Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmondanám szivesen, de te nem vagy még elég érett hozzá, hogy megértsd. Ha nem látod magadtól, minek magyarázzam. Vagytok ti, az örök elégedetlenek és irigyek akik fikázzátok(persze azt, hogy kik vagytok azt homály fedi. Egyéni jogod és én ezt már megszoktam) és vagyunk mi, akik viszont drukkolunk neki. Engem speckó mikor nem megy neki, akkor szomorúan veszem ezt tudomásul és nem röhögöm ki, nem örülök ország világ elött ennek mint azt teszitek ti egy páran.
Lelketek rajta.
Csak lenne már köztetek legalább egy, aki kijön a ringre és megmutatja, hogy hatalmas szakmai hozzáértése abból fakad, hogy Ő már megtanulta legalább alapfokon a motorozás fortélyait.
Várom jövőre szeretettel egyikőtöket.
hagyd a fenébe olyan amilyen...
viszont én is beérném ott egy utolsó befutóval....
földhöz verném a seggem örömömben és leszarnám kik fikáznak le emiatt.
szerintem ő is ezt teszi így inkább buzdítsuk
akik fikázzák azok meg kijöhetnek a ringre és megmutathatják hogy ők jobbak... hogy ne kelljen nagyon lealacsonyodnia senkinek ebben a beszélgetésben (vélemény nyilvánításban) inkább nem fojtatom.
de vállalom a ringen való megmérettetést a bárkivel aki velem hasonlóképpen nem profi (én még sosem mentem ott) és ha engem-minket(hátha valaki még mellém áll) lenyomott akkor szavamat adom hogy összehozok Talmával neki egy körözgetést ahol aztán megmutathatja mit tud....
:))))))

na mi az a tény szeretném tudni!?
Van ott más tény is amit észre vehetnél. Addig amíg ez neked nem megy addig vagy irigy vagy rosszindulatú vagy. Nekem 8, válassz.
Józsika! Nem kell és olajszűrő vagy más egyéb, most akarok rendelni, ha gondolod...
Speedy! Nálad már kóros ez a Talma fikázás és nem is akarod észrevenni a pinduri javulást, és úgy látom ismét nem szereztél túl sok barátot!
na már irigységre akkor lehetne hivatkozni ha dobogóra állna és akkor merne valaki valamit mondani, na az rosszindulat. Amíg ott hátul szédeleg addig a nem istenítő hozzászólások csak tények. Lehet ellene lázadni de akkor is azok.
Az hogy én hol motoroznék meg minek örülnék az teljesen más kérdés nem ide tartozik.
köszi óriási kép az első ez a hátterem most már
IGEN APU!
A hétvégi MotoGp képei : http://sportmotor.hu/motoros_k...
Erről beszélek!
Seggnyaló sosem voltam és mellébeszélő sem. Szeretnék én ott utolsó lenni. Szerintem te is. Ne irigykedj.
Szasztok!
Lakjuk ezt a kis országot néhányan akik szivesen beérnénk ennyivel, mint ez a sokszor fikázott Talma, szeretnénk egyszer majd úgy motorozni mindt Ő! Mi ezt válaljuk!
Ti meg tévézgessetek tovább Ti irigyek, akik a saját szemüknek sem hisznek, és akiknek csakis az első hely az elfogadható! PEDIG ABBÓL CSAKEGY VAN, GYŐZNI A LEGJOBB TUD! Mögötte a helyezettek, ők lesznek mindig többen!
Akinek a GP-re feláll, hát egészségére. Én a lájvtájmingon azt néztem, ott kimondottan tetszett, hogy Capirossi és Vermuelen idejét futotta/verte meg.
Persze lehet fikázni Talmát a beszédstílusáért, vagy a fura menedzselésért.

De aki 20 körön át hazai pályáján szopat egy GP menőt, az minden csak nem fika.
Az utolsó az az aki be sem fejezi a versenyt szerintem legalábbis
elég sűrűn csinálja biztos teccik neki
olyan jó hogy mindig előkerülnek a seggnyalók és jönnek sűrű nyelvcsapásokkal. Aki utolsó az utolsó , ja bocs most sikerült egy megelőzni egy lebüntetett meg egy sérült motorral menő versenyzőt. Ez már valami. ettől akkor most kinek lesz kemény a cerka?
Azokat a leckéket csak ajánlani tudom.
Nem tud az a Chrobák motorozni hagyd a francba.
Az utcán meg csak óvatosan.
Ámen:-) én jövőre ha sikerül lecserélni a vasat akkor megelégszem egy 2:05-el is a ringen addig majd itt a nockalmstrassen begyakorlom meg veszek pár leckét a Chrobák Janitól...

http://www.nockalmstrasse.at/d...
Van akinek Koko stílusa sem jött be. Persze ízlések és pofonok. Nekem nincs bajom Talmával. A köridőmmel én viszont teljesen elégedett vagyok mert amilyen kutyaütő vagyok én ezt jó időnek gondolom. Jövőre azért szeretnék menni egy 2.00-át.
Gratulálok Talmának, ez egy nagy előrelépés Motogp szinten és mindenképpen biztató a következő versenyre nézve. Az előző versenyeken kb.8-10 körig tudta tartani a lépést és utána mindig kontrollt veszített és ahogy fogyott a kontroll, úgy nőt a differencia és ez nem tette lehetővé a szükséges kanyarsebességet.
nekem a stílusa az interjúkban kicsit langyi persze ettől függetlenül az is lehet ,hogy emberileg többet ér mint itt néhány fórumozó.
csak nem szeretem mikor jó magyar szokás szerint olyan emberek fikáznak másokat akik a közelükbe sem érnek.
én sem fogom leszólni pl a te köridőidet mikor én még magyar pályákon nem is mentem mert nem otthon élek....talán majd jövőre
Tippeld meg a Moto GP világbajnokot a végsö pontszámaival együtt!

Már csak 2 verseny van hátra a szezonbol, de még nem dölt az sem hogy ki nyer, de a játék mégérdekessebb ha meg kell tippelned hány pontja lesz a gyöztesnek. Rossi nem arról hires hogy a biztonságossabb pozicioval megelégedne!
Ezt a versenyt te is megnyerheted, az 5 nyertes, vagy 5 legjobb meglepetés ajándokot kap a karácsony környéki Big Bulin
A tippeket a hétvégi Malajziai Nagydij elsö edzése kezdetéig lehet leadni, tehát péntekig.
A versenyre http://www.gsxrfans.hu/forum/v..." target="_blank" rel="nofollow" title="http://www.gsxrfans.hu/forum/v...">itt tippelsz, én már tippeltem
nem jelenik meg a link akkor itt van a tippelö verseny:
http://www.gsxrfans.hu/forum/v...