Nehogy azt hidd,hogy itt nem szeretnék a Ducatit sokan mások,csakhát kurva drága.
1098 v. 1198-at el tudnám viselni,csakhát annak az árát is ki kellene tudni köhögni.
JA....kapott egy kis hisztamint h visszalassuljon!
hagyjuk már....rosszul lett ja,a maraton vagy az ájronmen az igénybevétel fizikailag roluk elhiszem (sőtt magam is tapasztaltam)h rosszul lehet lenni a fizikaii megterheléstől....na de ne má félora motorozás után!
És mielőtt megkérdeznéd azért pont ducatifanatikust hoztam fel példaként mert ez a tévképzet náluk a leggyakoribb. A Hondások mindig az übermegbízhatósággal jönnek (VFR volt az uccsó ilyen gépük), Yamahások meg a kidolgozottsággal, Kawások általában csak közlik, hogy minden más szar (ezeket se bírom). A suzukisok?Ők elég csendes népség.
Az MV-sek meg olyan kevesen vannak....
No mindegy a lényeg, hogy utálom az elvakult embereket akik nem látnak túl a piroson, zöldön, kék-fehéren.
Ne hogy magyarázkodjál már ennek a nyomorult parasztnak... Akkor lát a szerencsétlen motorversenyt ha a tv közvetíti egyébként nem igen hiszem.Tudnám mire olyan faszokos pár ember hogy Rossi,akár Stonerről ilyen szinten nyílvánul meg.Gabikával foglalkozzatok ő most a sztár,996sps te meg tologasd a szardarab ducattidat motorozni nem hinném hogy képes vagy bármivel is,olyan nagy a pofád csak szarnának már bele te hülye senki.
Minden fanatikust rühellek. Az, hogy mindenki arra esküszik amilye van nem ugyan az meg nem is igaz. Én szeretem a Suzukit is meg a Kawát is. A többi motort is elismerem más kérdés, hogy nem nagyon vennék. De nem mondom senkinek, hogy a gixer egy más kategória és a ducati a nyomába se érhet. Na akik ilyen szöveget nyomnak azok a fanatikusok és tőlük hányok mert ők ártanak a legtöbbet a "saját" márkájuknak.
Igen, szerencsésnek érzem magam. Bár ha nem éppen úgy alakul minden ahogyan szeretném akkor sem panaszkodom. Vicc poén és szenvedés nélkül nincsen igazi öröm.És hát a motorom: jó érzés menni vele.
Nem ám elárulod.
1098 v. 1198-at el tudnám viselni,csakhát annak az árát is ki kellene tudni köhögni.
Egyébként én sem szeretem az elvakult márkaimádókat!
Azért nem fogjuk Takahasit megsíratni!
hagyjuk már....rosszul lett ja,a maraton vagy az ájronmen az igénybevétel fizikailag roluk elhiszem (sőtt magam is tapasztaltam)h rosszul lehet lenni a fizikaii megterheléstől....na de ne má félora motorozás után!
Az MV-sek meg olyan kevesen vannak....
No mindegy a lényeg, hogy utálom az elvakult embereket akik nem látnak túl a piroson, zöldön, kék-fehéren.