Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a digispport.hu oldalon is lehet nézni, mindössze regisztrálni kell

De ha csak hőbörögni akarsz megteheted.
Más kérdés hogy érdemes-e. Jó pár éve nyomon követem az eseményeket, de az elmúlt két évet egy szóban össze lehet foglalni: RÖHEJ.
Inkább nézem a SBK futamokat, mint a motoGP-t.

A talma.hu oldalon a fórumba általában szoktak aktív linkeket nyomni az userek.
Azért van pár alternatíva...
A szarnek egy pofon, de azért írtam a diginek egy levelet. (tényleg kulturált hangvételűt)
Köszi a linkeket! Nem tudom mi lesz, ha nem tudom nézni....
Steam-en, itt nézelődhetsz
De majd még linkelek 1-2 oldalt ahol lehet követni
Igen, de Siófokon nincs Digisport. Hogyan nézzem?
Az INTERNETES közvetítés szűnik meg!
ja igen, első felindulás...
tehát ezt a diginek címeztem...
Rohadjak meg, mert ilyen egy gusztustalan tetves országban kell élnem!

Én kulturált embernek tartom magamat és nem szoktam ilyeneket írkálni, de baszódjon meg a kurva anyjuk!

mostmár jobb egy kicsit....
Hát itt majd nem,szval Magyar csatorna ezek szerint nem fogja közvetíteni.Hogy miért nem vitték végig a szezont azt nem értem,ha jól emlékszem akkor 3 évre (?)megvették a jogokat,szval érdekes lesz:
http://www.motorsportal.hu/mot...
Sziasztok!

Gpt hol és mikor tom nézni!? LPs mert mostanába nagyon le vagyok maradva! Kurva digi! Köcc!
"Itt a vége. A brünni hétvégén bejelentette a motoros gyorsasági világbajnokságot szervező DORNA, hogy jövőre indulhatnak utoljára kétütemű motorok a jelenlegi 125-ös kategóriában.
Jön a Moto3, negyedliteres, egyhengeres blokkok a pályán."

Részletek: 2012-ben jön a Moto3 kategória.
Ténleg igen unalmas a gp kevesen is vannak a versenyzők minimum 5 emberke elkéne még,akkor tutira nagyobb csaták lennének! Az hogy Stoner a hondához megy az kicsit felhozza a hondát ugyanis gyors versenyző a leggyorsabb motoron, azt meg hogy Rossi a Ducin fog ülni az biztos hogy az elején ismerkedni fog vele, de Rossi ugye Rossi,nem hinném hogy Melandriskodni fog! Kellet ez a váltás már! Ott lessz Spies világbajnok motoron,a világbajnok Lorenzóval, Így azért jövőre izgalmas versenyek várhatók mert mindenki bizonyítani akar majd, az biztos hogy jövőre is e 6 név közül kerül ki a bajnok! Elkéne 1-2 nagy név a superbikeből, biaggival az élen! A moto 2 a legnagyobb verseny, mi lenne ha 40 en lennének a gp-be, akik most a középmezőnybe vannak lehet hogy csak a huszonakárhányadik helyen lennének!
rendben hazaértünk,s bár mocival voltunk,egyszer sem áztunk! a gp felejthető volt, de a moto 2 valóban izgalmas volt, Talma is jól ment. jövőre megint megyünk, ugye peet? köszi,h kivittél, óriás élmény volt idén is!
Mindenki hazaért egyben?
Szerintem is a moto 2 volt a legizgalmasabb.
Szerintem ma a moto2 sokkal szórakoztatobb volt mint a moto Gp. Legalábbis élőben.
Nyilvanvaloan a negy legjobb versenyzo hovatartozasa osztja a lapokat. A negybol egy iden vilagbajnok lesz es marad is a helyen (Lorenzo). A tobbiek mozdulnak, Pedrosanak csak helyoszto maradhat, mivel nincs a 4-ben. De mivel sokkal jobb pilota Doviziosonal, minden bizonnyal marad a Hondanal, hiszen meg Dovit is tartni akarjak, Stoner uj 5. motort kapna. Ha valaki megis megy Stoner miatt, az szerintem Dovizioso lenne. A Ducati - Rossi paros olyan vilagos, mint a nap. Abban a pillanatban, amikor a Ducati atvaltott big-bangre szamomra nyilvanvalo volt, hogy Stoner nem marad, hiszen ez a valtoztatas mar akkor egy teljesen mas vezetesi stilusu motoros igenyeit szolgalta (meg is latszik az eredmenyeken). Kelleni fog Rossi zsenialitasa a Ducatinak, hiszen a mernokok es egyeb nuanszok mas csapatoknal lesznek. Nagyon kemeny dio lesz olyan mezonyben Duksizni, ahol a Yamahakat Lorenzo es Spies, a Hondakat Pedrosa es Stoner lovagolja. A kovetkezo szezon igeretesebbnek tunik az ideinel meg akkor is, ha Hayden, Dovizioso es a tobbiek csak aszisztalni fognak a szaguldo cirkuszban.
hol közvetitik a motogp-t?
Az időjárás előrejelzést nézve úgy látom idén is elázunk a Brno felé vezető úton Bár ne lenne igazam!
ami azt illeti én utálom a Ducatit, de imádom Rossit ... és sajnos már nagyon biztosnak tűnik ez az 'átigazolás'

viszont sokak álma teljesül: olaszt az olasz motorra, bár nem tudom ez mennyire jó ötlet,de hát nem én döntöm el

maradok a Repsol Hondánál és Pedrosánál, ha ott is borul a rend jövőre, lekaparom magam
Szia! Köszönöm, megoldva én is jó szurkolást kívánok mindenkinek aki jön Motogp-re, kint "találkozunk"
Akkor a fuvarod megoldva?
Na kiváncsi leszek mit szól a sok DUCATI-t fikázó Rossi+yamaha rajongóval, ha bejelentik a hétvégén hogy Rossi a Ducatihoz megy!? FORCE DUCATI,ÉS TALMA! JÓ SZURKOLÁST AKI KIMEGY!
Sziasztok!

Ha megy valaki vasárnap Brno-ba, szivesen csatlakoznék max 3-5 fős csoporthoz.
szerintem 2 napos jegyek idén már nincsennek...
3 napos vagy csak vasárnapi, minimális árkülönbséggel! 100CZK