Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja meg a Ducati, Stoner es Talma kapcsan eszembe jutot egy a vitatol teljesen fuggetlen erdekesseg (pontosabban a Talmaval kapcsolatos vitakba lehetne illeszteni):

Most, hogy Talma a Scott Hondara "kenyszerult", latjuk, hogy milyen szepen fejlodik, legalabbis ezt kommunikaljak a csapatok oldalarol is. Azt mondjak, hogy aki bekerul a MotoGP-be, az elso korokben 6-8mp-el lassabb szokott lenni a csucs idonel es emiatt Talma mindossze 4-5mp-es kezdeti lemaradasa figyelemre melto.

Ha ez igy van, akkor tavaj Michael Schumacher mindosszesen 5mp koruli lemaradasa, kulonosebb gyakorlas nelkul elkepeszto! Tette mindezt Stoner (vezethetetlen) Ducatijan, Stoner idejehez kepest, amihez kepest Melandri bo 1,5-re volt. Vagyis Sumi csak 3,5-el volt lemaradva Melandrihoz kepest! En akkor azt soknak gondoltam, de ugytunik az nem sok. Mibol van az az ember?
De előtte mikor teljes szezont ment a Ducatinál a MotoGp-ben ő is szenvedett.
Ja, Melandri es Hayden a melypont, de Capirossi sem volt olyan eresmenyes, mint Stoner. Egy valaki viszont egyszer (csak egy alkalommal) felpattant egy Ducatira es megnyerte vele a versenyt... (veletlenul szinten ausztral ).
Én meg nem szurkolok senkinek
Szeretem a Rossi,Stoner,Lorenzo harcokat attől izgalmas.
Tavaly Laguna Seca,Rossi-Stoner
Idén Rossi-Lorenzo

De azért azt ismerjük el,hogy Rossi kurva jól megy,...nem véletlenül 8-szoros világbajnok.
Meg a Yamaha is szar volt amíg Rossi oda nem ment.
Csak Ő ért a motorokhoz és el tudja mondani pontosan,hogy mit változtassanak rajta,hogy neki jó legyen.
De azért az is igaz,hogy senki más nem tudja megülni a Ducatit csak Stoner.
Idén Hayden ugyanabban a bajban van mint tavaly Melandri.
Mé' nem basztál le neki egyet papa...?
Minek vitatkozni? A számok beszélnek! Össze kell hasonlítani egyes versenyzők statisztikáit.
Szerencsere a vilagbajnoki pontokat nem autogramm osztassal lehet osszegyujteni. Ha nincs kedve, nem ad. Neked ez me' faj? Te kertel tole? Akkor megiscsak neki drukkoltal....
Egyszerűen nem megy a Ducatinak most sehol. Még a Superbikeban sem pedig ott kisírták megint, hogy lehessen 200ccm előnyük.
996sps, ha egy csimpánz is jól menne azzal a yamahával, akkor talán Te is, nem?
Én sem vanyok rossi drukker, de a doki hondával is 3szoros világbajnok, ha jól tudom.
Meg szegény stoner, a ducatit nehéz vezetni, mindenki ezt mondja. Akkor csinálják meg, h könnyű legyen 'ázze
Valóban ügyesen terelgeti Stoncsika azt a ducit de attól még egy felfuvalkodott hólyag. Kiváncsi lennék mit szólnál hozzá ha autogramért várnál rá a gyerekeddel fél órát és Őfelsége egy pökhendi kézlegyintéssel elküldene a halál faszára. Jó kis lecke neki az idei év, mert nagyon elszált vele a szekér a tavalyi eredménye miatt.
És te?
Bocs,te tudnál menni egy jó köridőt is azzal a Yamahával?
Soha nem volt apriliám,250-ben mégis Stonernek drukkoltam.Azért idén kapott ki Rossi is Stonertól,erősebb gyorsabb yamaha ide vagy oda.
Furcsán mutatod ki!
Akinek ducatija van,jóhogy a Ducatis Stonernek szurkol. Nézd már meg a tavalyi évet, Stoner ducatija sokkal erősebb,és gyorsabb volt,Rossi mégis legyőzte. Idén meg már Rossi motorja a gyorsabb, és nincs is esélye Stonernek. Karbon váz ide vagy oda.
szvsz
nem érdekelsz
Aztán ki kényszerít a vitatkozásra a stricid?: "Lehet én is azért nem bírom Stonert, mert iylen emberekkel KELL minden futam után vitakozni, mint te." Mer honnét ült át hova?
Lehet én is azért nem bírom Stonert, mert iylen emberekkel kell minden futam után vitakozni, mint te. csak jusson eszedbe honnan ült át Rossi, hova, és úgy is nyert, 2x is, aztán tavaly megint. Hello szia mi?
Ja és Stoner infuzión volt a mobílklinikán az interju helyett,nem hiába neki volt a leglassabb végsebessége,még Talma is megelőzte.
Látom már miért rühellem Rossit,főleg a genyó szúrkolói miatt.Vale egy olyan yamahán nyeri a versenyeket amin egy csimpánz is jól menne,Stoner egy olyan ducatin bizonyít amivel a többi versenyző örűl ha néha bekerűl a 10-be.Rossinak egyszer fordult elő,hogy nem 110%-os motort toltak alá,volt is olyan sírás-rívás nyüszítés,hogy még a dorna is összeszarta magát.
Hello!
Ti tudtok valamit a Sávolyi pályáról? Már van valami fejlemény?
mert találtam egy linket, ami már a jegyértékesítésre regisztrál embereket...
http://www.hungaroinfo.com/mot...
Egy isten még repülni is tud!
Huu, ez fasza! Koszi!
Aham, vilagos. Hat nem tudom mit szednek ezek es azt sem, hogy Stoner szed-e csak, vagy a tobbiek is. Amit Te irsz, az azt sugallja, hogy mindeggyik szedi a bogyot. Ha igy van, hogy mindegyik szedi, de csak Stoner keccen ki tole, akkor vagy a szervezete nem birja, vagy csak van abban valami, hogy nehez fogni azt a motort es akkor ilyen alapon nem oktalan a nyilatkozat. Persze nem a kifogasokat kell keresni. Az az egy biztos, mert szemmel is jol latni, hogy Stoner alatt neha ugy ficankol a motor, hogy a fotelben ulve megkapaszkodik az ember. Akikkel kuzd, azok alatt nem ficankol, a tobbi Ducatis alatt sem, de ok 10 hellyel hatrebb vegeznek nala evek ota. Ha ugy van, ahogy irod, az nagyon sajnalatos. Nem is az, hogy szanalmas a nyilatkozat, hanem az, hogy elobb-utobb igy ki fogja csinalni magat egy tobbre erdemes motoros. Ha most ketsegbeesett kifogasokat keres, azt nem is ertem. Harmadik a bajnoksagban, alig van lemaradva. Viszont az aggaszthatja, hogy mig az elso futamon O verte szenne a mezonyt, mostmar nem tudja hozni a Rossi-Lorenzo koridoket. De ennek nyilvan az az oka, hogy a motor nem jo, nem bir vele. Nyilvan nem O felejtett el motorozni Katar ota, hulye lenne magaban keresni a hibat!

Csak finoman megjegyzem, hogy pl. Talmacsi Gabor is nyillatkozott ilyeneket tobbszor:
- En is tudok ugy menni, mint a nagyok ok sem jobbak nalam
- Nem volt jo a motor, pattogott az eleje
- Nagyon elfaradtam, csalodott vagyok, de orulok, hogy legalabb a 4. hely megvan
- Annyira fajt a kezem, hogy mar majdnem bogtem, nem tudtam fekezni.

Nem figyelem kulonosebben a nyilatkozatokat, ezek maradtak meg.

Stoner valoszinuleg azert elkeseredett, mert bogyo ide, bogyo oda, majd megdoglik a motoron, raver 8-10 helyet a csapattarsara, de igy is 20mp es hatranyba kerul a verseny vegere. Valoszinuleg O is erzi, hogy igy nem lehet vilagbajnoki cimet nyerni, kiveltel ha a Yamaha elromlana, mint 2006-ban oly sokszor. De sajnos - az o szemszogebol - a Yamaha elfelejtett elromlani mar masfel eve.
nesze naked...