Lattuk. Eszre sem vette, hogy ott van. Bennek nem tetszett, de nem lattam benne szandekossagot. Ha valaki megnezte az interjut a verseny utan...hat, nem nagyon volt maganal JLo, es pufoltek, rangattak joparan. Nagyfiuk, jovore szomszedok, majd elrendezik egymas kozott.
ezt arra irtam mert múlthéten rossit fikázták itt hogy leakarta lökni a pályáról a nyalókást.
a világbajnokságához grat. szerencséje volt mert elesett rossi.
ezekből az egy világbajnokokból van már egy pár de csak azért mert vale néha hibázik, majd meglátjuk mithoz a jövő.
góóóóó vale.
Canga: Ja, veletlenul... egesz evben ket 4. hely volt a legrosszabb helyezese...es minden egyeb futamon dobogon allt. Aki tavaly megverte Valet a Mugellon... (vissza is kapta otthon! )
Ja, hogy Rossi serult volt? Minek esett el? Lorenzo sem siratta magat, amikor toloszekbol ult motorra...szeretni nem kotelezo. Bunkonak lenni sem.
Gratulalni illik.
Hát igen...sokan elfelejtik, hogy világbajnokság nem egy-pár futamról szól és párharcról szól, hanem az egész éves teljesítményről.
Ami a motorokat illeti, igaz...az alap koncepció a Rossinak érdeme, de Lorenzo és Rossi teljesen más utakat jártak, mivel mások az igényeik (vezetési stílus stb.)
Lori-Lori,harmadik hellyel is beérte,és így lett világbajnok? Puding ő még a világbajnoki címhez. A Doktor még így,hogy fáj a válla,még így is elkente a száját a nyalókafejűnek! GO VALE,GO!
Lehet ez már tulzás,naszóval angolnyelvű linket ismertek?Az olaszt spanyolt nem vágom mint nyelv mindamellett hogy elképeszően beleélik magukat a speeker-ek dobnék némi részinfót ha fordíthatnék az angol speeker-ektől .Köszke fanok!
Spiessel?
a világbajnokságához grat. szerencséje volt mert elesett rossi.
ezekből az egy világbajnokokból van már egy pár de csak azért mert vale néha hibázik, majd meglátjuk mithoz a jövő.
góóóóó vale.
Ja, hogy Rossi serult volt? Minek esett el? Lorenzo sem siratta magat, amikor toloszekbol ult motorra...szeretni nem kotelezo. Bunkonak lenni sem.
Gratulalni illik.
.
Ami a motorokat illeti, igaz...az alap koncepció a Rossinak érdeme, de Lorenzo és Rossi teljesen más utakat jártak, mivel mások az igényeik (vezetési stílus stb.)
Game Over:))
goóóó vale!
link
Valaki nem tudna egy másik linket dobni GP-ről ?
Nekem ezt játsza le gép sajnos
Előre is kösz!