Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon ötletes ez az ünneplés. Szegénynek viszont nem tudták leszedni a sisakját.
Hát ez hatalmas! Rossi a király!
100-meggyőzőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőő
Nem baj,majd menni fog ez Neki. Már az is nagy szám,hogy ilyen jó rajtot produkált.
5,5 masodperccel sajna, de azert tud menni nehany egesz jo kort.
Sajnos most már eléggé lemaradt Gibernauéktól.
Meg a vegen pontszerzo lesz.
De most utolso, 18...
Takahashi már meg is előzte. Viszont van még 18 kör...hátha.
mar csak Gibernau van mogotte...
Igen,de elég közel van hozzá ....de remélem tartani tudja a mögötte lévőket.
de Takahasit maga mogott tartja, jee
most a 16.
15. helyen tolja neki, hajraaa
Igen,Én is pont ezen tanakodtam,mivel ugye egy magyar csapathoz magyar pilóta kellene,de viszont Espargaro nagyon remekül szerepelt...és a jó szereplés több pénzt hoz a csapatnak is,és mint tudjuk itt is a pénz beszél. Bár ha tudják akkor talán Balázst is megtartják. Szurkolok Neki,mert Ő is nagyon ügyes.
Az első azt csinál, amit akar.
Nem tudom, hogy milyen szerződést írtak, vagy hogyan állapodtak meg, Aspar mindenképp magyart akart a félig-meddig magyar csapatba, de ezekután szerintem erősen elgondolkoznak. Lehet, hogy a Balatonring projekt miatt megtartják balázst, de ezt az eredményt szerintem még jövőre se fogja tudni hozni.
A 250-ben nekem úgy tünt nem Bautista hibázott, hanem mint mutatta is, Aoyama elvette a gázt kigyorsításnál, ezért szállt bele olyan nagy tempó-külömbséggel...
most motgp tv -én kurva jó mix
Szerintem sem fogják már Balázst visszavenni a csapatba.
Németh Balázsnak szerintem reszeltek, amit ez az Espargaro mutatott tegnap, meg ma, az nagyon durva.
Jah, az M1-en lesz 13:55-től.
m1
Sziasztok!

Tudja vki, hogy melyik magyar csatorna fogja sugározni a 14órakor kezdődő motoGP futamot?
Szuper, köszi szépen!
Mi lesz így Németh Balázsal? Lehet megtartják majd Espargarot.(?)