Hirvonen + Latvala mellé
Az az autó aszem a szpozoros ford focus st sztem
Mondjuk tényleg halhatnánk már valamit, legutoljára a motorshow1-en láttam egy beszélgetést vele.
Ott van még a Balatonring... Annyi még a félelmem, ha el is készül, az időjárás akkor már két esélyes, lehet hideg esős idő is szept.19-én, mint ahogy 2007-ben is xar volt...
Ezert Rossi a 9-szeres vilagbajnok es nem Melandri. Jol mondja egyebkent Mezei. Talma nem Istenadta zseni, mint Rossi vagy Bayliss. O csak egy jo versenyzo, akire lehet epiteni. Egyetlen eddig elert vilagbajnoki cimet harcban szerezte, nem ajandekba kapta. Ezzel maris a motoroversenyzok azon taborat erositi, akiknek egyaltalan van vilagbajnoki cime. Erre 40 evet vart a magyar motorsport es kitudja hany evig kell majd varnunk ujra. Lehet, hogy csak egyet de lehet az is hogy mi mar nem eljuk meg a kovetkezot. 10 milliobol egy, 40 ev alatt! Lathato, hogy nem olyan konnyu az ut odaig... A vilagbajnoki cimeket nem a kenon nyerik az emberek, ezt a fejlettebb orszagokban mar tudjak, jo lenne nekunk is megtanulni vegre. Kotve hiszem, hogy Olaszorszagban, Angliaban, Spanyolorszagban vagy Japanban egy barmilyen versenyzot vagy sportolot alaptalanul kritizalnak. Ez csak a mi szegenysegi bizonyitvanyunk.
Azért elég relatív dolog ez a "nem megy neki".
Amikor Melandrinak nem ment az az utolsó helyeket jelentette.
Amikor Rossi a legjobban szenvedett az VB 3. helyet jelentette.
Nem innen lestem, hanem emlekeztem. 2009-ben Philip Islanden Talma csatazgatott a mezony vegevel. A korabbi futamokon kissebb-nagyobb lemaradasokkal utolso lett, vagy eppen utolsoelotti. 2008-ban Philip Islanden Melandri kort kapott es csont utolso lett azzal a motorral, amin a szinten sokat kritizalt (*) Stoner diadalittasan ategykerekezett a celvonalon, megverve a legnagyobb rivalisait es agyonverve a mezony javat.
* Stonert is csak a magyar szemlelok kritizaljak, joszerivel ok is az "unszimpatikus" modora vagy nyilatkozatai miatt. Nyilvan azert, mert a versenyzoi magatartasaban nem talalnak kapaszkodot. (Pedig most a perec a 0. korben?! - "O is csak ember" - szoktak mondani, amikor pl. Rossi, vagy Capirossi bakizik.
Erdemes lenne a Talmacsirol szolo kommentarokat szemelyre lebontva vegigolvasni 2007-tol kezdve. Velemenye mindenkinek lehet, valtozhat is, ez csak egy forum. De szerintem a "becsuletuket" itt mar eljatszottak nagyon sokan az okoskodo, szemelyeskedo kommentjeikkel.
Kivancsi voltam ki fogja eloszor megjegyezni ezt! A helyzet az, hogy Talma semmivel sem teljesitett rosszabbul a Scottal, mint Takahasi az ev elejen avagy pl. Melandri tavaj az ezustermes geppel! Viszont a veget ki kell varni, egy ev mulva valik el, ki mit tudott. Igy volt ez tavaj is. Az elso tesztek utan maguk a versenyzok is ugy velekedtek, hogy ha nem tortenik elementalis valtozas, akkor Stoner minden futamot fel perc elonnyel fog nyerni. Aztan nem igy lett. (Biztos megmergeztek Stonert. )
Aoyama ráült Talma motorjára ma Valenciában és 10 másodpercet kapott a Lorenzótól. Bautista 6-ot a Suzukival. Talma az első Assen-i szabadedzésen 3,5-re volt az elejétől. Kurva jó motor lehet az a Scot Honda.
Az az autó aszem a szpozoros ford focus st sztem
Mondjuk tényleg halhatnánk már valamit, legutoljára a motorshow1-en láttam egy beszélgetést vele.
Az idei "versenygépük" pedig igazán jól sikerült.
Érdekes lett volna Talmát megnézni egy versenyképes motorral.
Amikor Melandrinak nem ment az az utolsó helyeket jelentette.
Amikor Rossi a legjobban szenvedett az VB 3. helyet jelentette.
* Stonert is csak a magyar szemlelok kritizaljak, joszerivel ok is az "unszimpatikus" modora vagy nyilatkozatai miatt. Nyilvan azert, mert a versenyzoi magatartasaban nem talalnak kapaszkodot. (Pedig most a perec a 0. korben?! - "O is csak ember" - szoktak mondani, amikor pl. Rossi, vagy Capirossi bakizik.
Erdemes lenne a Talmacsirol szolo kommentarokat szemelyre lebontva vegigolvasni 2007-tol kezdve. Velemenye mindenkinek lehet, valtozhat is, ez csak egy forum. De szerintem a "becsuletuket" itt mar eljatszottak nagyon sokan az okoskodo, szemelyeskedo kommentjeikkel.
Ja! Már "csak" 152 nap és újra futam!