Te aztán nekem nem fogsz ugatni te paréééj. Leverlek mint a szart. Hess picsába lábujjhegyen mert baj lesz tahókám. Ne keverj össze a vidéki diannás haverjaiddal.
Te meg már régóta benne vagy a begyembe buzirudi. Jövőre ha találkozunk a ringen, akkor téged úgy foglak szájbavágni, hogy egy életre elmegy a kedved a pályázástól te tempóshalálos.
Nem. De ha kitölti az adatlapját, akkor talán de csak talán, meg tudom fejteni ki is Ő. Vannak ott olyan dolgok ahol meg lehet mutatni ki is vagy valójában.
Jól beszélsz Zoli
Én egyszer csak azért mentem ki, h átérezzem mi is az,há eltér az én tudásomtól, de nemadom fel fejlődni akarok és fogok is!
Jövőre a ringen,Én leszek a magas srác az SV-vel!
szpidike kedves.
Nyugodj meg és ne idegeskedj. Dobjál fel egy pár képet magadról és akkor lehet, hogy tudni fogom ki vagy. Sajnos Tomi nem elég jó mínőségű felvételt töltött fel és még sajnos igy sincs még csak fingom sem arról ki is vagy te valójában. Kicsit olyan érzésem van veled kapcsolatban mintha rejtvényt kellene megfejtenem azért, hogy megtudjam ki is vagy valójában.
Hasonlatod pedig olyan egyszerű mint egy saját kép feltöltése az adatlapra. Olyan nehéz lehet mint a csapba pisálni. Neked(nektek) miért esik nehezedre?
Egyébként most akkor az elöbbi hszt vehetem egy igennek és jövőre megmutatod nekem személyesen mennyire is megy neked a H.Ring?
Csókoltatlak szpidi.
(kicsit olyan nagyravágyónak tűnik a neved. Besza behu csak, hogy megtudjam ki is vagy valójában )
Leírtam a véleményemet a magazinban található utolsó Talma cikkhez. Ajánlom figyelmedbe.
A világért sem bántanálak meg de szerintem nem olvastad el amit írtam.vagy nem értelmezted.
pl aki amatőr mint én (sosem mentem magyar pályán így a ringen sem)
ha a Talmának való szurkolásra buzdítás seggnyalás akkor valóban az (ok) vagyok (unk) és szerintem azzal hogy a kétkedőknek úgymond esélyt adok a bizonyításra hogy megszervezem menjenek Vele egy kört és bizonyítsanak hát akkor nem tudom ezzel jót cselekszem-e ha te felfogásodban nézem a dolgokat.
mindentől függetlenül továbbra is rossz szokásnak tartom ,hogy egyes emberek pusztán irigységből fikáznak olyanokat akik náluk többet tettek már le az "asztalra".Pont ezért nem is áll módomban véleményezni észrevételeid hiszen hol vagyok én ahhoz hogy nálam sokkal tapasztaltabb és gyorsabb embereket értékeljek.
szerintem inkább együtt kéne örülni azoknak az embereknek akik magukat egy picit is motorosnak vallják ,hogy van valaki aki oda állhat a rácsra...gyanítom se te sem én nem fogunk nyilván nekem nem csak az anyagiak hiányoznak hozzá ellentétben veled.
látod luki meg lovi erről beszélek konkrét dolgot meg nem tudtok írni csak segget nyalni. Igazából nem kell tudnom főzni hogy megállapítsam a gulyás szar. Nem tudom érted-e a hasonlatot?
Ha tudod ki vagyok akkor akkor megnyugszol?
A ringezésről annyit, hogy nagy pengék lehettek olyan sokat jártok ki és biztosan gyorsak is vagytok. Akkor itt egy kis feladat, a nagy ismeretetek révén nem lesz nehéz kitalálni ki vagyok a videón 1.30-nál és 20,01-nél jól látható. Mivel benne vagytok a témában könnyű dolgotok lesz, még a köridőket is tudni fogjátok. Na ennek fényében : http://www.sportmotor.hu/motor...
teljesen egyet értek a hszedel! Szerintem mindent leirsz benne ami igy van!
Viszont egy dolgot ellenzek: "meg a csapatutasítás ellenére megtörtént előzésekkel." Azt ott abban a helyzetben másodpercben, azokkal a körülményekel, (bárhogy is votl az igazság csapat utasitás igy ugy egyértelmu votl vagy sem) mindenki igy csinálta volna, bármi is mult rajta! Mint utobb kiderült semmi, igyis ugyis alátettek mindenhol! Azt jol csinálta! (gondolom a kalios előzésre gondolsz!?)
Én se nem sztárolom, se nem fikázom Talmát. Ő egy jó motoros, és nem mellesleg világbajnok. Volt is ilyen, meg lesz is párszáz. Nem kimagasló tehetség, nem sztár, nem istenadta géniusz, nem páratlan. Olyan minden generációnak csak egy adatik. Tisztelem azt amit elért. Ringen is sokszor találkoztam vele, nincsenek (vagyis inkább 1-2 évvel ezelőttig nem voltak...) sztárallűrjei. De vannak tények ami mellett nem szabad, nem kell elmenni. Vakok ne legyetek, meg olyanok se akiknek kicsit szelektív a hallásuk, látásuk Talmával kapcsolatban. Jah, 10 helyet jön majd előre, meg gyári csapat a GP-ben jövőre. Miről beszélünk? Sci-fi-t szeretem, de ez már azon is túlmegy. Meddig lesz egyáltalán a SCOT pilótája, és meddig marad a MOL? Milyen embereket penderítenek ki gyári csapatokból? WSBK világbajnokokat. Akkor miről beszélünk? Hol maradt a lépcső? 2-3 250-es futam után melyik okosnak jutott eszébe, h elég lesz a a tudása, felkészültsége a GP-be? 20-ra lapot húztak, és év végén megy a levesbe. Nem kellett volna 25-ös világbajnokként 1-2-3 év alatt a 250-ben eredményt elérnie inkább? Talma - vagyis inkább a management-je - eddig 3X szart oda ahonnan a kenyeret kapta. Magyar csapatot csináltak neki, aztán kiderült, h monvdacsinálak voltak az okok amilre hivatkozott a faster management a lelépésekor. Mi újság a Hring-es GP nappal? A gyűjtsünk második motorra sztorival (versus Ferkó, Lambó), szervízkamion 25 léhűtővel sima nyílt napon, 40e-ért adott használt gumikkal, a fórumról törölt hozzászólásokkal, a valóságot, realitást mellőző interjúkkal...És...az eredményekkel. Lehet pofázni, lehet nagyképűsködni, magas lóróll nyilatkozni. De van egy tabella, van időmérő a gépen, és vannak a lekörözések. Ez a beállítás rossz, ez a gumi szar, stb... Igen, javult, nem kapott kört, halleluja, jön a feltámadás. Én a versenyszférában dolgozom, tervteljesítésekkel, mérésekkel. Ha az utolsó helyről - bőven terv alól - az utolsó előtti helyre jövök fel - még mindig terv alatt bőven, de megelőztem egy másik kretént - attól még kibasznak. Ezt hívják elvárásnak. Magyarázkodni lehet, de meddig? Jó sok töltelékpilóta van, aki hozza a pénzt, és megtölti a rajtrácsot, a VILÁGBAJNOKUNK (Full respect azért) ide avanzsált? Köszönheti Fester Adams (Favaro) j döntéseinek, és annak, h már eljátszotta a becsületét a többször felrúgott szerződésekkel, meg a csapatutasítás ellenére megtörtént előzésekkel. NEM való a GP-be, ahova való, onnan eljött. Van adatlapom, és arcom is hozzá. Nem tündérmesékben élünk, nyissuk ki a szemünket, és a dolgokat a relaitások talaján maradva, objektíven vizsgáljuk.
na akkor ha jól olvasom vagyunk már ketten úgyhogy fikázók télre ps2 aztán gyakoroljatok mert ha még minket sem nyomtok le akkor aztán tényleg jobb ha csendben maradtok.hajrá-hajrá addig majd Zolival kitaláljuk mi legyen a bünti ha mégis lemaradnátok valahol.... Ó Ti hősök....
Nincs ezen mit ragozni. Talma a legjobb magyar gyorsasagi motoros, aki jelenleg a motorversenyzes elit mezonyeben igyekszik hetrol-hetre javulni! Mindenkinek "kotelessege" lenne drukkolni neki foleg, ha mar sportmotoros! Akinek nem szimpi, netan szarik a MotoGP-re lelke rajta, de ugatni ra ne ugasson, mert gusztustalan. Nincs egyetlen egy magyar ember sem, aki at tudna venni a helyet, vagy aki jobban tudna teljesiteni nala. Amig nincs pedig jobb addig O kepvisel minket a vilag elott, legjobb tudasahoz merten. Ha ennyi futja, akkor ennyi jut. Felesleges figyelmeztetgetni hetrol hetre, hogy "koma megint kaptal egy kort", mert O maga is eszreveszi. Megint a "keson nyalunk rossz segget" effektust kezd elharapozni...
én láttam má egyszer élőbe, nagyon nagy.
Nem fész tőle?
fontos dolgok ezek.....persze....
Én egyszer csak azért mentem ki, h átérezzem mi is az,há eltér az én tudásomtól, de nemadom fel fejlődni akarok és fogok is!
Jövőre a ringen,Én leszek a magas srác az SV-vel!
tudjuk már a rejtvény végét?
Mesziről jött ember azt mond amit akar. Majd ha tudni fogom ki Ő, és letett valamit az asztalra akkor majd elismerem.
Nyugodj meg és ne idegeskedj. Dobjál fel egy pár képet magadról és akkor lehet, hogy tudni fogom ki vagy. Sajnos Tomi nem elég jó mínőségű felvételt töltött fel és még sajnos igy sincs még csak fingom sem arról ki is vagy te valójában. Kicsit olyan érzésem van veled kapcsolatban mintha rejtvényt kellene megfejtenem azért, hogy megtudjam ki is vagy valójában.
Hasonlatod pedig olyan egyszerű mint egy saját kép feltöltése az adatlapra. Olyan nehéz lehet mint a csapba pisálni. Neked(nektek) miért esik nehezedre?
Egyébként most akkor az elöbbi hszt vehetem egy igennek és jövőre megmutatod nekem személyesen mennyire is megy neked a H.Ring?
Csókoltatlak szpidi.
(kicsit olyan nagyravágyónak tűnik a neved. Besza behu csak, hogy megtudjam ki is vagy valójában )
Leírtam a véleményemet a magazinban található utolsó Talma cikkhez. Ajánlom figyelmedbe.
pl aki amatőr mint én (sosem mentem magyar pályán így a ringen sem)
ha a Talmának való szurkolásra buzdítás seggnyalás akkor valóban az (ok) vagyok (unk) és szerintem azzal hogy a kétkedőknek úgymond esélyt adok a bizonyításra hogy megszervezem menjenek Vele egy kört és bizonyítsanak hát akkor nem tudom ezzel jót cselekszem-e ha te felfogásodban nézem a dolgokat.
mindentől függetlenül továbbra is rossz szokásnak tartom ,hogy egyes emberek pusztán irigységből fikáznak olyanokat akik náluk többet tettek már le az "asztalra".Pont ezért nem is áll módomban véleményezni észrevételeid hiszen hol vagyok én ahhoz hogy nálam sokkal tapasztaltabb és gyorsabb embereket értékeljek.
szerintem inkább együtt kéne örülni azoknak az embereknek akik magukat egy picit is motorosnak vallják ,hogy van valaki aki oda állhat a rácsra...gyanítom se te sem én nem fogunk nyilván nekem nem csak az anyagiak hiányoznak hozzá ellentétben veled.
Ha tudod ki vagyok akkor akkor megnyugszol?
A ringezésről annyit, hogy nagy pengék lehettek olyan sokat jártok ki és biztosan gyorsak is vagytok. Akkor itt egy kis feladat, a nagy ismeretetek révén nem lesz nehéz kitalálni ki vagyok a videón 1.30-nál és 20,01-nél jól látható. Mivel benne vagytok a témában könnyű dolgotok lesz, még a köridőket is tudni fogjátok. Na ennek fényében :
http://www.sportmotor.hu/motor...
Viszont egy dolgot ellenzek: "meg a csapatutasítás ellenére megtörtént előzésekkel." Azt ott abban a helyzetben másodpercben, azokkal a körülményekel, (bárhogy is votl az igazság csapat utasitás igy ugy egyértelmu votl vagy sem) mindenki igy csinálta volna, bármi is mult rajta! Mint utobb kiderült semmi, igyis ugyis alátettek mindenhol! Azt jol csinálta! (gondolom a kalios előzésre gondolsz!?)
írtam a videódhoz....