Spies valoban kiveteles kepessegu motoros es nagyon drukkolok is neki, hogy be tudjon ekelodni melto helyere: a negy ufonauta urhajojaba. Az elmult evtizedek legnagyobb motorosai szerintem: ausztralok es amerikaiak es egy kakukktojas: Valentino Rossi.
Spiessel ujra eljon az amcsik ideje. Az meg, hogy Rossit mikor lehet legyozni, kerdeses. Kicsit ugy fest, mogotte masodiknak lenni azonos a gyozelemmel.
Rossi nagyon meggyozo. Ezen a palyan Stoner agyon szokta verni a mezonyt. Felek attol (Stoner-nek drukkolok), hogy a duksik atepitese Big-Bang-ra vegzetes hiba volt. Megint valami baromsagot osszehordtak a kezelhetosegrol, meg a tapadasrol es Big-Bangra valtottak. A Big-Bang gyengebb, mint a sima blokk. Stoner tudott menni az allat-eros motorral, miert vettek el tole az erot? O volt az a tokos gyerek, aki be tudta bizonyitani, hogy idegbeteg motorral, erobol is le lehet motorozni a vilagot, ha helyen az agyad. Erre kapott egy sokkal gyengebb masinat. Hianyzott neki, mint leggombarusnak a nyilzapor...
Az utolsó tavalyi MotoGP verseny után finoman megjegyeztem a cimboráimnak, hogy 1-2 év múlva már új bajnokot avathat a YAMAHA a GP-ben. Na persze röhögés jött válasznak és mondták hogy Ben Spies is beolvad majd a mezőny közepébe vagy végébe.
Az alábbi adatok szerintem magukért beszélnek:
1. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1:55.402 (64 kör)
2. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1: 55.717 (48 kör)
3. Ben Spies USA Monster Yamaha Tech 3 1: 55.954 (44 kör)
20 körrel kevesebb elég volt a texasi "újoncnak", hogy a sokszoros bajnokot alig fél másodpercre megközelítse.
Szerintem több mint biztató!
Jó év lesz az idei, mindenkinek jó szurkolást hozzá!
Ez jó! Nekünk is mikor kölök korunkba étsapám épitette a nyaralót kisapostagnál, a domboldalba alap ásáskor egy rakat régiség került elő! Csak mivel étsapám volt a vezető, igy a mükincsek átadva átlettek, de senki nem tudott rola hogy honnan valók, mert várhattunk volna vagy 5 évet mire ujra épitkezni lehet. Aztán még évekig tele volt a pince ősi HUN vezérek lábszárcsontjával, meg ilyen cserép maradványokkal! Csak nehogy sávoly helyén találják meg antarktisz városát (és kiderül nem is a viz nyelte el) mert akkor itt a büdös életbe nem lesz pálya! Hacsak nekm a feltárt város turisztikájábol befojt dellából!
Én Rossira fogadnék bár sok tehetség lesz most a gpben jógépekkel
de ő az aki fejben nagyon ott tud lenni és itt az nyer szerintem aki kevesebbet hibázik.
Spiessel ujra eljon az amcsik ideje. Az meg, hogy Rossit mikor lehet legyozni, kerdeses. Kicsit ugy fest, mogotte masodiknak lenni azonos a gyozelemmel.
Pedig Ő is ott lesz a top 3-ban idén vagy legkésőbb jövőre.
Én speciel Ben Spies-nek és Rossi-nak drukkolok már egy ideje, motorok terén pedig a Kawa és a Honda a kedvenc.
Az utolsó tavalyi MotoGP verseny után finoman megjegyeztem a cimboráimnak, hogy 1-2 év múlva már új bajnokot avathat a YAMAHA a GP-ben. Na persze röhögés jött válasznak és mondták hogy Ben Spies is beolvad majd a mezőny közepébe vagy végébe.
Az alábbi adatok szerintem magukért beszélnek:
1. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1:55.402 (64 kör)
2. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1: 55.717 (48 kör)
3. Ben Spies USA Monster Yamaha Tech 3 1: 55.954 (44 kör)
20 körrel kevesebb elég volt a texasi "újoncnak", hogy a sokszoros bajnokot alig fél másodpercre megközelítse.
Szerintem több mint biztató!
Jó év lesz az idei, mindenkinek jó szurkolást hozzá!
hátha vki most válaszol!
Ez jó! Nekünk is mikor kölök korunkba étsapám épitette a nyaralót kisapostagnál, a domboldalba alap ásáskor egy rakat régiség került elő! Csak mivel étsapám volt a vezető, igy a mükincsek átadva átlettek, de senki nem tudott rola hogy honnan valók, mert várhattunk volna vagy 5 évet mire ujra épitkezni lehet. Aztán még évekig tele volt a pince ősi HUN vezérek lábszárcsontjával, meg ilyen cserép maradványokkal! Csak nehogy sávoly helyén találják meg antarktisz városát (és kiderül nem is a viz nyelte el) mert akkor itt a büdös életbe nem lesz pálya! Hacsak nekm a feltárt város turisztikájábol befojt dellából!
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=2913
de ő az aki fejben nagyon ott tud lenni és itt az nyer szerintem aki kevesebbet hibázik.