Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt az egyet nem ertem, hogy miert a 4 hengeresnek van megengedve a legagyobb fordulat? Ez igy egy burkolt eroszak: kenyszeruen minden motor 4 hengeres lesz, mert kevesebb hengerrel lehetetlen versenykepes blokkot csinalni, ha nem engedik meg legalabb ugyanazt, vagy magasabb fordulatot!
thx mostmár okosabb lettem!
Egyszerre indulnak 250 es Apriliák (állítólag) és a négyütemű Honda blokkos vasak. Legalább is 2010 -re ez a terv. Plusz jön az ezres 'lowbudget' bajnokság a GP-n, szóval előfordulhat, hogy öt kategória lesz...

Már csak azt kéne tudni, hogy ezen a sok-sok SPÓROLÁSON ki keresi gennyesre magát
Egy kis olvasni való.
http://www.onroad.hu/motor/hirek/1429/
kicsit talán le vok maradva, pls világositsatok fel... ez a Moto2 dolog ez ugyi a mostani 250es helyett lesz egy uj kategoria 600 4ütem? namost maradnak a mostani 250es versenyzők, és mennek még melléjük a király katot otthagyó pilóták vagymi? Hányan lesznek akkor? Vagy marad a 250 és akor 4 kategoria lesz? hogyisvanez?
Micsoda egy patkány média a miénk. A külföld tényként közli a hírt, nálunk meg hozzáfűzik az "okos és sokat tapasztalt" újságírónak csúfolt élőlények a f@sz véleményüket.
Talmát kirúgták: http://href.hu/x/ady5
Sziasztok!
Tud valaki olyan netes oldalt,ahol utólagosan meg tudnám nézni az Ausztrál futamot?Köszi!
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=2333
Köszi köszi hogy szólsz. Hát már elrakom a vasat de érdemes lenne bespájzolni vele tavaszig ? Mert akkor kéne olajszűrő, levegősz. meg olaj.
már majdnem bevetem mire leesett ,hogy haverok vagytok
Akkor holnap majd folyt köv.
humorista....nyisd a kaput megyek!közben felveszem a szauna övet h addigra 75kilo legyek!
na menek mer dolog van tul izmos!
Nem mi? Ismerem én jól ezt a tahót. Mindig nézi a seggem a ringen. Ha rajta ülök még akkor is.
hogy ti micsoda haverok lesztek
Mondjuk tényleg fenomén vagy. Senki nem tud mélytorkosan úgy szopni mint te. Jövőre megtanítom neked a kényszerfranciát is te tahófalvi. Jól jön az majd a ligetben.
Hmmmmmmmmmmm az én anyámat!?!? Mi vagy te láma? Köpkögggggyé otthon te cigó. Ott persze nem ilyen nagy a pofád. Pont úgy fogod be mint én. Kussoljál mert olyant bebaszok neked, hogy besz-behu.
pár hónap mulva maj térdelsz te!pjedi tudod csak vicceltem....komolyan vetted ne má?!taníts kérlek hogy mehetnék én is 00 alá mint te te fenomén!?
Misu nagyon jó barátom volt. Voltak apró nézeteltéréseink, de alapjában véve, nagyon szerettem. Mai napig hiányzik. Ahányszor elmegyek a baleset felé, mindig megállok egy két percre.
Szereted ha nyalnak mi te pökhendi fasz? Térdelni fogsz.
Inkább:
a kurvaanyádnak nyitogasd a kapudat te buzi! megborítalak oszt megzavarodsz! köpöm le a fekete vagy a faszom tugggggya mán milyen szarod
No fear!
Nem nagy az csak büdös. (elöttem mindig térdel és úgy nem láccccik annyira nagynak)
Kettőt rávernék aztán tente.
Ott törlek ketté ahol a legvastagabb vagy. Gyere ki te is a ringre oszt ott ugassá. Persze ha mered te szájhős. Vagy gyere ide most! Kinyitom a kaput te mesüge.
most látom a képeiden te jóban voltál Misuval és fehérvári vagy és mégsem ismerlek?
kicsi a világ...
Ja, hogy ti így ennyire nemannyira 1mást,akkor oldjátok meg, ebbe nem nyulnék bele!