Azt az egyet nem ertem, hogy miert a 4 hengeresnek van megengedve a legagyobb fordulat? Ez igy egy burkolt eroszak: kenyszeruen minden motor 4 hengeres lesz, mert kevesebb hengerrel lehetetlen versenykepes blokkot csinalni, ha nem engedik meg legalabb ugyanazt, vagy magasabb fordulatot!
Egyszerre indulnak 250 es Apriliák (állítólag) és a négyütemű Honda blokkos vasak. Legalább is 2010 -re ez a terv. Plusz jön az ezres 'lowbudget' bajnokság a GP-n, szóval előfordulhat, hogy öt kategória lesz...
Már csak azt kéne tudni, hogy ezen a sok-sok SPÓROLÁSON ki keresi gennyesre magát
kicsit talán le vok maradva, pls világositsatok fel... ez a Moto2 dolog ez ugyi a mostani 250es helyett lesz egy uj kategoria 600 4ütem? namost maradnak a mostani 250es versenyzők, és mennek még melléjük a király katot otthagyó pilóták vagymi? Hányan lesznek akkor? Vagy marad a 250 és akor 4 kategoria lesz? hogyisvanez?
Micsoda egy patkány média a miénk. A külföld tényként közli a hírt, nálunk meg hozzáfűzik az "okos és sokat tapasztalt" újságírónak csúfolt élőlények a f@sz véleményüket.
Mondjuk tényleg fenomén vagy. Senki nem tud mélytorkosan úgy szopni mint te. Jövőre megtanítom neked a kényszerfranciát is te tahófalvi. Jól jön az majd a ligetben.
Hmmmmmmmmmmm az én anyámat!?!? Mi vagy te láma? Köpkögggggyé otthon te cigó. Ott persze nem ilyen nagy a pofád. Pont úgy fogod be mint én. Kussoljál mert olyant bebaszok neked, hogy besz-behu.
Misu nagyon jó barátom volt. Voltak apró nézeteltéréseink, de alapjában véve, nagyon szerettem. Mai napig hiányzik. Ahányszor elmegyek a baleset felé, mindig megállok egy két percre.
Ott törlek ketté ahol a legvastagabb vagy. Gyere ki te is a ringre oszt ott ugassá. Persze ha mered te szájhős. Vagy gyere ide most! Kinyitom a kaput te mesüge.
Már csak azt kéne tudni, hogy ezen a sok-sok SPÓROLÁSON ki keresi gennyesre magát
http://www.onroad.hu/motor/hirek/1429/
Tud valaki olyan netes oldalt,ahol utólagosan meg tudnám nézni az Ausztrál futamot?Köszi!
na menek mer dolog van tul izmos!
Inkább:
Nem nagy az csak büdös. (elöttem mindig térdel és úgy nem láccccik annyira nagynak)
Kettőt rávernék aztán tente.
kicsi a világ...