Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.Stoner
2.Rossi
3.Lorenzo
4.DePuniet
5.CapireX
Sajnos még így sem biztos....
Simán elképzelhető hogy pindurkát túlterheltek lesznek a digi serverei,de ne legyen igazam...
köszi szépen regisztráltam az oldalra és most már tuti hogy látom:D
ok köszi!De nem értem ezt mert a magyar 1 mindig szokta adni mind a 3 kategóriát.Idén se az eurospor se a magyar 1 nem adja le
Csak a Digisporton adják ill. a digisport.hu -n...
sziasztok!Nem tudja valaki hogy holnap hol adják a moto gp?
Holnapra van kiírva a verseny de se az eurosporton se a magyar 1 en nem írja a teletex hogy lesz e
Hiába, a 2T-t le kellett cserélni
2010.,Qatar,FP1 1.hely:2'03,239 (DeAngelis)(4T,600ccm)
2009.,Qatar,FP1 1.hely:2'01,902 (Talmácsi)(2T,250ccm)
..........
..........
13.hely:2'03,159 (DeRosa)(2T,250ccm).
I. Stoner
II. Lorenzo
III. Rossi

Első szabad edzés röviden.
kezdőődik!

Remélem minél később, minél kevesebbet!
ja és hogy mennyi lesz?
remélem bírni fogja a szerver
És azt tudjátok mennyi idő után kell fizetni a digisport-on?
Hohó köszi szépen!
Digi sporton regisztrálás után nézheted a teljes élő műsort MAGYAR KOMMENTÁRRAL! ! !.
Beetető időszak van náluk mielőtt fizetőssé teszik.

http://www.digisport.hu/live/p...
Szabadedzésről nem tud valaki live streamet? Pont most megy :(
Sziasztok!A digi sporton biztos megy a futam!Tudja vaalki,hogy mikor lesz a futam,ill mikor közvetitik?Köszi
A DSF-et szinte biztos, hogy lehet neten streamelni szóval amikor jön az edzés/verseny beírod a googleba, hogy "dsf online" vagy "dsf live stream" és addig kattintgatsz amíg be nem jön.
Ma végre beindul a szezon! Szerintem biztos meg fogja valaki osztani torrenten! Én, ha tudom felrakom majd valahogyan, hogy senki se maradjon le róla
Hmm idén szerintem a Moto2 lesz a legélvezetesebb kategória a tesztek alapján. Néztétek, hogy az első és a 40-ik motoros közt kicsivel több mint 3 és fél másodperc van? Már önmagában elég lenne, hogy 40-esn kóricálnak a pályán, de ez az idő elég kemény, biztos nagy darálások lesznek. Remélem Talma kicsit könyöklősre veszi a figurát.
Ha jól tévedek, az általunk foghatóból csak Digi és a német DSF.

De őszintén, nem mindegy: havi 1200.- Ft -ért adnak két tucat csatornát, köztük a DigiSportot. Ennyit megér a MotoGp.
Más külföldi csatornán fogják vetíteni?

Pl eurosport 1,2,3,4,5?
A ROHADT ÉLETBE! Bezzeg Maóónikasóóó meg a Józsibarát az megy...

Mert arra van igénye néhány bunkónak meg a programigazgatónak... bezzeg erre. Vazzze elszakadt a cérna...lehet rá is gyújtok egy cigire