Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bajnokcsapat.
Idén mindent vittek.
nem való neki az a sok ütem
Örüljünk, hogy ennyire is futotta azzal a motorral, remélem a 2010.es erdménye jobb lessz
Sajnaltam, mert miatta akartam megnezni a futamot. Lattam tegnap az idomeron, hogy hogy megy kereszbe a kanyarokban gyor koron na mondom ezt megnezem holnap! Erre tessek. Csak egyet driftelt....
1. Dani Pedrosa
2. Valentino Rossi
3. Jorge Lorenzo

16. Talmácsi Gábor magyar
1:14.405

Nem túl szép búcsú...
Ha nam látom el se hoszem
Ilyet utoljára Biaggi adott elő.Bár ő legalább elrajtolt utána.
Az állatja!
Stoner ma a 0. helyrol rajtolt!
Nem semmi ez a könyök gyerek.Ahogy elment a HRC-s Dovinak...
Spies 7!
Ez a Stoner gyerek megy mint a vaddisznó.
Spies meg 9. első futamán
Thx
menézni=megnézni
Sziasztok tudja valaki hol lehet menézni az időméröt
spies kiváncsi vagyok mennyit fog javulni a hétvégén.
Vegre egy cikk, ami objektiv. Szepen leirja, hogy a "szurkolok" magatartasa legalabb annyira gusztustalan, mint a sportdiplomaciai manoverek. Ezt en magam is tapasztaltam itt az oldalon.

Remelem, hogy az a Ducatis pletyka az igaz, akkor is ha a Moto2 az esszrubb. A kiralykategoria akkor is kiralykategoria! Meg akkori is ezt mondom, ha eppen en szoktam kiemelni, hogy a Ducatitol van oka felni egy pilotanak. A Ducati nagyon mumus motor. Pl. iden Philip Islanden Talmacsi a Scot Hondaval is jobban ment, mint tavaj Melandri a gyari Ducatival! Ebbol is latszik, hogy a 3mp kulonbseg az elejehez kepest sok, de nem veszes. Volt, aki ennel rosszabbul ment, Takahasi sem igazan volt jobb a Scottal a szezon elejen, mint Talma most a szezon vegen.
Ez így igaz.
Rooooooossssssssssssiiiiiiiiiiiiiii a kiráááááááááááááály!
Meghallgatak!