Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aspar szerintem infarktust kapott
Beszarsz! Kicsit elgurult a gyógyszere a Kisgyereknek!
Na ez az ami a Talmából hiányzik (már)! Jó-jó tudom, a kor. De akkor is! Ilyen rajtot talán tőle láttam utoljára még a 25-ben!

Ezek után azt hiszem Marquez megérdemli a bajnoki címet!
És megcsinálta.
Jön fel mint állat
Marquez! Gyerekek...........
Mondhatunk mi bármit pro és kontra,csak az számít a szakma hogy látja és ez rövidesen kiderül.Én már piszkosul kíváncsi vagyok Talma 2011-es szerződtetésére.
Tehát mert van 1 véleményem ezért elkezdesz sértegetni, meg személyeskedni, szerintem ez az igazán sajnálatos dolog!
öcsém idióta beszólás! nézd meg az összesítést 45 versenyzöböl a hatodik! minden embernek más a vezetési technikája, valaki agresszív, valaki kivár (rutin) stb ezért nem azonossak a beállítások ugyanazon a motoron, ja és minden pályán! gondolom foci drukker vagy amellet hogy van 1 simsonod, ja és gondolom mindig az elsőnek szurkolsz! a kellenek az ilyen emberek is mint te, meg a győzike, meg a kiszel tünde!
Stoner meg mint a hullámvasút.
Az első felvetésedre a válasz:NEM
Az utolsóra:jól teszi Nyalóka hogy kiélvezi az idei évet.2011 más lesz
250-ben nem teljesítették amit megígértek. Bár így utólag kivülről úgy tűnik hibás döntést hoztak. Moto2-ben jó választásnak tünt az aprillia bár valahol olvastam, hogy Talma a tapasztalat miatt kell Ianone mellé. És amit én írtam kettőször kapott már gyárilag hibás gumit . Amikor pedig harmadik tudott lenni úgy látszott azért mert spórolt a gumival. Teljesen más íveken motorozott mint a többiek. Tudása szerint igenis ott van a helye csak megfelelő környezet kellene számára.
A végén kicsit erős az az "ember".
Nos ezek után nagyon-nagyon kíváncsi lennék, hogy Rossi és Lorenzo ugyanazokkal a techikai feltételekkel indult-e ezen a futamon...
Persze Rossi rajongóként savanyú a szőlő, de meg lennék lepve, ha az év végi fejlesztéseket megkapta volna...azért mernék is rá fogadni, hogy nem...
Lorenzo erőltetett műsorától meg már nagyon hányhatnékom van! Szánalmas ez az ember!
Ennek a versenynek a legnagyobb vesztese a nyomi gyerek Pedroza
Pech.
Könyök elesett a felvezetőben:( Hordágyon vitték el:(
Soha nem voltam a ringen bár nem tudom mi köze van ehhez! Tudomásul kell venni, hogy Talma mikor ott hagyta 125cm azóta sír, moto2-ben nincs kifogás mindenki ugyan azzal megy, most már próbált mindenféle vázat, meg beállítást, 1 ideig bírja oszt vége, volt mikor azt mondta, hogy elfogyott a gumi, de másnak is!
Kíváncsi lennék hogy egy jobb csapat motorjával menne mondjuk a világbajnokéval milyen teljesítményt nyújtana.Ez csak így dőlne el hogy mivel van a baj a motorral vagy a kondival
Lemaradtam.Mi van Könyökkel?
Háát ja ! Legfeljebb indúlhat az alpok-adrián
Tegyük fel azt mondaná bár szerintem nem az! legfeljebb betudható egy szar csapatválasztásnak. Utána kinek szurkolnánk a hazánkból
Lehet nem ártana neki hogy ha valami spanyol csapathoz szerződni hátha fetüzelik
Szilárd ezt jobban tudja. Idén már 3x volt a hungaroringen szóval szerintem simán mehetne a Talmácsi helyett.
Az rövidesen kiderül mennyire tartják a csapattulajok,mert lassan elfogynak a 2011-es helyek.
Azért azt nem mert ott van az elejében vagy többet kockáztatni vagy leszerződni egy olyan csapathoz ahol lehet gyengébb gépet kap alapból de ő az első számú pilóta és nem szar gumit kap meg stb. mert lehet már a bizalmát is elveszítette a motorral és a csapattal szemben is.