Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem akinek nincs digi tv az szerezzen parabolát mert azzal a DSF-et lehet talán fogni.
A Digitv vette meg a közvetítési jogokat 4 (!) évre...ha van előfizetésed, ott láthatod, vagy a neten a honlapjukon, ahová a szerverek túlterheltsége miatt be sem lehet lépni ilyenkor...szóval szép jövő elé nézünk
Melyik csatorna adja a MotoGp, Moto2 futamokat? És mikor?

Vagy jól értem, hogy egyik sem?
Sziasztok,

Engem is nagyon érdekel, hogy a hétvégén hol nézhetem a GP-t.

Odáig merészkedtem kétségbeesésemben, hogy még a Superbike magazinnak is írtam másfél hónapja....semmi válasz. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Magyarországon 2010-ben nem elérhető egy világhírű és szinvonalú versenysorozat!

Ha van valakinek érdemleges infója, kérem mindenképpen ossza meg velem / velünk

Üdv
Szia! Engem érdekelne a dolog, mert nem hiszek benne sajnos, hogy élőben is látni fogjuk a versenyt. Hogy csináljuk?
hali! engem majd érdekelne a dolog
Ez kicsit sem hihetetlen lévén, hogy a 20-ik felcsatlakozott ember után úgy omlik össze az online adás mint a kártyavár. Szóval ne örülj annyira ennek. 99%, hogy ott nem fogod nézni a MotoGP-t.
Sőt a szabad edzést is!
Adják az edzést is élőben!
Sziasztok !
Csak annyi lenne a kérdésem.hogy a digisportot egy egyszerű regisztráció ellenében tudjuk majd nézni, mert számomra ez hihetetlen. Ha valaki tud információt kérem segítsen. Előre is köszi.
digi sport az biztos , eurosport is lehet de az nem biztos csak mintha hallottam volna valahol
Melyik adón fogják adni a motogpt tudja valaki?
Ja-ja kicsit retrós... de érdekes :)

Egy párszor szét lesz még fűrészelve... mire kialakul a végleges forma...

Az lehet már szebb lesz :)
Üdv mindenki!

Amennyiben van rá kereslet, vagy nem tudja megnézni majd a futamokat, vagy mert gyűjti, én felveszem a versenyeket és szívesen megosztom az érdeklődőkkel.
Verziók FTR Moto2-re, Debon vs Iannone,
és egyéb gyártók Moto2 gépeire
Azért remélem,hogy a versenyre jó gépet lapátolnak össze Westnek!
Így van
Sőt, az egész váz más lett..
Biztosan nem
Az alu verzió egy átalakított (meghosszabbított) CBR600RR lengővilla
Lehetséges,hogy a csőből készült lengőkarra lemezt hajtogattak és hegesztettek volna?!?!?
Ez régebbi teszten készült kép....
Az általam beillesztett tegnap készült
http://www.motogphirek.hu/hirek/3263