Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami nagyon nem stimmel ott
39sec a csapattársamtól az nem kevés.
Talma már megint nem siet sehová. Ez a Jánnnnónye gyerek tuti 1000-el megy.
Ne okoskodj.
legközelebb kódot is írj hozzá
Mindenki ugyanott nézi a MOTO GP-t? Egy árva helyet sem találok ahol nézhetném... Kikészülök....
Köszi
Vazz...nem értem...eddig én is itt néztem....
akkor Nálad a hiba: itt tökéletesen megy.
Nálam nem megy... Please vki linkeljen egy használható oldalt...
köszi
jaja,az jó lenne

két hete itt néztem, de azóta semmi....

http://www.atdhe.net/
Ha valaki reggel majd tud linket az élő motogp nézéshez légyszives tegye már be ide előre is köszi.
En sem, csak ugy vettem, hogy megint le vagyok oltva, hogy hulyeseget beszelek. Es mivel elkeztem azon morfondirozni, hogy lehet, hogy tenyleg hulyeseget beszelek, elkezdtem keresgelni. Ez jott ki. En is mindegyiket csodalom es mind nagyon tudnak ezek. Es persze a dolesukben nincs jelentos kulonbseg es mindegyik tud driftelgetni stb. Stoner azert nyugoz le nagyon, mert a csusztatasok kozben is szupegyors marad (viszont elesik neha - nem csodalkozom rajta).

Egyebkent kiulos technikaval azonos motorokkal azons sebessegnel a magasabb/nehezebb pilota alatt kevesbbe van dontve a motor, a konnyebb/alacsonyabb pilota alatt jobban. Etekintetben normalis, hogy azonos tempot menve Stoner alatt (mellett ) jobban fekszik a motor, mint Rossi alatt (ha feltetelezzuk, hogy a motorok tobbe-kevesbe azonosnak vehetok mereteket es tomegeket tekintve). Eserint sincs semmi csoda abban, hogy Stoner melyebbe megy 1-2 fokkal, hiszen a dolesmero a motor szoget mutatja, nem pedig a motor-motoros egyuttes tomegkozeppontjanak az elmozdulasat.

Dontes tema is kivesezve.
Lemaradt a fele, nem írom újra.
Lényeg: mindegyik jó. De a Rossi a király!
Mivel mindeggyik profi, nem hiszem ,hogy a dőlésükben nagy külömbség lenne.
Fehér Cápa!
Nem akartam én belebonyolódni!
Szia! Mivel en magam is elbizonytalanodtam abban, hogy jol emlekeztem-e, keresgelni kezdtem. Arra emlekeztem, hogy tobb alkalommal is lattam elkepeszto dolesszoget a pirosruhas kiskocsognel, de ugye az en fejem sem videotar. Nemigen talaltam mast, csak az emlekezetes 2008-as Laguna Secai viadalt, amin emlekem szerint Stoner szegyenbe hozta a fizikat, Rossi pedig Stonert hozta szegyenbe.

Az ominozus video itt lathato, ennek 2 kepkockajat is kivagtam, 1:14-tol kezdodoen. Szemmel lathato a kulonbseg a ketversenyzo kozott, bar nyilvan nem mervado, hiszen eppen egy mentesrol van szo, de mindenkeppen leszogezendo, hogy Stoner nem esett el, az igencsak mely dontes ellenere sem. Nem vagyok tetofedo, de szeritem 60 foknal melyebben van jopar fokkal.

A masik video ez lenne, szinten Laguna Seca de asszem csak edzes. 1:08-nal erdemes figyelni a dolesszogjelzot, kulon kivagtam. Ki mennyit olvas, a rossz minosegu kepkockan, en leginkabb 70-nek latom. Valoszinuleg, a dugohuzo becsapja a giroszkpikus szogmerot, tehat megint nem mervado. Arra mar nem emlekszem, hogy a 69 fokot mikor es hol lattam, lehet, hogy ugyanezt lattam eloben es a akkor a leirt okbol tuloztam es emlekem nem felel meg a valosagnak. Valoszinuleg tevedtem.

Az mindenesetre szamomra ketsegtelen, hogy Stoner dontokejevel nincs problema.

Ez meg egy amolyan elmenyvideo a Philip Islandi kulonszamrol. Korrol korre igy fordultak Rossival. Stoner jobban, Rossi kevesbe farolt, iszonyat jol mentek!

Kepkockak:
Szia SonáJ-1!
Igazad van!
99%-ban elszoktam olvasni minden hozzászólást, kivéve az "ömlengősnek" tűnőket. FehérCápa hozzászólása kicsit hosszúnak tűnt és kihagytam az utolsó 2-3 sort! ...kár volt, mert akkor nem kérdeztem volna szamárságot!
Üdv
Szia Geog72!
Én? ! Fehér Cápa szerint a Stoner. Mert a Gp közvetítéseken Lean angle mutató állítólag ennyit mutatott. Szerintem a 69fok már esés. Előbb olvass, aztán kérdezz.
Szia SonáJ-1!
Miért, ki dönt 69 fokot?
Mond meg!
Üdv
Így nyilatkozik egy sportember:

"Lorenzo százszázalékosan megérdemli a világbajnoki címet, még akkor is, ha az első futamon aratott győzelmem után rosszul szerepeltem, és aztán a negyedik futamon buktam” – mondta az olasz, amikor a spanyol első helyéről kérdezték, majd a Doktor arról beszélt, hogy a hátralévő futamokon is szeretne minél jobban szerepelni.
„Remélem, hogy Ausztráliában is képes leszek száz százalékot nyújtani. Úgy tűnik, hogy a vállam rendbe jött, még hogyha a gyors irányváltoztatásoknál nem is a legjobb” – nyilatkozta Rossi, aki sérülése után Malajziában nyert újra futamot."
Ez még annyi sincs mint amit a Rossi, meg a nyalókás dönt!