látszik, hogy sehol sincsenek ezek a futóművek! Valahogy nekem nagyon mellényúlás az egész Moto2. Mindenki szenved...
Sofu meg már leköröz
A mostani idők alapján ha 12-ben lesz, az már csoda...
Nem értem én ezt...
Talma ennyi volt.
Talmának annyi
Sofuoglu meg egy állat
Moralles pedig a helyi hős
Még Talmát sem lehet végignézni, szerencsére már visszajött
igen nekem is megszakadt
Nektek is megszakadt a közvetítés?
küldesz linket a spanyol nyelvűről?
Nem tud valaki esetleg angol linket?
Mert én csak ezt a spanyol nyelvűt látom. (vagy milyet?)
köszi
itt keresgélj
lehet plugint kell letölteni hozzá
Sziasztok!Hol tudom megnézni a futamot a digin kívül?,?
MOTO2, PORTUGÁL NAGYDÍJ BEMELEGÍTÉS
1. West ausztrál MZ-RE Honda 1:55.602
2. Sofuoglu török Suter 1:55.608 +0.006
3. Ranseder osztrák Suter 1:55.943 +0.341
...
15. Talmácsi magyar Speed Up 1:57.895 +2.293
Úgy legyen! Hajrá Talma!
A " Törökre " én is kíváncsi vagyok, a 600 kategóriát nagyo érzi
'Beszéltem Talmával, aki nagyon örül, hogy ő indul holnap a poleból, nagy önbizalmat ad számára.
Elmondta, hogy az FP3 elején használt vizes gumikkal ment és csak az edzés végére tették fel az újakat, amivel tudott volna gyorsabb lenni, de akkora ismét nagyon esett az eső és nem kockáztatott.
A délutáni sajtótájékoztatón megkapta a karórát a rajtelsőségért, ami különösen tetszik neki, és bár most is elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy ez még nem a verseny volt, akkor is az óra már az övé és holnap anyait-apait belead, hogy az óra mellé másik ereklyét is begyűjtsön, akármilyen is legyen a versenyen a pálya. (forrás)
Én szinte biztos vagyok benne...
Rá én is.
Lehet,hogy alázni fog?
Hát az elég vicces lenne ha megtanitaná a moto2-seket kesztyübe dudálni... De én nagyon birnám! Na de persze, HAJRÁ TALMA!
én is... de annak nem örülnék, ha valamelyik gyengébb versenyzőt fosztaná meg egy jobb helyezéstől (mondjuk, ha holnap is eső lesz)
Én moto2ben sofu-ra vagyok rohadt kiváncsi
Remélhetőleg vízen lesz az edzés és száraz verseny és Talmának sikerül behúznia egy első helyet.
Viszont a csapattársa megmutathatja, hogy mennyire tud előrejönni.