Beszarsz! Kicsit elgurult a gyógyszere a Kisgyereknek!
Na ez az ami a Talmából hiányzik (már)! Jó-jó tudom, a kor. De akkor is! Ilyen rajtot talán tőle láttam utoljára még a 25-ben!
Ezek után azt hiszem Marquez megérdemli a bajnoki címet!
Mondhatunk mi bármit pro és kontra,csak az számít a szakma hogy látja és ez rövidesen kiderül.Én már piszkosul kíváncsi vagyok Talma 2011-es szerződtetésére.
öcsém idióta beszólás! nézd meg az összesítést 45 versenyzöböl a hatodik! minden embernek más a vezetési technikája, valaki agresszív, valaki kivár (rutin) stb ezért nem azonossak a beállítások ugyanazon a motoron, ja és minden pályán! gondolom foci drukker vagy amellet hogy van 1 simsonod, ja és gondolom mindig az elsőnek szurkolsz! a kellenek az ilyen emberek is mint te, meg a győzike, meg a kiszel tünde!
250-ben nem teljesítették amit megígértek. Bár így utólag kivülről úgy tűnik hibás döntést hoztak. Moto2-ben jó választásnak tünt az aprillia bár valahol olvastam, hogy Talma a tapasztalat miatt kell Ianone mellé. És amit én írtam kettőször kapott már gyárilag hibás gumit . Amikor pedig harmadik tudott lenni úgy látszott azért mert spórolt a gumival. Teljesen más íveken motorozott mint a többiek. Tudása szerint igenis ott van a helye csak megfelelő környezet kellene számára.
Nos ezek után nagyon-nagyon kíváncsi lennék, hogy Rossi és Lorenzo ugyanazokkal a techikai feltételekkel indult-e ezen a futamon...
Persze Rossi rajongóként savanyú a szőlő, de meg lennék lepve, ha az év végi fejlesztéseket megkapta volna...azért mernék is rá fogadni, hogy nem...
Lorenzo erőltetett műsorától meg már nagyon hányhatnékom van! Szánalmas ez az ember!
Soha nem voltam a ringen bár nem tudom mi köze van ehhez! Tudomásul kell venni, hogy Talma mikor ott hagyta 125cm azóta sír, moto2-ben nincs kifogás mindenki ugyan azzal megy, most már próbált mindenféle vázat, meg beállítást, 1 ideig bírja oszt vége, volt mikor azt mondta, hogy elfogyott a gumi, de másnak is!
Kíváncsi lennék hogy egy jobb csapat motorjával menne mondjuk a világbajnokéval milyen teljesítményt nyújtana.Ez csak így dőlne el hogy mivel van a baj a motorral vagy a kondival
Azért azt nem mert ott van az elejében vagy többet kockáztatni vagy leszerződni egy olyan csapathoz ahol lehet gyengébb gépet kap alapból de ő az első számú pilóta és nem szar gumit kap meg stb. mert lehet már a bizalmát is elveszítette a motorral és a csapattal szemben is.
Na ez az ami a Talmából hiányzik (már)! Jó-jó tudom, a kor. De akkor is! Ilyen rajtot talán tőle láttam utoljára még a 25-ben!
Ezek után azt hiszem Marquez megérdemli a bajnoki címet!
Az utolsóra:jól teszi Nyalóka hogy kiélvezi az idei évet.2011 más lesz
Persze Rossi rajongóként savanyú a szőlő, de meg lennék lepve, ha az év végi fejlesztéseket megkapta volna...azért mernék is rá fogadni, hogy nem...
Lorenzo erőltetett műsorától meg már nagyon hányhatnékom van! Szánalmas ez az ember!