Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lattuk. Eszre sem vette, hogy ott van. Bennek nem tetszett, de nem lattam benne szandekossagot. Ha valaki megnezte az interjut a verseny utan...hat, nem nagyon volt maganal JLo, es pufoltek, rangattak joparan. Nagyfiuk, jovore szomszedok, majd elrendezik egymas kozott.
Láttátok hogy lorenzó nem fogott kezett
Spiessel?
ezt arra irtam mert múlthéten rossit fikázták itt hogy leakarta lökni a pályáról a nyalókást.
a világbajnokságához grat. szerencséje volt mert elesett rossi.
ezekből az egy világbajnokokból van már egy pár de csak azért mert vale néha hibázik, majd meglátjuk mithoz a jövő.
góóóóó vale.
Canga: Ja, veletlenul... egesz evben ket 4. hely volt a legrosszabb helyezese...es minden egyeb futamon dobogon allt. Aki tavaly megverte Valet a Mugellon... (vissza is kapta otthon! )
Ja, hogy Rossi serult volt? Minek esett el? Lorenzo sem siratta magat, amikor toloszekbol ult motorra...szeretni nem kotelezo. Bunkonak lenni sem.
Gratulalni illik.
Hogy mennyire nem számítottak arra, hogy Vale nyer? Hát ennyire...
.
Hát igen...sokan elfelejtik, hogy világbajnokság nem egy-pár futamról szól és párharcról szól, hanem az egész éves teljesítményről.
Ami a motorokat illeti, igaz...az alap koncepció a Rossinak érdeme, de Lorenzo és Rossi teljesen más utakat jártak, mivel mások az igényeik (vezetési stílus stb.)
Lori-Lori,harmadik hellyel is beérte,és így lett világbajnok? Puding ő még a világbajnoki címhez. A Doktor még így,hogy fáj a válla,még így is elkente a száját a nyalókafejűnek! GO VALE,GO!
Gratulálok Lorenzonak! Az egész szezonban nyújtott, szinte hibátlan versenyzéséhez.

Game Over:))
lori... egy rohadt fényképre nem bírt ottmaradni a többiekkel? tényleg ő a leggyorsabb. a leggyorsabban ellenszenvessé váló versenyzője a sorozatnak.
Mindegy,ő ilyen tapló.Élvezze ki mert jövőre...
Lorenzó egy arrogáns kis buzi akárhányszor Rossi gratulálni akart nem tudott örülni a kis majomfej
Jövőre remélem nem lesz ajándék VB cím senkinek.
JLo-nak még egy rohadt ünneplés se jön össze
A végén szépen feltekerte a hátsó kerék a spanyol zászlót!
Vale a király,oszt jónapot
most úgy alázta meg a véletlen világbajnokot hogy hozzá sem ért.
goóóó vale!
Rossi nagyon odatette magát első kanyar 11 és megnyerte a futamot
Mióta megkapta Dovi Perdózsi technikáját kissé felgyorsult.Nem?
elvileg ez megint működik:
link
Sziasztok

Valaki nem tudna egy másik linket dobni GP-ről ?

Nekem ezt játsza le gép sajnos

Előre is kösz!
Lehet ez már tulzás,naszóval angolnyelvű linket ismertek?Az olaszt spanyolt nem vágom mint nyelv mindamellett hogy elképeszően beleélik magukat a speeker-ek dobnék némi részinfót ha fordíthatnék az angol speeker-ektől .Köszke fanok!
Sajnos nem tudni előre hogy melyik steam-en lesz az adás, csak azt hogy hol érdemes keresgélni.
Üdv! Vasárnap reggeli futamot hol tudom majd nézni a neten? Ez a LiveTV közvetíti majd? Előre is köszi!