Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.
1 6 Alex DEBON SPA Aeroport de Castello - Ajo FTR 246.4 1'44.419
2 2 Gabor TALMACSI HUN Fimmco Speed Up Speed Up 243.9 1'44.880 0.461 / 0.461
3 9 Kenny NOYES USA Jack & Jones by A.Banderas Promoharris 243.6 1'44.920 0.501 / 0.040
Szia!En is nagyon szivesen megneznem a versenyeket,ha megtenned hogy elkuldod!Ezt nevezem igazi motoros egyuterzesnek! Sajna csak nemetul ment,nem volt bizsu!
Valoban erdekes,es nem eggyertelmu a szabajzat,En egyszeruen kiprobaltam, kattintottam a megveszem gombra,de nem kert bankkartyat ment a musor.Azt sejtem,ha elfogynak a jegyek tan utana fizetos Mindenesetre annak orulok,hogy a regisztralasi mizerianak vege,akik kulfoldon elnek,azoktol lattam leginkabb ezt a problemat,ugyhogy az elso futamokat a dsf-en kinlodtam vegig nemetul....hu bakker..Na szoval csak kattints riziko nincs,
Mas:Nagyon durva,En is olvastam almarad a Japan nagydij,de meg mindig nem annyira gaz minthogy csak akkor nezhetsz GP-t ha van digi tv-d,vagy geped!Sajnos nem telik mindenkinek szamitogepre,es ez egyatalan nem szegyen,inkabb a szolgaltatokra nezve az! Nekem mar a futamok elott izzad a tenyerem,ugylehet elmennek akar internetcafe-ba is dehat attol az meg nem megoldas!Remelem segitettem ciao..
kérdésem: a digisport oldalán ez olvasható az általános szerződésben: "Használatával elérhetővé válik a DIGISport csatornán futó meccs megtekintése, melyet a Regisztrált Tag a regisztrációt követően – bankkártyás fizetési móddal - online érhető el.
akkor most ezek szerint nem is ingyenesen nézhető? mert sok helyen azt írják hogy ingyenes.
Rossi go Ducati
Spies go Yamaha
Pedrosa go home