Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Mikor?Hol?"Amikor akarod és ahol akarod kispisás.Tudom,hogy félsz mert alapból egy kis kulagép vagy. Indokot azt meg adtál már eleget.Persze arc nélkül te kis takony. Hát igen hozzád képest sokkal komolyabb arc vagyok.Bár ez nem egy nagy dicsőség mert nem nehéz dolog nálad komolyabbnak lenni.Nem fenyegettelek téged.Ígértem neked!Veled ellentétben én vagyok valaki.Nem kell ám egyből megsértődni ha valaki elárul egy-két részletet jellemtelen formádról.A szuvas messziről is látszó fekete fogaidról nem is beszélek.Sokszor láttalak mikor a 2.20-as köröd után a pályán történt hőstetteidet meséled nagy átéléssel a mesüge haverjaidnak.Tiszta szégyen vagy.A lényeg:egy rakat szar vagy te ahoz,hogy Talmát fikázd.Maradj kussban és csendben húzd meg magad.Jobban áll neked ha a szád alapállásban van.Vagy ha már csinálsz valamit a száddal akkor az ez legyen:
Foo Fighters
Sziasztok!
Nem tudja valaki, mi az a zene ami a futamok és edzések között megy a motogptvn?
Mikor?hol? Félek ám,de mennyire rettegek Indok mi lesz? Vagy csak kemény vagy,azt ha Talma lelett szólva akkor megengeded már magank mi? Komoly arc vagy,fenyegetőzől egy nyílvános fórumon.

ddt500.Dehogy ismer...
Akkor minden oké.
Majd azért tájékoztass az események alakulásáról.
Azért akad egy pár.
Tibor. Magának vannak barátai?
Aha!Ne legyél benne annyira biztos. Nyatalát sem fogja senki megvédeni ha majd szemben fogok vele állni.Bánni fogja a nagy száját a kis anyaszomorító takony.
Mint a vidia! De ha más nem van pár kemény barátom aki megvéd adott esetben. (Talán! )
Neked nem mernék semmi csúnyát írni mert látszik rajtad, hogy kemény vagy.
Bár mondjuk én is. Pedig próbálok szerény és diplomatikus lenni amikor csak lehet.
Én már azt hittem nekem szól a dolog. Mondom de bátor vagy, hogy arc nélkül fenyegetőzöl de ha ismeritek egymást akkor nincs gond. Nyatala amúgy mint ha több embernek is a bögyében lenne.
Ismerem hát.Nagy a szája és már messziről is érezhető ammónia szaga van.Nem beszélve arról,hogy a kutyája sem szereti igazán.
Ismered személyesen? Mesélj már róla.
Hoppá. Hát annak a nagyszájú senkiházi vizelet szagú nyatalának.
Ezt kinek?
Kabalamedve leszel a ringen?
Figyelem egy ideje a fórumon való ténykedésedet.Legközelebb a ringen hatalmas medvepuszival fogom jutalmazni nem kis mértékben nagy arcodat.Utánna majd vissza fogsz venni magadból te nyálzuhatag hurkagyerek.Igazi szájhős vagy.Szégyeld magad.
Nem tudom ki a fasz o, nekem meg nem mutatkozott be. Mindenestre a korona nem azert van a sisakra festve, mert o kepzeli magat kiralynak, egesz mas oka van. Egyebkent amit en irtam az teny, cafold azt, ha tudod. Az meg, hogy Neked nem szimpatikus Talma, vagy hurrogsz ra, az mar a Te szegenyseged. A magyar korona van a fejen, nem a vilagkorona es ha a magyarok kozul O a legeredmenyesebb, akkor is joggal viseli - a Te ertelmezesed szerint is. De ismetlem: nem amiatt van rajta.
Nem baj. Hagyjuk resubot gondolkodni.
Mert ki a fasz ő? Kin van még korona? Valentino Rossin nincs mi? Talán azért mert, nincs szüksége ilyen sztár malőrökre mint a talmának... 2 éve elment vbn, mert szent korona stb. most már vissza kéne venni az arcból,hugy ő ahoz hogy játsza az eszét,bárki csinálhatná,még sem teszik.
Vazze a Rossi 1:32.520-al nyerte meg az időmérőt. Azonnal mondjon le minden GP pilóta Rossival az élen mert a 250-ek lenyomták őket.
Aki egynel tobbszoros vilagbajnok: Rossi, Melandri, Capirossi, Dovizioso, Pedrosa, Lorenzo. A tobbieknek mindossze egy vagy egyetlen egy vilagbajnoki cimuk sincs, sot ha nem tevedek akad olyan, akinek meg futamgyozelme sincs. Jo helyen van az a korona.