Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még sosem szólt egy rossz szót sem. Sőt, nem vettem észre rajta, hogy nehezére esne a vissza köszönés vagy akár a köszönés sem. A pályán sem akart fellökni mint egy-két magát sztárnak gondoló helyi gyors menő. Tehát nekem emberileg sincs vele semmi bajom.
Kiváncsi lennék rá, hogy neked mi a bajod vele?(nem kötekedésnek szánom a kérdést.)
minden bohóc aki fikázza talmát:
én nem szeretem mint embert de aki tud mutatni jelen pillanatban nála nagyobb sikert felmutató magyar motorost akkor annak benyalok.
sok ostoba kik sosem ültek motoron és finguk sincs semmiről csak jár a pofájuk és fikáznak másokat....
szánalmas....
Tehát senki?
még nincs meg a 9. de meglessz!
Valentino Rossinak gratulalok a 9. vilagbajnoki cimhez! Kivancsian varom, hogy Casey Stoner mire viszi a hatralevo 2 futamon! Remelem sok Rossi-Stoner csatat latunk meg az elkovetkezo evekben es meg iden is. Lorenzo off.
Neked mekkora igazad van. Csodállak benneteket nagyon hozzáértőket és felnézek rátok. Ti mindig azt látjátok meg amit kell. Gratulálok neked és a hozzád hasonló tehetséges embereknek. Talma szerintem is egy béna kis buzi aki nem is tud motorozni. Végtére is ki Ő? Letett már valaha is valamit az asztalra? Na ugye, hogy nem. Hát akkor? Szerintem letörlöm a képeimet és arc nélkül jól neki állok én is fikázni Őt. És akkor majd biztosan keményebb lesz a cerkám este. Húúúúúú.........
Sziasztok nem tudja véletlen valaki hol lehetne megnézni a Gp-t a neten mert lemaradtam róla!?
Ebben megegyezhetünk. Talma legnagyobb sikere egy 10-ben befutó lehet, 1 max. 2 éles előzéssel - idénre ennyire futotta.
Mindenesetre az biztató, hogy a 16 fokban nem 5-8 hanem 20 kört bírtak a gumik a motoron.
Nem eredmény, csak javulás.
ez igaz , egy verseny sosem lehet álmos hacsak nem alvó-verseny.
ebből a szempontból hülyeséget írt. Inkább már fásultan vesszük tudomásul, hogy itt labdába nem rúghat.
Ahogy érzed, szerintem nem a teljesítményéről volt szó. Ha lerajtol három-négy embert, kimarad a balesetből, X alkalommal oda vissza előzgetik egymást valakivel, aki gyári motoron ül + 5 centi szoros befutót csinál, az minden csak nem csendes.

20 körön át tartani (és visszaelőzni) a Suzukikat, az minden csak nem nulla.
Talmácsi Gábornak csendes versenye volt, Niccoló Canepa visszalépésével, Lorenzo esése után már pontszerző lett, végül 13.-ként futott be. A sérült géppel motorozó, lekörözött Haydent, és az áthajtásos büntetéssel sújtott James Toselandet előzte meg.

ez itt a lényeg gyakorlatilag megint 0 a teljesítménye
jógabi megin' úgy írt cikket az indexen, hogy a versenyt sikeresen átaludta

"..Talmácsi Gábornak csendes versenye volt.." így van.
Vermuelennel vagy 3-4 alkalommal előzték egymást, röviddel a vége előtt Cap -al viaskodott, és kb. 8 centivel verte meg a végén Toselandet.

Jah, dögunalom...
Csak legyen csapata jövőre, és lesz ez még jobb is
Talma vagy a gépe végre tovább bírta és versenyzett nem csak kisérte a többieket. alakulgat az végre
Sziasztok!
Hol lehet élőben megnézni a futamokat?
Látom a motogptv behalt!
stoner,rossi,pedrosa,lorenso
Jól teszed
Megtehetem
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=2222
Latod ezzel egyetertek! Nem tudom elkepzelni, hogy a Ducatival lehetne ennel gyorsabban is menni. Stoner talan mindenkinel jobban meg tudja kozeliteni a hatart! (Legalabbis ha azt vesszuk, hogy szerintem O barmilyen motorral kepes erre, mig pl. Pedrosa csak a tokeletes geppel kepes erre.) Emellett Stoner jo vizen is es jo a csatakban is (Rossi kivetelevel senki nem tudta terdrekenyszeriteni, neki sem sikerult mindig). Ugy fest mostmar osszekapta magat nyilatkozatok teren is, szoval minden kezd a helyere kerulni nala. Es ha ez igy van/lesz, akkor szamolni kell majd vele. Nem veletlen, hogy az ellenfelei inkabb tartanak tole, mintsem ralegyintenenek (mint tette ezt Schwantz). Az sem veletlen, hogy a Ducatinal messiaskent kezelik, akarcsak Troy Baylisst, vagy mint Rossit a Yamahanal, vagy mint Schumachert a Ferrarinal. Amig a vilagbajnok csapattarsait 5-10 helyekkel veri, addig soha senki nem fogja kerdore vonni a tudasat es a helyet a MotoGP-ben. Persze amig van jobb motor-pilota paros (gondolok itt a Yamahasokra) addig Stonernek is be kell erni a dobogo valamelyik alsobb fokaval.
van benne valami..mondjuk nekem fontos az egyéniség, a stílus. motorozni mind tud ott . rossi nagyon szimpatikus,látszik az óriási rutin,levan tisztulva a motorozása, tetszik hogy kimérgezi az ellenfeleit mindig.addig szurkál be, ameddig nem hibázik,hiába lassabb (pl tavaly laguna seca). de tetszenek a nyilatkozatai,a megnyilvánulásai(szamár festés stb..) ezek is elég idegörlőek lehetnek a többieknek. Simoncelli ,is ott van a szeren a szememben,nem tisztel senkit,megy mint a gép,letol mindenkit a pályáról ( pl sbk 2. futam) .ez a versenyszellem sok pontot hoz neki,és megérdemli,beválalja a kokázatot .. bár ez miatt bukik is sokat. Bár rossi is sokat esett nagyon régen. Aoyama,pedig azért szimpatikus,mert nagyon kiegyensúlyozott,nem hibázik sokat,meg is van az eredménye, go motogp jövőre. ezek egyéniségek szerintem.
Stoner is kezd egyre nagyobb lenni a szememben,főleg ez a nyilatkozat tetszett,megmondta a frankót nem kertelt,így kell. a pályán meg igazi agresszív állatként megy azzal a ducattival abban a motorban nincs több,az biztos
Szamomra ez egy nem tul szimpatikus nyilatkozat es nyilvan az eddigiek sem lettek volna azok, bar nem sokat olvastam. Megegyszer mondom: az, hogy egy versenyzo emberileg milyen az csak egy dolog. Nem attol megy at a Ducati kereken a celvonalon, mert Stoner szimpi, szereny vagy eppen pokhendi, sertodos kiskocsog. Hanem attol, hogy kiba tud motorozni, talan annyira mint Schwantz, aki mindig is kozonsegkedvenc volt, de az ausztralokat sohasem szerette... Egyik sem szent.
jó srác ez a Stoner , nekem kezd egyre szimpatikusabb lenni
oké,sőt akkor fizetek egy sört
Nem ismerem jol egyikuk utjat sem, de pl. Melandri valoban nagyon szimpatikus. Az ellenpelda jogos, de megsem nem jelenti azt, hogy Talma esete kirivo lenne (ha a kiralykategoriaba nem is, de az alsobb osztalyokba sok bevasarolt motoros van). Az ido majd megvalaszolja ezt a kerdest: ha nem kapja ossze magat, ki fogjak tenni a MotoGP-bol.

De ha veletlenul megtaltosodik es mondjuk 5 ev mulva az elso 5-ben vegezne a bajnoksagban rad fogok szolni, ha orulni mersz!