Igen erre mondja azt az ember amit nem illik ( inkább dobná el vagy ütnék ki alóla a motort mint hogy azt látni ahogy csúszik hátra ha jönnek csatára kerülne sor)
Legalább az utolsó versenyre elgurulhatna a gyógyszere
Én csak Livetiming-on tudtam nézni. Majd nézzétek meg az időket, hihetetlenül hullámzó a teljesítménye! Ez az amit nem értek főleg, hogy ez majdnem minden versenyéről elmondható!
Továbbra is azt mondom, hogy nincs már az a keménység meg Talmában ami a 125-ben megvolt és ide is nagyon kellene! Nem kockáztat még így sem, hogy nincs szerződés jövőre! Mondom ezt úgy, hogy a versenyt nem láttam, csak az időket!
Persze szép eredmény 10-ben lenni ebben a mezőnyben nem vitás! Csak egyrészt ott van Iannone példája, másrészt tudjuk jól, hogy Ő ennél sokkal többre képes!
Szomorú...
Janika nyerni fog úgy tűnik.
Talma meg a 18 körben megy 46,7-et eddig meg 48 körül. Faszomat csinál a pályán?!?! Gyerekek, oda a tökösség, ez már régóta látszik!
Imádom Talmát, végig követtem az egész pályafutását, de egy ideje már csak megélhetési motorosként lehet számon tartani...
Legalább az utolsó versenyre elgurulhatna a gyógyszere
De most "leküzdötte magát a pole-ból.
Valami nem kerek.
A Török megmutatta hogy milyen szintű a moto2.
Továbbra is azt mondom, hogy nincs már az a keménység meg Talmában ami a 125-ben megvolt és ide is nagyon kellene! Nem kockáztat még így sem, hogy nincs szerződés jövőre! Mondom ezt úgy, hogy a versenyt nem láttam, csak az időket!
Persze szép eredmény 10-ben lenni ebben a mezőnyben nem vitás! Csak egyrészt ott van Iannone példája, másrészt tudjuk jól, hogy Ő ennél sokkal többre képes!
Szomorú...
én csak aztat nem értem, hogy jannone hogy a rákba gyorsul annyit mint amennyit talma veszít körönként?
Talma meg a 18 körben megy 46,7-et eddig meg 48 körül. Faszomat csinál a pályán?!?! Gyerekek, oda a tökösség, ez már régóta látszik!
Imádom Talmát, végig követtem az egész pályafutását, de egy ideje már csak megélhetési motorosként lehet számon tartani...
Húzzad Talma!