Hű köszike,ez olyan mint a medal of honorban,hol van a mesterlövész.Azt már meg sem kérdezem hogy karikáztad be,és tetted fel nem akarnék számítógépes tanfolyamot,és nagyon zsiráf vagy kösssz!
Nem ketlem ezt sem, bevallom a stuntolast nem tartom sokra, ezert nem figyelem. Probaltam kidomboritani, hogy Chris mas okbol kedvenc. Elhiszem, hogy volt reszrehajlas pontozaskor.
A stunt világbajnoki címei nem tűntek mind tisztának pontozás szempontjából ezt a versenyzők is felemlegették köztük Ribeiro is egyszer azt nyilatkozta azt érti, hogy őt megelőzi de hogy mókust vagy szemöldököt hogyan azt nem nem emlékszem már pontosan melyikőjük volt ott közöttük. Mindennek ellenére ügyesnek tartom és nagyon látszik rajta a triálos múltja.
Elhiszem, de nem ismerem a munkassagat. Utana fogok jarni. Christian Pfeiffer nagyon sok fronton bizonyitott mar es egeszen fiatal kora ota toppon van. Engem tobbszor lenyugozott mar.
Nem tudom jól leírni de Fariast te láttad élőben 40 évesen úgy kezelte azt a motort mint most senki a Fighterek közül nem volt bevadulós de egy számára idegen motorral is megcsinált szinte bármit és úgy nézett ki kívülről, hogy szinte elhitte az ember ezt ő saját maga is megtudná csinálni.
Christian Pfeiffer amellett hogy 4-szeres stunt vilagbajnok es 4-szeres europabajnok, megnyerte 4-szer az Erzberg Rodeot, trial es enduro vilagkupa gyoztes, valamint nemet trialbajnok. A trial sport eddigi egyik legnagyobb dobasat is o csinalta 1994-ben, azon a sziklafalon. Stuntoskent is maskepp tekintek ra, mint nehany vetelytarsara, mert nala nem agyongyakorolt mutatvanynak tunik minden, hanem ugy hasznalja a motort, mintha a sajat vegtagja lenne. En ugyanezt csak Herceg Balazsnal latom a magyarok kozul, ezert szamomra O a legjobb magyar streetfighter. Stoner szerepelt a listan. O tud olyat, amit masok nemigen.
Christian Pfeiffernél azért szerintem látványosabban vagy jobban motorozik Angyal Zoli, Végh Tamás vagy Herceg Balázs ha a streetfightereket nézzük feltéve ha te őrá gondoltál és Stoner is nagy keresztbemenő és ahoz képest, hogy mennyit csúszkál még gyors is.
szerintem.
Köszike Emre,íígen erre,de hogy csinálod?Ha fájl kiválasztását nyomom,a gépemet nyitja meg,ha meg simán bemásolom,nem lesz link belőle.Lehet mindenki rajtam röhög,"ezt a bénát"de felvállalom!Ha azt kérdeznéd hogy hozz ki kilótizet egy ötvenes aerox-bol,vagy kilóharmincat egy hetvenesből,megmondom!Vagy a doki és bárki más kimagasló versenyző rekordjait,de egyenlőre ez a nehezebb Már mondták,"maradj a kaptafánál"ciao
Vannak nagyon jo versenyzok es vannak igazi allatok - a ket halmaznak van kozos metszete is termeszetesen. Az igaz allatok nevsora nalam:
Kenny Roberts (snr.), Garry McCoy, Jamie Hacking, Christian Pfeiffer, Norifumi Abe (+), Jeremy McGrath, Travis Pastrana, Richard Sainct (+), Ricky Carmichael, Troy Bayliss, Casey Stoner, Michael Doohan, Kevin Schwantz.
Jellemzoen amerikai/ausztral fenegyerekek. Nekem nem tetszik a mernokmotorozas (vagyis olasz, spanyol iskola).
Csakhogy nehogy kifoggyunk ily hamar a témából http://gpmotogp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=663:val
entino-rossi-a-skalpom-nem-adom&catid=4:motogp&Itemid=14
1. Nem, Roluk nem tudom elkepzelni.
2. Valoban az.
3. Az egyetlen tetje volt a dolognak, hogy elesik (akarmelyikuk) es megserul. Egyikuk reszerol sem kivanatos manoverek ezek a csapat szamara, ebben az egvilagon semmi nevetsegeset nem latok. Nyilvan a mar majdnem vilagbajnok Lorenzot vedik a tavozo Rossival szemben. Ebben sem.
Ertem a sajto allaspontjat (indokait) de rendszerint nem szoktam egyeterteni a sajtoval, most sem. Nyilvan Rossi jar jobban, presztizs es minden mas szempontjabol is. Na majd jovore meglassuk. Megint lesz sok kicsihuszar a doktor ellen.
1, Tényleg röhejes. Mármint röhejes, hogy JLo a csapat szoknyája mögül osztja rossit, ahelyett, hogy odaállt volna elé... egy Biaggiról , vagy Baylissről el tudnád képzelni, hogy a csapat PR-eseivel üzenget balhé esetén?
2, röhejes, hogy a csapat, mely kihátrált rossi mögül, és gyengébb technikával indítja el egy versenyen mint JLo-t, panaszkodik, amikor az olasz a gyengébb motorral is lenyomja a sztárjukat.
3, ha valaki itt tét nélküli, az Lorenzo. ha most abbahagyja a versenyzést, és elmegy nyékládházára kőművesnek, ő már akkor is világbajnok 2010-ben - max. egy futammal előbb/később mint tervezte, tökmindegy.
nem véletlen, hogy a motoros sajtó is inkább lorenzot gyepálja, pedig az alap hiba rossi lökdösődése volt, mégis, ő fog jobban kijönni ebből a sztoriból.
Itt az ujabb (rohejes) Rossi-Lorenzo cikk. A cikkiro szerint a Yamaha nevetsegesen viselkedett, lorenzonak orvoshoz kell fordilnia, stb. Ugyanezek a cikkezok korabban istenitettek a Yamahat Rossival egyetemben.
Abban mi a nevetseges, hogy a csapatvezetes elvarja a versenyzotol, hogy "he paraszt ne lokdosd mar ki a 3. helyert vivott csataban, a vilagbajnoki varomanyost, amikor Toled ugyis gyenge a 3. hely es egyebkent sem mesz vele semmire"? Mar elmondtam, mit gondolok Rossi lokdosodeserol, amellett, hogy altalaban nagyon tetszik a harcmodora. De hogy a csapatvezetes miert nevetseges akkor, ha elmondjak a jogos elvarast (ami valszeg szerzodesben is foglalt) azt nem ertem.
steam chanel (live tv.ru/eng)