A Digitv vette meg a közvetítési jogokat 4 (!) évre...ha van előfizetésed, ott láthatod, vagy a neten a honlapjukon, ahová a szerverek túlterheltsége miatt be sem lehet lépni ilyenkor...szóval szép jövő elé nézünk
Engem is nagyon érdekel, hogy a hétvégén hol nézhetem a GP-t.
Odáig merészkedtem kétségbeesésemben, hogy még a Superbike magazinnak is írtam másfél hónapja....semmi válasz. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Magyarországon 2010-ben nem elérhető egy világhírű és szinvonalú versenysorozat!
Ha van valakinek érdemleges infója, kérem mindenképpen ossza meg velem / velünk
Ez kicsit sem hihetetlen lévén, hogy a 20-ik felcsatlakozott ember után úgy omlik össze az online adás mint a kártyavár. Szóval ne örülj annyira ennek. 99%, hogy ott nem fogod nézni a MotoGP-t.
Sziasztok !
Csak annyi lenne a kérdésem.hogy a digisportot egy egyszerű regisztráció ellenében tudjuk majd nézni, mert számomra ez hihetetlen. Ha valaki tud információt kérem segítsen. Előre is köszi.
Amennyiben van rá kereslet, vagy nem tudja megnézni majd a futamokat, vagy mert gyűjti, én felveszem a versenyeket és szívesen megosztom az érdeklődőkkel.
Vagy jól értem, hogy egyik sem?
Engem is nagyon érdekel, hogy a hétvégén hol nézhetem a GP-t.
Odáig merészkedtem kétségbeesésemben, hogy még a Superbike magazinnak is írtam másfél hónapja....semmi válasz. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Magyarországon 2010-ben nem elérhető egy világhírű és szinvonalú versenysorozat!
Ha van valakinek érdemleges infója, kérem mindenképpen ossza meg velem / velünk
Üdv
Csak annyi lenne a kérdésem.hogy a digisportot egy egyszerű regisztráció ellenében tudjuk majd nézni, mert számomra ez hihetetlen. Ha valaki tud információt kérem segítsen. Előre is köszi.
Egy párszor szét lesz még fűrészelve... mire kialakul a végleges forma...
Az lehet már szebb lesz :)
Amennyiben van rá kereslet, vagy nem tudja megnézni majd a futamokat, vagy mert gyűjti, én felveszem a versenyeket és szívesen megosztom az érdeklődőkkel.
és egyéb gyártók Moto2 gépeire
Az alu verzió egy átalakított (meghosszabbított) CBR600RR lengővilla
Az általam beillesztett tegnap készült