Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nincs 1 db c+f jegyed külön 2 vagy 3 napos?
Szuper, a többit privátban...
peet80k5@freemail.hu
Sziasztok!
eladó 2 db moto gp jegy a brno-i nagydíjra szállással. a jegyek 2 naposak 2010.08.14.-2010.08.15. a c magyar-szektorba!a szállás 13-14-15-ére szól , 2 szobás szállással ! 60000ft a 2 jegy szállással! hívj ha érdekel valakit!
üdv
érd:0620-4263333
mekkora lúzer a barátnőd! nekem a pasim volt egy segg, úgyhogy akkor megbeszéltük! mikor indulunk? gyönyörű rózsaszín bukóm van :)
Eladó 1 db felnőtt jegy most hétvégére (péntek+szombat+vasárnap) ABDEG szektorokra érvényes. Ára 12.700 Ft (elővételi ár, ha most vennéd 18.000 Ft lenne). Tel: 20/805-4470
Én kiviszlek szívesen, persze csak ha szeretsz motorozni! Egyedűl mentem volna, mert a barátnőm bemondta az unalmast... úgyhogy ha gondolod van egy hely mögöttem...
Bukód, ruhád van?
ja és Bp lenne a legjobb indulás, vagy vmi dunántúli város esetleg
szia!

vagy péntek délután/este, vagy szombaton délelött indulnék, de végülis a leglényegesebb a vasárnapi futam lenne, amire ki szeretnék érni, illetve vasárnap este azért szeretnék hazaérni.. de rugalmas vagyok,csak szabit nem szeretnék már kivenni
Szia!

Köszi az infót :)
Nincs vasárnapi jegy csak 3napos!
Üdv.:Kawarobi
Jegyet keresek a Brnoi futamra 2-3 darabot a C szektorba! Tud valakin segíteni?
Mikor indulnál? Honnan indulnál? Meddig maradnál?
szereztem C+F jegyet,úgyhogy már csak egy 'aprócska' akadálya van,h kijussak Brno-ba: fuvar kéne oda-vissza senki sem tud segíteni? vagy legalább tippet adni,h kinél érdeklődjek?
400-500 euro körül van. Tavaly egy Német társasággal voltam 450 euro-ért sikerült szereznem Szombat-Vasárnap. Nagy élmény volt találkozni-beszélgetni Motogp legendákkal.
Idén mennyibe kerülhet egy Paddock jegy? Nincs annál jobb, mint a Motogp legendák és a Motogp motorok között lenni.
Mi tavaly is itt voltunk 2 kanyar, 1 egyenes + szembe a kivetitő. nem utolsó szempont, hogy nincs messze a bejárattól, közel a büfé.
Már látom, ezt rendelni sem kell, ennyi a teli ára a helyszínen is, de sajna nem jó a "C" szektorra oda továbbra is 20ezer+ a jegy...
Ez melyik szektor, és hol sikerült rendelni?
Haverom rendelte már meg is jöttek. ha érdekel megkérdezem és közzéteszem.
Kedves Vastag73! Ez a 13000 vasárnapra fix? Nem tudod hol lehet venni? Vagy az elővétel már elfogyott és helyszínen ennyi? Köszi a segítőkészséget!
Szia! Én több napra szeretnék,de a semminél a vasárnap is jobb. Még fűzöm az embereket. :-) Én voltam tavaly, P-Szo-V, kb 25ezer volt a jegy elővételben, de nem tudom mennyi a csak vasárnapi jegy. :-( Mindenképp megéri, hatalmas élmény. A C+F szektor a legjobb, ott van a magyar "tömörülés" is, nagy a hangulat!
13,000 ft csak a vasárnapi. Lehet, hogy mi is motorral megyünk. Ha igy lesz akkor 5 órakor a "mosonmagyaróvári" Mol kútról (M1)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni... Nem tudjátok, hogy Brno-ba csak vasárnapi napra mennyibe kerül a jegy? Csak a háromnaposat találtam meg.

Előre is köszi
Szia Wiki,
még kialakulóban van, de úgy néz ki többen mennénk ki motorokkal, SV-k, VTR. Időjárás függő a dolog. Aztán lehet autó lesz belőle. Nekem lesz egy utasom, barátomnak nem. A nevében nem merek ígérni neked semmit. Mi vasárnapra mennénk, reggeli indulással Bp, Esztergomból, és még aznap este hazajönnénk. Te több napra mennél? Meg tudod mondani kb mennyi a vasárnapi belépőjegy akkor a helyszínen? Vagy itthon hol vásárolható? Most mennénk először, te voltál már?
apropó nincs nálatok plussz egy főnek hely?