Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sosem kértem autogramot senkitől. Valószínűleg nem is fogok. Én nem igazán tudom és nem is akarom különválasztani a két dolgot, mert mindig is ugyanaz az ember van abban a bizonyos bőrben. Én nem szeretem Sztoncsit és kész. Az, hogy Rossi adót csalt és ezt szándékosan tette az meg engem nem zavar.(lopnak nála ott nagyobb emberek is pl: Berlusconi )Lehet téged meg ez bosszant. Bizony senkit sem szerethet mindenki. Ez így van. Ettől én még nyugodtan tudok aludni.
De mint azt írtam ettől Ő még egy igen jó motoros.
De én akkor sem szeretem és kész. Nem buzizom meg köcsögözöm le csak simán nem szeretem.
Ennyi.:-)
Mostmar ertem. Sajnos vagy eppen szerencsere en keptelen vagyok a sporteljesitmenyt es az elet mas teruleten mutatott megnyilvanulasokat osszekeverni. Te bizton allitod, sosem tennel ilyet, viszont valszeg fogalmad sincs arrol, hogy milyen amikor mindenfele protokollaris dolgoknak meg kell felelni minden nap, mert MotoGP sztar vagy, kozben Te probalnal ugyanaz maradni mint regen (amikor meg senki nem kert Toled autogrammot) es probalnal csak a versenyzesre koncentralni. Szerintem nem Stoner az egyetlen versenyzo, aki etikailag elhasal ilyen szituban es azt gondolom kozulunk a tobbseg is ugyanigy megbukna tartasbol. Csak mi nem vagyunk MotoGP sztarok, minket nem "ellenoriznek" a rajongok.

Emiatt ragaszkodok mindig ahhoz, hogy hagyjuk a fenebe az etikai/erkolcsi/emberi megitelest a sportban. Ilyen alapon csaknem minden sportolo elitelheto lenne. Rossi is adot csalt es elvitte a penzet a sajat hazajabol. Jogsertest kovetett el. Szandekosan.
Mikor a médiában nyilatkoznak, akkor azért jobban oda figyelnek arra, hogy a szebbik arcukat mutassák. Ez valószínűleg igaz mindegyik motorosra. Viszont mikor a box-utcában egy tolókocsis gyerek aláírásra várva Sztoncsikától csak egy lefitymáló pillantást kap az engem zavar. Nem tudnék annyira ideges lenni egy elbaszott időmérő kör után, hogy ne menjek oda aláírást adni egy ilyen elesett szerencsétlen gyereknek. De hát mindenki más. Én ezt nagyképű bunkóságnak tartom. De ettől még elismerem, hogy az egyik legjobb versenyző. Nekem nem szimpatikus és ennyi. Aki szereti annak biztosan más a véleménye.
Egyetertek. Abszolut nem gondolom nagykepunek. Azt elfogadom, hogy tortenetesen Rossinal tobbszor magyarazkodik, de vannak nala sokkal tobbet magyarazkodo versenyzok is, pl. Marco Melandri, Loris Capirossi, Talmacsi Gabor, Colin Edwards es mindenki, akinek nem ugy megy a szezon, ahogy varjak tole, vagy ahogy korabban ment.
A "hisztis nagyképűhoz" fűztem az észrevételemet. Mert nekem meg pont úgy jött le, hogy az egyik leg szerényebb srác.
És igen múlik a média tálalásán is, hogy pl. ha Rossit itéli el mondjuk Stoner akkor azt milyen körítéssel teszi.
Ezt nem hiszem, hogy el tudna ferditeni a media. Stoner nem mindig kiegyensulyozott, sokszor elesik es sokszor magyarakozidk a nehezsegek miatt. Ezert joggal lehet mondani, hogy "nyafogos" - bar ezt mindenki masra is lehetne, aki a vartnal/remeltnel rosszabbul szerepel es interjut keszitenek vele (pl. Marco Melandri 2008-ban) - de nagykepu nyilatkozatot nem olvastam tole. Sot, sokszor bevallotta (kenytelen volt), hogy egy-egy nullazas az "en hibam volt, elnezest kerek a csapattol". Persze az mas, hogy a kozonseg azonnal nagykepunek gondol valakit, ha mereszeli kritizalni pl. Valentino Rossit. De ez mar elfogultsag, nem objektiv megiteles es ezt nem a media ferditi el, hanem az emberek fejeben ferdul el.
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Ezt miből vontad le?
A média sokszor ferdíti a valóságot.
Azt nem mondhatom, hogy jól ismerem de azért a bécsi és a brunoi rendezvényeken nekem nem az jött le, hogy nagyképű lenne.
Pont eztetetet írtam kettővel lejebb.
Igy van. En csak annyiban gondolom maskepp, hogy szerintem O egyike a legjobban motorozni tudoknak es pont lesz...rom, hogy hisztis nagykepu majom, mivel nem az unokaocsem.
Én úgy gondolom, hogy akik ott vannak azok mind képesek megtenni ezt. Nem egy nagy csoda tőlük.
Bár nem szeretem Sztoncsikát mert szerintem egy hisztis nagyképű majom, de motorozni azt tud Ő is.
Azert a kedvedert atneztem a keptalalatokat. Megfelel?
En sajnos nem voltam, de a barataim ugyanerrol szamoltak be, mint amit Te is irsz.
Nem tennem meg, mert en is csak a fejenalos kepet talaltam. Amugy nem arrol beszeltunk, hogy kinek er le a konyoke, ebben valszeg Spies a majer. Mintha magasabb lenne Rossinal es szerintem Edwards is magasabb, dog vagyok rakeresni. A kivagott kepkockak kozul az elson (Stoner) ha megnezed nincs tobb 5 cm-nel a konyok es az aszfalt kozott kerekvetore fekudve boven leerne es kivetelesen nem arra a verziora gondolok, amikor a vetoborda a honaljat masszirozza.
Héjj sráczok!Jaa 69,vagy 6-9,kit vagy mit döntünk meg Na de a kérdésem,voltatok már személyesen motogp-n?Hátha jó téma lesz.....Na ott az agyad zsibbad le 100 fokra,hallva a motorokat néhány méterről,a fékek a hajtómű,s minden más hangját néhány méterről,elképesztő megélni még a leguccsó versenyzőtöl is,eddig számomra Bruno-ban,de talán eljutok majd más pájára is!Gyertek mit éltetek meg,s ha még nem volt részetek benne,ne hagyjátok ki menjetek el örök élmény!,akit érdekel s kiváncsi,izgalmasakat mesélhetek,mesélnék,na mert hogy ott nem bizsu,és inkább benned a higanyszál kúszik fel az említett értékekre....csövi
Mit kell rajta röhögni bunkóóóóóók? Legalább neki vitathatatlanul leér és nem csak a döntött pályának köszönhetően.
Én találtam egyet
Ok! Az enyém leérne. De megtennéd, hogy a Stoner-ről fel töltessz egy ilyet ide.Mondjuk 69foknál biztos lent van.( ugyanolyan magas mint a Lorenzo) Tudom a Rossi a legmagassabb.
Neki azért ér le.
En is a motor doleserol beszeltem. Ez is jo kep, de dontott a kanyar es magas a kerekveto. Itt meg a Te konyokod is leerne.
Kedves Cápa!
Ugyan a leírtakkal szemben lenne még mondandóm De örülök, hogy kiveséztük. Valamint én végig a motor dőléséről beszéltem.
Úgy tűnik ez a Ducati jó alap lesz jövőre