Mivel írtam, hogy akiket érdekel a felvett verseny annak privibe elküldöm a linkeket (mivel nem tudom, hogy ide a fórumra ki lehet-e tenni?) így az én adatlapomon levő mail címre küldjétek el a saját mail címeteket. (már akit érdekel) Vagy a saját adatlapotokon töltsétek ki a megfelelő sorokat.
Nem bántásképpen, de ha pár hozzászólást visszaolvasol, akkor kiderül, hogy a neten is lehet nézni a digisport oldalán, igaz nem mindenféle böngészővel, de firefoxxal biztosan működik, gondolom IE-el is.
A meccsek biztosan meglesznek!Főleg,hogy 41-en vannak,bár nem lesz mind az elejében!
Na nekem alvás van,ma még WSBK is lesz meg Superstock1000...........joccakát!
Nekem is, de sajna nem rajtunk múlott. Ha már négyütem akkor én 2 henger és max 500 ccm-et csináltam volna 100 kg körüli tömeggel.
Attól függetlenül, a SSP-ból kiindulva talán nem lesznek rossz(abb) meccsek.
Én azt mondom,hogy év végére beérnek ezek a "CBR"-ek,de nekem akkor is hiányoznak a 2T speciál V2-esek.....ez van....nálam ez érzelmi alapon működik.V2 rulez!
Szerintem az előzményeit tekintve a kategóriában tök jó az eredménye, nem méltatásként írtam. Csak azért mert előtte hasonlítgatták az eredményeket a 2 üteműekével.
Jó volt a verseny!