Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi, elnéztem, csak 3.3ra Talma rossitol...:)
Talma

Talma élete 2. GP idöméröjén 3,8tizedre az elsötöl:) Toth Imi élete ... futamán szintén 3,8mp-re az elsötöl... nem Toth Imit bántom! Talmát dicsérem...
Go Talma Go
Nekem is Stoner a kedvencem,amit ki lehet hozni a motorból azt kihozza. Addig úgyse tesznek semmit az íveken tötyőrgő levezető körösökkel amíg nem Rossikát tartják fel,de ha igen lesz ám felháborodás,szabályváltoztatás,bocsánatkérés stb.
Szerintem Garry Mccoy volt a legjobb ilyen téren! Csak egy kicsit sokat esett
Garry Mccoy
Hiiii.... nekem is nagyon bejön a stílusa , az egyik leglátványosabb a mezőnyben.
En meg azert csipem, mert ugy motorozik, mint egy raketaisten. Nem erdekelnek a nyilatkozatai, hogy milyen az idegallapota es hogy mennyit ad az arvahaznak a penzebol.
Stoner kicsit idegbeteg !Ezért nem bírom!Ha valami nem jön össze akkor totál KO!Valaki feltartotta?Nem mutatták!
Talma 1:39.451
De a felsőtestét még mindig nem teszi be úgy a kanyarba, mint a többiek. Így nagyobbat kell(ene) borítania ugyanakkora kanyarsebességhez. Érdekes lesz látni, hogy vajon ő is felveszi-e a többiek stílusát, és hogyan, mennyi idő alatt.
ha jól emléxem 0.788-ra volt Takahasitól.
uccsó lett
1:39:4vmenyivel
uccsó körbe a kis célegyenesbe feltartották! de Angelis megállt elötte, mert idegbeteg volt Capirossira
Talma: 1:40.188
eeeeh most mutatták talmát! mint a nagyok lógatja a lábát
nemtudom nekem megy! Talma is kintvan már!
köszi de nekünk miért nem jön be
Cortese
simon
Terol
olive msot esett! Terol vezet! 2perc van még
az se jó, bejön egy állókép rákattintok a lejátszás gombra tölt de onnantól semmi. pedig gyors a net....
próbáld az elsőt!
csecs ki....
Nekem is csak tölt..... és semmi.
Nekem csak tőt de nem tudom nézni.
de mé?
kicsit nagyobb igylink
oké
Tegnapit megaláltam! Remélem menni fog ez is