a "lenyomja" szót nem tudom értelmezni, főleg az idei szezonban nem. ennyi erővel tegnap pedrosat is lenyomta Lorenzo... (sőt: ha a tegnapi eseményeket nézzük, akkor pont fordítva történt )
eddig Stoneren kívül nem igazán sikerült "lenyomnia" senkinek Rossit, bármennyire is fájdalmas ez a Vale-t rühellőknek.
A ralicrossban is van lokdosodes a palyan. Utana meg van bunyo a padockban... Az aztan marha sportszeru! A kemenyseg es a sportszeruseg nem ugyanaz, de idegi alapon kotodnek egymashoz.
Tovabbra is tartom, hogy Rossi mindig is vette a batorsagot egy kis szemetkedeshez es mindig is bejott neki, mert nagyon jo motoros. A MotoGP meg lassan olyan streril mint az F1. Lorenzo meg a 3. kiscsicska aki vegul lenyomja a doktor urat, ez a helyzet.
Ha ez a lökdösődés szabálytalan és veszélyes, akkor tessék elmenni F1-be, ott ha pukizni mersz futam közben, mehetsz áthajtásos büntetésre...
Ha Lorenzo itt összeszarta magát, akkor nem tudom, hogy mit kezdene egy Moto2, vagy pláne egy SSP600 világbajnoki futamon a múltheti szupersport versenyen minden második körben volt egy-egy ilyen előzés.
Szerintem Rossi mindig is igy motorozott. Gyoztes tipus, nem kepes elviselni a vereseget. Sosem volt fair versenyzo, mindig is kepes volt elmenni a "kicsit meglokom" megoldasig. Gibernau, Biaggi, Stoner es Lorenzo is tudnanak errol meselni. Minden nagy versenyzo ilyen. Michael Schumacher vagy Carlos Sainz (csak a hasamra utve eszembe jutott ketto) is ugyanilyenek etekintetben. A "gyozni mindenaron" elv vezerli oket es ez neha ide vezet.
Viszont ha sorolni kene azokat a fiatalokat a MotoGP-ben, akiknek igenis helyen a tokuk, akkor Lorenzot elsok kozott vennem a listara. Lorenzo es Stoner ellen legalabb kellett hogy lokdosodjon Rossi, amikor megverte oket. Pedrosa, Hayden vagy eppen Capirossi ellen ez felelselges lett volna barmikor. Ok nagyon konnyen adtak a boruket nyalokaember vagy kengurukolyokhoz kepest. Szerintem a fennt emlitett urak kifogasait eleg nagy mereszseg egyszeru nyavogasnak titulalni - plane hogy ugy fest mindketten azon szukos versenyzok taboraba tartoznak, akik megvertek N-szer legyoztek mar Rossit es VB cimtol is megfosztottak mar (ill. rovidesen meg fogja Lorenzo).
érdekes lesz a jövő év eleje: nyalóka + rossi harca, stoner a hondánál pedjózsival, és persze spies... sőt: egy-egy esős futamra én odatenném crutchlow-t is közéjük.
végre - talán - nem fogunk aludni a futamokon
Jó versenyző nyalóka,ezt senki nem vitathatja.Mint ember nekem nem szimpi és nem is elég alázatos a sporttal szemben sokak szerint.
De beleült a készbe és szerencséje is volt(Pedrosa és Rossi törései).Majd kiderül mire megy,ha Rossi és Burgess nem fejleszti a vasat,egészséges lesz a mezőny eleje és jön még Spies is...
Rossinak ez csak jót tesz gondoljunk csak vissza a sepregetésre Gibernauval erőt gyűjt belőle a nyalókás meg marad a régi pedrózsis stílusú ha nem lenne ekkora az arca szerethető lenne mert tudása az van csak nehogy megtörjön lelkileg mint Gibernau. Bár szerintem nála erősebb.
Jozy, azt Te se gondoltad komolyan, hogy Pedro behuzza az idei VB-t, ugye?
Nyalokat lehet pont ugy utalni, mint Rossit, vagy Biaggit, Setet, stb. de el nem ismerni...hmm...leginkabb vaksagra vall.
Hogy ennyire hisztis Lorenzo...haaat...nem ment balhezni oda Rossihoz, hanem megkerdezte a csapatfonoket, hogy szerintuk - marmint azok szerint, akik a fizetest adjak a ket pilotanak - ez igy csapaton belul rendben van-e? Vegul is a csapat VB cim is fontos a gyarnak...
JLo-nak (tetszik az uj "nev") iden ket 4. hely a legrosszabb helyezese, es minden mas futamon dobogos volt, es a ket legrosszabb rajthelye 3. volt...szoval MINDIG elso soros volt. Dobjatok le a szemellenzot nyugodtan...
Köszi szépen srácok a linkeket ezt tényleg egyszerű volt használni!Érdekes,és talán nem csoda,ez a futam nem a győztesről szólt.A Doctor gladiátorként küzdött,és biztosan jót tett az ömbizalmának hogy a legfőbb riválisát győzhette le!Elképesztően jó volt látni,hogy a doki élvezetből versenyez,jorge pedig dühből.Keserű édes pirula lessz ilymódon világbajnoknak lenni,amiről Ő is elmondta,"Ez így már nem ugyanolyan"Sziasztok.....
Végre megint elkenték Lorenzó száját,szépen csinálta Rossi, Danit sajnálom,szerintem meglett volna a vb elsőség az év végére! Stoner is bebizonyította hogy profi, és nem adta még fel,csak azért mert jövőre a hondánál lesz, minthogy sokan azt állítják!
Szia srácok!Elősször írok ide,eddig a szerelős topikban próbáltam érvényesülni,és most bereccsentem,sokan szidtuk már a digit,ejj talán a Dornát is szidhatnánk ezért a döntésért,akárhogyis nagyon szeretném nézni a gp-t holnap reggel,akár live stream-en,vagy bárhogy,kafa lenne valami egyszerű,a motorokhoz értek a net kicsit rázós és odahálálnám néhány jótanáccsal az ötleteket!Rossi lehet tényleg visszatért?Dovit viszont sajnálom!Köszi fanok,jóóó szurkolást,betonozást,ciao...
Nem áll rajthoz a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Japán Nagydíján a spanyol Dani Pedrosa, aki a pénteki szabadedzésen bukott, és három helyen eltörte a bal kulcscsontját.
Itt is megtalálhatóak a versenyek: http://autosport.sportboard.ne...
Egy gyors reg. és nemcsak a MotoGP, hanem a Superbike és sok autóverseny is nézhető, letölthető!
Annak a 3 "kiscsicskának" összesen nincs annyi VB címe mint Rossinak.
Ez a helyzet