Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez azért erős lenne
Lehet, hogy azt kéne mondania, hogy szar vagyok és abba hagyom!?
sajnos meg mutatta hogy kell 3 körrel a vége elött vissza esni a 8. helyre
Igen erre mondja azt az ember amit nem illik ( inkább dobná el vagy ütnék ki alóla a motort mint hogy azt látni ahogy csúszik hátra ha jönnek csatára kerülne sor)
Legalább az utolsó versenyre elgurulhatna a gyógyszere
Nem rossz ez a 8. hely ha felküzdi magát a végéről mint szokta.
De most "leküzdötte magát a pole-ból.
Valami nem kerek.
nem tudom mi lesz Talmával ezek a négyüteműek nem fekszenek neki.
A Török megmutatta hogy milyen szintű a moto2.
Én csak Livetiming-on tudtam nézni. Majd nézzétek meg az időket, hihetetlenül hullámzó a teljesítménye! Ez az amit nem értek főleg, hogy ez majdnem minden versenyéről elmondható!
Továbbra is azt mondom, hogy nincs már az a keménység meg Talmában ami a 125-ben megvolt és ide is nagyon kellene! Nem kockáztat még így sem, hogy nincs szerződés jövőre! Mondom ezt úgy, hogy a versenyt nem láttam, csak az időket!
Persze szép eredmény 10-ben lenni ebben a mezőnyben nem vitás! Csak egyrészt ott van Iannone példája, másrészt tudjuk jól, hogy Ő ennél sokkal többre képes!
Szomorú...
de szép is lett volna ha fejőn a 3 helyre bíztam benne
a táv felénél már lehetett látni, hogy féktávon ment mindenfele a motor, csak kanyarodni nem akart

én csak aztat nem értem, hogy jannone hogy a rákba gyorsul annyit mint amennyit talma veszít körönként?
Jövőre Alpok-Adria
Talma 8.
mi a fene van ezzel a Talma gyerekkel? - - -
Na mi van, meghallotta?! GYERÜNK GABI!
Talmát sajna lenyomták.
Vagy nem (Jani)...
Janika nyerni fog úgy tűnik.
Talma meg a 18 körben megy 46,7-et eddig meg 48 körül. Faszomat csinál a pályán?!?! Gyerekek, oda a tökösség, ez már régóta látszik!
Imádom Talmát, végig követtem az egész pályafutását, de egy ideje már csak megélhetési motorosként lehet számon tartani...
Guma.Kár.
Na,a végén még verseny is lesz?
Húzzad Talma!
Iannone elszállt.
hol lehet nézni a moto gp?
Nekem is nagyon kesze-kusza ez a Moto2,lutri kategoria.
Iannone jól feljött
Iannone meg nitróval megy vazze?